Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ama 4 kilo yazmışlar sana listede.. aşağıdaki arkadaşın 3,4 verdiğine göre o birinci olur.. kaptanınız bi düzeltsin onu yanlışım yoksa :31:

canım verdiği kiloda 3 yüzdesinde 4 yazıyor hem bir yanlışlık olsaydı kardeş takımın kaptanı görürdü.Öyle bir şey kaçmazdı yani...

tekrar gelmeye çalışıcam.Maşallah ne güzel paylaşım yapmışsınız.Kimlerin listeye girmesi gerektiğine şaşırdım kaldım :)

mawaaaaay avatarına hayran kaldım süpermiş. :)

Bugün yemek açısından rezil ötesi bir gün geçirdim. Sabah markette yoğurt kalmamış, yoğut yiyemedim. Tost yedim. Öğlen yemekli bir toplantı vardı. Biz de ev sahibiydik. Dolayısıyla önümüze ne konduysa yemek zorunda kaldık. Tatlı kısmına kadar gaaayet güzel gidiyordum ki beyaz çikolatalı browni yapmışlar. Ama naasssıl güzel anlatamam. Önce yarısını yiyip bıraktım. Sonra toplantı uzadıkça diğer yarısını da miniiiiik miniiiiik tırtıklayarak yedim bitirdim.

Akşam yine eve 9'a doğru gideceğim. Ofiste sandviç falan yemeyi planlıyorum. Umarım yarına kilo almış çıkmam.

Bugün anti-Dukan diyeti uyguluyorum. :)

Sizlerin nasıl gidiyor?

ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi :43:

hıh:19::19: ben de gider edebiyatla geometri çalışrıım ...:21::21:

Aksam bir buçuk bardak sütle nesfit yedim ama olmadı sevmedim aksam nesfit olayını doymadım ve aklım sürekli bişeylerde kaldı
Önce bı avuc leblebi yedim
Sonra tasvip etmememde light kola
45dkda yürüdüm çok sukuur
Ve şimdide olgusu yatirdiiim ve burdayim

Ve bugun yazlıklarım çıkardım kızlaar
Nasil şaşırdım icine bile giremediğim ceketler etekler hepsi super oldu hatta bazıları bol bile
Nasil mutluyum
Bazı oyuncakları saklanıp tekrar bı süre sonra verildiğinde mutlu olan cocuklar gibiyim
Sanki alışverişe çıkıp dünya kadar kıyafet aldım
Ve giydiğim herseyi uzun bı aradan sonra üzerimde begendiim
Kilo vermek harika bı duygu
Hic durmayalım bayanlaar
Verebildiğimiz kadar verelim incelik olalimm hepimiz ins

ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi :43:

Ayy sınavlarınmi var çok kolay gelsin ders çalışıp atistirmamak çok zor iştir kolay gelsin:)

nurcancım af edersin dün giremedim herşey üstüste geldi.paylaşım alanının linkini aşağıda veriyorum.orada buraya cevap yazdığın gibi yapacaksın.konuya cevap bölümünden.oraya yazmak istediklerini yaz.tüm üyeler seni okuyor olacak :1:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-507.html
yazdım paylaştım bişeyler canım

Bugün yemek açısından rezil ötesi bir gün geçirdim. Sabah markette yoğurt kalmamış, yoğut yiyemedim. Tost yedim. Öğlen yemekli bir toplantı vardı. Biz de ev sahibiydik. Dolayısıyla önümüze ne konduysa yemek zorunda kaldık. Tatlı kısmına kadar gaaayet güzel gidiyordum ki beyaz çikolatalı browni yapmışlar. Ama naasssıl güzel anlatamam. Önce yarısını yiyip bıraktım. Sonra toplantı uzadıkça diğer yarısını da miniiiiik miniiiiik tırtıklayarak yedim bitirdim.

Akşam yine eve 9'a doğru gideceğim. Ofiste sandviç falan yemeyi planlıyorum. Umarım yarına kilo almış çıkmam.

Sizlerin nasıl gidiyor?
avatarımı bende beğendim:)kedileri seviyorum ve bir kedimde var:) diet şöyle böyle gidiyor bugun hıc tartılmadım ne durumdayım tam bilmiorum:)
Ve bugun yazlıklarım çıkardım kızlaar
Nasil şaşırdım icine bile giremediğim ceketler etekler hepsi super oldu hatta bazıları bol bile
Nasil mutluyum
Bazı oyuncakları saklanıp tekrar bı süre sonra verildiğinde mutlu olan cocuklar gibiyim
Sanki alışverişe çıkıp dünya kadar kıyafet aldım
Ve giydiğim herseyi uzun bı aradan sonra üzerimde begendiim
Kilo vermek harika bı duygu
Hic durmayalım bayanlaar
Verebildiğimiz kadar verelim incelik olalimm hepimiz ins
inş..şekerim yazdıklarının hepsine katılıorum gercekten eski kıyafetlerin ıcıne girebiliyor olmak insanı manyak derecede mutluedior :35::35::35::27:

vay be 4 kilo daha verirsem mezun oluyormuşum onca zaman nasıl gecti buraya geldiğimde tombul ve 6 aylık yeni anneydim sanırım zaman hızlı geçiyor diyorlar ya haklılar:)gerçi 1 seneye yakındır buralarda dolanıyorum neyse üstün performansımdan bahsetmiyim fazla:)

Amaaaan ne olacak senarist ha ben ha Nurcan. :) Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. \o/

PS: Biri bana şu şirin smiley'ler nereden yapılıyor öğretebilir miiiii? :(
Bilgecim mesaj yazarken üstteki işaretlerde gülen yüz var ona tıkla,istediğine tekrar tıkla...

Arzu yeni hoca iyidir bak her zamankinden farklı tempo vücuda iyi gelir bence.

Arzu, walla halsizlik hat safhadaydı dün ama bugün şükürler olsun daha iyiyim.
walla senin dondurmaya laf ederken gördün mü bak 2 gün sonra ben de yedim, buna da ilahi adalet derler :1:
neyse, napalım o kadar da olsun, bebek emziriyorum ne de olsa ( bu da benim bahanem olsun :1: )
menünü çok beğendim Arzu, cumaya hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım ya hem hastalık hemde emzirmek zor gelir sana,inşaallah çabuk iyileşirsin...
Sorma hoca değişimi iyi oldu aslında,biraz çılgın bir hoca çünkü o da yeni doğum yapmış doğum kilolarından kurtulmak istiyor,canımızı çıkardı resmen,bugün heryerim ağrıyor...:9:Cumayı bende merakla bekliyorum inan...:50:Bugün biraz kaçtı aslında...:14:
selam şekerleer
sabahki bugday ekmekli tostumdan sonra bir temizliğe aşladım
öğle yemeğini bile yiyemedim
çok aşka gelince temizlikte böyle oluyor:) ama bir bardak süt içtim
biraz önce 4 ızgara köfteyle ayran içtim
şimdide yeşil çayımı aldım geçim pcnin karşısına:)
Sadece meyve eksik kalmış canım,temizlik gibi spor var mı:9:Yap yap aynı...:50:
Ne güzel kıyafetlerin bollaşmış,insanın isteği artıyor kilo verince,yaza incecik olalım ha gayret:34:

Canım ya hep aklımdasın valla dün ders çalışıyorsun diye girmemiştir diye düşündüm ama hasta olmandan da korktum doğrusu...Sınava da az kaldı aman çalış sen arada uğra durum bildir yeter bize...:16:

sabah : 1dilim ekmek biraz peynr domates 2 lıght salam
ara:10 badem ve nescafe sekersiz
öğle:1 sebzeli poça
akşam:1 tabak semizotu yoğurt 1 dilim ekmek
ara: armut

böyle birşey oldu bugun yarın ola hayrola artık
:6:

Bende çok iyi olmasa da menümü yazayım,bugün günümüz vardı...salata ağırlıklıydı aslına
SABAH 1 bardak az yağlı süt yürüyüşe çıktım
SAAT 11 kflakes +süt
ÖĞLEN 2 kaşık patlıcan salatası,2 kaşık fava,yarım simit,2 çatal sütlü tatlı,mini magnum(yani ne yapabilirim tatlı olarak çıkartıldı masumum yani))
AKŞAM pirinç lapası,yoğurt
2 litre su,bitki çayı
1 saat hızlı tempoda yürüyüş...
Yarın diyete devam....:34:

sabah : 1dilim ekmek biraz peynr domates 2 lıght salam
ara:10 badem ve nescafe sekersiz
öğle:1 sebzeli poça
akşam:1 tabak semizotu yoğurt 1 dilim ekmek
ara: armut

böyle birşey oldu bugun yarın ola hayrola artık
:6:
Ben senin poğaçalarından istiyorum Nurcan yaaaa...Menün güzel,poğaça da sebzeliymiş,herşey dengeli,suyu da içtiğini tahmin ediyorum...:nazar:

Arkadaslar ben maalesef yarin da persembe gunu de egitimler sebebiyle gun icerisinde burada olamayacagim. Cepten girebilirsem girecegim. Bilgisini vermek istedim. Aksamlari burada olurum mutlaka. Bu iki gun de herkese bol kilo kayiplariiiiiiiii o/

günaydın canlarım...Rica etsem Şu son 2 haftada gelen arkadaşlar
ne zaman girdiğini
adını
hedef kilosunu
nerede olduğunu(il olarak)
ve cuma günü tartıldığında kaç kilo çıktığını (cuma değilse bile perş. ya da cumartesi...)

bugün menüm şöyle olacak:

sabah:6 zeytin 1 kk peynir 1,5 dl tuzsuz tam tahıl ekmeği 1 br süt
ara:5 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası
ara:1 br. süt 5 badem
akşam 2 kase çorba 2 dl tam tahıl ekmeği(tuzsuz)

ekmeği annem evde yaptı...

su falan onları erkenden belirlememeliyim.Daha sonra belirteceğim...

Sizlerin nasıl gidiyor?

walla o browniyi ben görsem sanırım benim akibetim de aynısı olurdu Bilge. hafta sonu arkadaşlar bana gelecek, o pastalardan nasıl yemeyeceğim bilemiyorum. sonumuz hayrolsun :1:

bu arada ben toplantılardan nefret ederim desem sana ayıp olmaz di mi, senin kadar sık toplantıya girmesem de, nasıl kaytarsam diye hep bişeyler düşünürüm ben :ssz:

tatlım bilgisayarın önüne makine geldi demiştin ya, yani bunu bildiğimden ses etmedim. zaten gün içinde çok fazla da giremiyorsun malum dersler vs, yine öyledir diye düşünmüştüm. :16:

vay be 4 kilo daha verirsem mezun oluyormuşum onca zaman nasıl gecti buraya geldiğimde tombul ve 6 aylık yeni anneydim sanırım zaman hızlı geçiyor diyorlar ya haklılar:)gerçi 1 seneye yakındır buralarda dolanıyorum neyse üstün performansımdan bahsetmiyim fazla:)

hey Nurcan, benim oğlum da şuı an 6 aylık. yani seninle geliş hikayelerimiz benziyor. bu arada 1,5 yaş, 2 yaş sendromuna en yakın zaman. bol bol tadını çıkar:1: 2 yaş senromundan sonra bir de 3 yaş sendromu çıkıyor tabi o ayrı :ssz:umarı mkolayca atlatırsınız tüm bu süreçleri

Canım ya hem hastalık hemde emzirmek zor gelir sana,inşaallah çabuk iyileşirsin...
Sorma hoca değişimi iyi oldu aslında,biraz çılgın bir hoca çünkü o da yeni doğum yapmış doğum kilolarından kurtulmak istiyor,canımızı çıkardı resmen,bugün heryerim ağrıyor...:9:Cumayı bende merakla bekliyorum inan...:50:Bugün biraz kaçtı aslında...:14:

Arzu, senin o hoca tam benlikmiş. ikimiz birlikte doğum kilolarımızı versek yaa :1:

bu arada kaçırsan da sporun güzel olmuş sanıyorum o kaloriler gitmiştir. hadi hayırlısı

Arkadaslar ben maalesef yarin da persembe gunu de egitimler sebebiyle gun icerisinde burada olamayacagim. Cepten girebilirsem girecegim. Bilgisini vermek istedim. Aksamlari burada olurum mutlaka. Bu iki gun de herkese bol kilo kayiplariiiiiiiii o/

kolaylıklar, özletme akşamları yaz iki satır:16:

bugün menüm şöyle olacak:

sabah:6 zeytin 1 kk peynir 1,5 dl tuzsuz tam tahıl ekmeği 1 br süt
ara:5 badem
öğle 1 kepçe mercimek çorbası
ara:1 br. süt 5 badem
akşam 2 kase çorba 2 dl tam tahıl ekmeği(tuzsuz)

ekmeği annem evde yaptı...

su falan onları erkenden belirlememeliyim.Daha sonra belirteceğim...

anne ekmeği, ne hoş. ben de geçen gün kepekli ve tam buğray unu aldım ekmeği kendim yapıcam çocuklar için İnş.

Menüyü beğendim bu arada

Back
X