Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun yediklerim

sabah:1dilim ekmek üstüne beyaz peynır srdüm yedim
öğle:ufak bir dilim ıspanak böregı
akşam:tavuk salata

aralar yok dısardaydım sıcak havanın tadını cıkardım bol bol yürüdüm hareketettim

pazarda iyi yürümüşsün, menünde güzel canım.

merhaba canım bende yeni bu gün katıldım gruba daha önceden 7 kilo vermişsin.inşallah kalanlarıda beraber veririz.

kekten sonra iyi kurtarmışsın günü.

Evet canım çok şükür verdim ins devamida gelir, bugun dar geldigi için giyemedigim bı trenckotumu giydin nasil mutluyum bu zayiflamadaki lezzet hic bı yemekte yok... Durmak yoook

iweet pattes diyetini bi dönem denemiş we çok güsel sonuç almıştım .. Ama şimdi aralarda yemeyince ölüyom sanıyom .. Hiç aran yok dimi ,**?
yok canım ara yapmadım.
ne güzel benimde bir oğlum var hosgeldin aramıza

hosbuldummm zayiflayalimda olguslarımız incelik annelerimiz var desinler ins:))

inşallah canım gercekten buna ihtiyacımız var:25::25::25:

benimde bir oğlum var kızlar.

günaydın kızlar kimseler yok bu saatte ama hep dietim aklımda :) ve sizlerde :34: kaçamaksız birgün diliyorum

günaydın canlarımm..
bu makine belası bugünde burada olacak :) ayrıca bu hafta son sınavlarım var sonra 1 tane kalıyor.bugün ders çalışacağım..arada gelmeye çalışacağım ama...

bu arada hep oğlan anneleri toplanmış azcık kendimi övsem talip çıkar mı kine :60::60:

Canlarım günaydın,cuma gecesi 11 de döndük geziden,çok güzel geçti,ama benim ayaklarım çok şişti öyleki bileklerimi hala göremiyorum.:50:Bugün ayaklarımı uzatıp dinlenicem inşaallah...Dün bilgiayarımı açayım dedim açılmıyor,çocuklar da evde yoktu,meğer virüs girmiş,gece 12 de halletti oğlum sağolsun...İşte artık buradayım,bugün Nesfit diyetine de başladım,bu hafta çok dikkat etmeliyim,geçmişi bir okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...:34:

allah söyletti heralde ,nş. yeğenimiz olduğunuda göreceğimiz günler gelecek :):24::emir_bebek:
inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin:)

bende seni tebrikederim canım 3.cü oldun bireysellerde başarılarının devamını dilerim haftaya inş yine birinci olur takımımız yediklerin güzel begendim ben

hoşgeldin canım aramıza ben nurcan benimde bir oğlum var
hoşbulduk, allah bağışlasın:)

Tünaydın herkese. :)

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.
maway; ben de seni tebrik ederim. Bence haftaya Cuma yine biz birinciyiz. Ben çok fena gaza geldim. Bu birinciliği uzuuuuunca bir süre başka gruplara kaptırmayalım derim. :)

Bugün çok geç kalktım. O yüzden tüm gün birbirine girdi maalesef. Zaten dün yediklerimden dolayı da sadece 100 gram vermişim.

13:00'te kahvaltı etmek durumunda kaldım. Bu gibi zamanlarda diyetimle ilgili ne yapmalıyım bilemiyorum. Şöyle bir planım var ne dersiniz?

13:00 Kahvaltı - 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, kahve

16:00 Ara öğün - Yoğurt, 1 adet meyve, yulaf

19:00 Akşam yemeği - Balık, salata

Ne dersiniz? Mantıklı geliyor mu? Dukan'ımsı diyetime uygun gibi mi?
hoşbulduk...gayet başarılı bi gün olmuş:)

Selam arkadaslar davetinize teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum gunduzleri genelde bilgisayar başındayim zaten yazarım. Kendimden bahsedeyim 1.68 boyunda su an 80 kiloyum benim metabolizmam biraz ters işledi hamilelikte kilo verdim biraz zor bı hamilelikti 9 ay boyunca bişeyler yiyemedim desem yeridir. Ne olduysa doğumdan sonra oldu 10 kilo birden aldım ilk önce 75 sonra 70 ve ins 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada dünya tatlısı bı oğlum var su an 9 aylik
yaşasın bi oğlan daha...benimkide 3 sayılır, abiyiz biz:)
Selam arkadaslar davetinize teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum gunduzleri genelde bilgisayar başındayim zaten yazarım. Kendimden bahsedeyim 1.68 boyunda su an 80 kiloyum benim metabolizmam biraz ters işledi hamilelikte kilo verdim biraz zor bı hamilelikti 9 ay boyunca bişeyler yiyemedim desem yeridir. Ne olduysa doğumdan sonra oldu 10 kilo birden aldım ilk önce 75 sonra 70 ve ins 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada dünya tatlısı bı oğlum var su an 9 aylik[/QUOT

bende 2009 yılında 80 in üstüne çıkmıştım benide boyum 68.. ama tabii benim ne doğum yapmışlığım war ne çoluğum çocuğum .. ben aşırı spor yapmaktan o kadar kilo almıştım okadar acıkıyordum ki spordan sonra doymak bilmiyordum... zaten hep şişkomsuydum beenn :((
spor gerçekten acıktırıyo, ben sadece hafta sonları sabah yapabiliyorum 1.5 saat kadar, o günler sanki daha zor iştaha engel olmak

Patates diyetinin ilk gününü başarıyla tamamladım kızlar

sabah 2 orta boy haşlanmış patates
öğlen 2 orta boy haşlanmış patates
akşam 3 orta boy patates
üzerlerine baharat dökerek yedim.
Suyum 2.5 litre olmasına az kaldı.
Bu günün sporu mutfak temizlemek,birazdan kalkıp banyo ve tuvaleti temizleyecem.
Sonra görüşürüz.
bu diyet güzel de ...sorması ayıp tuvalete çıkmayı zorlaştırmaz mı?

evet canım,bide kızım olsun istiyorum
bende istiyorum ama önce oğlumun ilklerini kaçırmaktan, ona yeterince zaman ayıramamaktan korkuyorum

günaydın canlarımm..
bu makine belası bugünde burada olacak :) ayrıca bu hafta son sınavlarım var sonra 1 tane kalıyor.bugün ders çalışacağım..arada gelmeye çalışacağım ama...

bu arada hep oğlan anneleri toplanmış azcık kendimi övsem talip çıkar mı kine :60::60:

başarılar sınavda..ne okuyorsun canım?

5.5.cumartesi
sabah: 1 kk beyaz 1 kk kaşar 1dilim kepek ekmek salatalık domates maydanoz 2 bardak şekersiz açık çay
öğle: 1 yeşil elma
akşam: tavuk burger patates diyet kola:( (dışardaydım fazla alternatif yoktu en küçüğünü seçtim)
1,5 saat yürüyüş + bol bol su

6.5 pazar
sabah: 3 kaşık menemen 1 dilim kepek ekmeği 2 salatalık 2 bardak çay
birazdan da elma yiyecem....
akşam için ızgara et ve salata planlıyorum...yarın görüşürüz kızlar..

bu diyet güzel de ...sorması ayıp tuvalete çıkmayı zorlaştırmaz mı?
dünden beri böyle bir sorunum olmadı.ben o konuda hiç sıkıntı yaşamam normalde de.

1. olduk kızlar....:46::46::46::46:

bireysellerde nurcan 2. bilge 3. oldu

Koskocaman TebRikLerR:nazar::nazar::nazar:

Bu habere nasıl sevindim anlatamam,,,Yaşasın,katkıda bulunan arkadaşlarımın hepsine kocaman öpücükler:54::54::54::54:

Özellikle Nurcan ve Bilge TEBRİKLER canlarım...:nazar:
msj 46

Arzucum güle güle canım , iyice gez ve eğlen ...resim çekil , ben de arkadaşlarımla gitmiştim , ama şubat tatilinde , yağmur altında gezmiştik , tekrar gitmek isterim ..

ben de yarın yeğenimle düğün alışverişine il dışına gideceğim ...hafta sonu da başka bir arkadaşımın yanına gezmeye gideceğiz nasip olursa ,, bol bol yürürüm ...
Canım sanada iyi yolculuklar,hoş mesajı yeni okudum sen de dönmüşsündür artık...:54:

hilalim aynı gidiyoruz şekerim gördüm bende 6 yı:1:

başlangıç:76
geçen hafta:71.5:20:
bu hafta:69.8:21::21::24::24:
giden:1.7:24::24:
toplamda giden:6.2:24:
hedef :60 :ssz:
ASLICIM tebrikler tekrar 6 lı rakamlara hoşgeldin....:9::9::9:
Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Dertleşmek istedim sizlerle, geçen hafta cumartesi günü ( büyük kızımın doğumgününde ) Yurtdışında yaşayan kuzenimin kötü haberiyle tam anlamıyla şoka girdim. Maalesef 32 yaşında kalp krizinden kaybettik arkadaşlar. 1
Rezzancım başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin...eşine daha çok üzüldüm,hamile kadın...:50::50::50:
boy:168

kilo 75

hedef 55

şimdiye kadar vermiş olduğum en fazla kilo : 2009-2011 yılı 22 kilo

80 den 58 e ... nasıl yaptım ben bunu yaaawww
Hoşgeldin,eminim yine başarırsın...:34:

herkese iyi akşamlar. davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ben 158 cm boyunda 67.4 kiloda e 55 kilo olmak isteyen ama diyet yaparken bir süre sonra sıkılıp bırakan biriyim. bu yüzden aranıza katılıp sizlere karşı sorumlu olmak istedim. o zaman bırakmam belki. elimden geldiğince paylaşımda olacağıma inanıyorum. sanırım cuma günleri kiloları ölçüp söylyoruz anladığım kadarıyla. beraberce, motivasyonumuz yüksek şekilde hoş akit geçirmek dileğiyle...
Hoşgeldin,hepimiz zaman zaman diyetten sıkılıyoruz,ama yılmak yok yola devam...:34:

yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..:43::43:
ECECİM annenlere kızma,inan sende anne olduğunda çocuğuna aynı şekilde davranacaksın onu korumak için...İsmeklşere yazılsan,yaz kursları da açılıyormuş...

Kızlar beni azıcık idare edin noolur. İşten eve geleli 15 dakika oldu. Başımın sağ kısmını hissetmiyorum. Gözlerim falan ağrıyor bilgisayara bakmaktan, başvuru okumaktan. 1 hafta daha sürer bu böyle. Sonra rahatlarım.

Saat 3'te Burçak bisküvi yedim 5-6 adet.

Akşam da ton balıklı salata yedim. Yağsız.

11 gibi de çilek getirdi koydu birileri masaya. Ondan 4-5 tane yedim.

Çok vahim değil sanırım. Ne dersiniz?
canım öncelikle tebrik ederim,kilolar yavaş yavaş gidiyor...:nazar:Çok yoğun çalışıyorsun,ama menülerin güzel bence dengelemeyi başarıyorsun...Yoğurt tüketirsen kalsiyum açısından iyi olurmuş...:13:
:16::16::16::16::16: hahahy kıscem bende ozlıcem sızı
1 haftacık ayrı kalcz
ama ben ewden gırerım yıne
tabı benm laptop hala hasarsız duruyosa:9::9::9::9::9:
dua edın bana kılo almıım:16:
Canım iyi yolculuklar dilerim,inşaallah güzel bir tatil olur senin için.....
bende de korku war kızlar
sankı bı gun bıyerde olcem erkeem bensız kalcak sanıorum
sureklı sımsıkı sarılıorum opuorum ...
bazen o bana senı sewıorum dedıgınde gozlerımden yaslar akıyo
noldu dıo mutluluktan dıorum...
mutluluktan we korkudan
o bensız yapamaz bende onsuz
bugun memleketıme gıdıorum cok ozledım annemı babamı
ama aklım hep burda
sankı o benım kucuk cocugum gıbı karpuzunu bıle dogradım koydum dolaba yapamaz dıe
bu olum haberlerı yıkıyo benı...
allahım ayırmasın bızı
onu cok sewıorum <3
Amin canım Rabbim ayırmasın sizi,Nişanlını Allaha emanet et gerisinden korkma...
selam hanımlar.....davetinize teşekkür ederim...elimden geldiğince paylaşım yaparım...çalışıyorum gerçi ama yine de kk ya her zaman vakit var...31 yaşındayım, 60.8 başlangıç kilom...boy 1.63...hedefim 5 ay sonra (düğün var) 50yi görmek... evliyim bi oğlum var...oğlum içim canımı veririrm( her anne gibi)önce biraz kilo vereyim de daha güzel bi annesi olsun istiyorum...aslında ben birazda bunu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum...yani sağlıklı yaşamak öncelikli amacım......
hoşgeldin Fatoş,aslında kilon iyi,sağlıklı beslenip kilo almamak hepimizin hayali...Güle güle büyüt yavrunu,Allah bağışlasın...
kuzular ben geldimmmm
sizleri çok özledimm
naparsınız bakemm
Hoşgeldin,neler yapıyorsun yazsaydın keşke.....
Selam arkadaslar davetinize teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum gunduzleri genelde bilgisayar başındayim zaten yazarım. Kendimden bahsedeyim 1.68 boyunda su an 80 kiloyum benim metabolizmam biraz ters işledi hamilelikte kilo verdim biraz zor bı hamilelikti 9 ay boyunca bişeyler yiyemedim desem yeridir. Ne olduysa doğumdan sonra oldu 10 kilo birden aldım ilk önce 75 sonra 70 ve ins 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada dünya tatlısı bı oğlum var su an 9 aylik
Arkadaşım hoşgeldin,yavrunu allah bağışlasın,hedeflerini koymuşsun,umarım birlikte başarırız...
günaydın kızlar kimseler yok bu saatte ama hep dietim aklımda :) ve sizlerde :34: kaçamaksız birgün diliyorum
Tebrikler Sultanım,şiş falan derken başardın,seni hiiiiç kıskanmıyorum emin ol:9::9::9:Desene bana tut boğazını sende ver diye...:44:Ah bir başarsam ne iyi olacak...Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim,bu hafta menülerin çok güzeldi,ama haftaya da bekleriz,alıştırdın bizi:nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın canlarımm..

Canım güle güle kullanın eşyalarınızı da yeri ters olmuş,bugün yerleştirirler sende rahat edersin...:34:

Merhaba arkadaşlar.

Bugün yine geç bir kalkış yaptım ama hemen eşofmanlarımı giyip yürüyüşe çıktım. Bizim buralar çok müsait yürümeye. Çok ağaçlı olduğu için bugünkü gibi sıcak günlerde bile yürünebiliyor.

Ben hala çoklu alıntı yaparak yazmayı öğrenemediğim için isin vererek yazacağım. Kusura bakmayın. :) Bir de şu smiley'leri kullanamıyorum. Onu da öğreneceğim umarım.

Rezzan, başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin sizlere, ailesine ve arkadaşlarına.

Limpidos, hoş geldin. Diyetten maalesef hep sıkılınıyor ama beraberken sıkılmak yok. Ben sıkılma eğilimi gösterdiğimde kendimi şöyle telkin ediyorum. Belki sende de işe yarar. Sabahları kalkıyorum ve "bir günlük diyet yapacağım" diyorum. Sadece bugün dikkat edeceğim o kadar diyerekten başlıyorum güne. Öyle 2 ay diyetteyim aman nasıl geçecek gibi bir düşünceyi tamamen atıyorum kafamdan ve o güne odaklanıyorum. 1 günlük diyette bile kilo verildiği için sabah uyandığımda tartıda kilo verdiğimi görünce çok mutlu oluyorum. Hadi diyorum 1 gün daha yapayım ben bunu. :) Bugün de dikkat edeyim, yeter diye telkin ediyorum kendimi. Zaten sonra yeniden motivasyonum geliyor. :D Düşünce günü diyelim buna. Bir dene bence sıkılmaya başladığında. İşe yararsa ne mutlu. :) Hem her sıkıldığında buradayız.

Samanyolu, inanır mısın ne zaman yoğurt yesem ertesi gün mutlaka kilo veriyorum. Hiç sekmiyor. 100 gram bile olsa gidiyor. Yoğurdun nasıl da böyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyorum var ya. Herkes yoğurt yesin mutlaka. :)

Xeyrocan, bu patates diyeti kaç gün yapılıyor? Sanki bana maksimum 5 gün yapılması gereken bir diyetmiş gibi geliyor. Yanlış mıyım acaba?

Merhaba arkadaşlar.

Bugün yine geç bir kalkış yaptım ama hemen eşofmanlarımı giyip yürüyüşe çıktım. Bizim buralar çok müsait yürümeye. Çok ağaçlı olduğu için bugünkü gibi sıcak günlerde bile yürünebiliyor.

Ben hala çoklu alıntı yaparak yazmayı öğrenemediğim için isin vererek yazacağım. Kusura bakmayın. :) Bir de şu smiley'leri kullanamıyorum. Onu da öğreneceğim umarım.

Rezzan, başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin sizlere, ailesine ve arkadaşlarına.

Limpidos, hoş geldin. Diyetten maalesef hep sıkılınıyor ama beraberken sıkılmak yok. Ben sıkılma eğilimi gösterdiğimde kendimi şöyle telkin ediyorum. Belki sende de işe yarar. Sabahları kalkıyorum ve "bir günlük diyet yapacağım" diyorum. Sadece bugün dikkat edeceğim o kadar diyerekten başlıyorum güne. Öyle 2 ay diyetteyim aman nasıl geçecek gibi bir düşünceyi tamamen atıyorum kafamdan ve o güne odaklanıyorum. 1 günlük diyette bile kilo verildiği için sabah uyandığımda tartıda kilo verdiğimi görünce çok mutlu oluyorum. Hadi diyorum 1 gün daha yapayım ben bunu. :) Bugün de dikkat edeyim, yeter diye telkin ediyorum kendimi. Zaten sonra yeniden motivasyonum geliyor. :D Düşünce günü diyelim buna. Bir dene bence sıkılmaya başladığında. İşe yararsa ne mutlu. :) Hem her sıkıldığında buradayız.

Samanyolu, inanır mısın ne zaman yoğurt yesem ertesi gün mutlaka kilo veriyorum. Hiç sekmiyor. 100 gram bile olsa gidiyor. Yoğurdun nasıl da böyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyorum var ya. Herkes yoğurt yesin mutlaka. :)

Xeyrocan, bu patates diyeti kaç gün yapılıyor? Sanki bana maksimum 5 gün yapılması gereken bir diyetmiş gibi geliyor. Yanlış mıyım acaba?

7 günlük diyet.

başarılar sınavda..ne okuyorsun canım?
kimdi unuttum sanırım alıntılamada bir sorun oldu ama bana sorulmuştu..lise sondayım canım eşit ağırlık okuyorum...
ECECİM annenlere kızma,inan sende anne olduğunda çocuğuna aynı şekilde davranacaksın onu korumak için...İsmeklşere yazılsan,yaz kursları da açılıyormuş...

Canım güle güle kullanın eşyalarınızı da yeri ters olmuş,bugün yerleştirirler sende rahat edersin...:34:

bu sefer biliyorum canım haklı olduklarını ama ismeklerin yaz kursları olmasını istiyordum da olduğunu bilmiyordum...

yarın gelecek servisler.Bugün yerlerini ayarladık...

slm arkidişlerrim
nasılsınız .. hepinisin iyi zayıf mutlu olmasını yüce Allahtan niyaz eder bugünkü traji komik listeme geçerim

SABAH: 1 kupa Neskafee (şekersiz çok az layt süt tozu)

1 adet awuç içi layt peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adwt yeşil biber
1 adet salatalık
1 adet 7 otlu çay

öğlen : yarım paket yulaflı püüsküüt
1 bardak neskafe (layt süt tozu - şekersiz)

14.30 2 bardak yeşil çay
15.30 1 bardak 5i 1 çay

akşam 1 kase yoğurt
4 kaşık nohut yemeği

su yine yook :(((

Back
X