Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne densiz insanlar var bazıları laf sokmadan duramıor karşısındakine kendiyle ve hayatla insanlarla barışık olmayan zavallılar hepimizin cevresinde var tatlım bu tiplerden

haklısın canım kandi acizliklerini kapatmak için bize çamur atıyorlar
bu gün bir arkadaşım şu sözü söyledi çok hoşuma gitti éyıldırımlar hep yükseklere çarpar" diye ben kendimi o kadar yüksek görmem ama bazı zavallıları da hak edince ezmek lazımmış bunu gördüm dün:47:

canım buradakiler artık ailem gibi..dolayısıyla çok çok anlatmak istemediğim bişey değilse özel falan farketmez :1:
yaa arkamda bir kız oturuyor.Çok yüzsüz ukala falan böyle...Havalı ama hiç ummadığım şeylerde epey bir cahil.Yani ben o havaya beklemezdim.Çok kültürlü bilgili gibi duruyor ama bana sordukça bişeyleri şaşıp kalıyorum.Hatta sevdiceğimle (sevgilim değil.ben onu seviyorum ama o bilmiyor bile.Söyleyecektim ama vazeçtim bazı nedenlerle) konuştuğundan beri epey bir takibe aldım kızı...Yok böyle birşey yaa.neyse bunlar uzun şeyler anlatırım sonra.Kısadan bir örnek vereyiim bana dün gelmiş diyor ki 2 aydır diyetteyim diyorsun ama ortada icraat yok.O kadar kişi kör ve salak bi tek benim sınıfımdakiler akıllı :47: ayrıca ben temmüzdan beri buradayım.yavaş ve kalıcı kilo vermeye çalışıyorum.Ama ona hiç dert anlatmadım dün.Varsın istediğini söylesin.Kendisi acele nasıl kilo veririm diye geziyo ortalıkta ama diyete başladım diyip döner yiyenlerden...

of sinirim bozuk ne diyeceğimi şaşırdım :) kafanı şişirdim seninde.:26:

yok canım yaa niye şişiresin değmez yaa sevdiceğin nasıl biri bilemem ama eğer sana ilgisi olduğunu seziyorsan konuş sonra içinde kalır
ben de birini çok sevdim onunda beni sevdiğini öğrendim ama iş işten geçti zaman her şeyin ilacı diyorlar ya yalan geçmiyor geçmez de her şarkıda o aklıma geliyor zaten onun yüzünden bu kiloları aldım kendime kızdıkça başka bir insana dönüştüm uzun zaman oldu aynaya bakmıyorum çünkü karşımda başka biri var bir umudum varken manken gibi kızdım övünmek için söylemiyorum hiç bir zaman da böbürlenmedim çünkü benim hiç bir gün yüzüm gülmedi ben de çirkin şansı yok bu yüzden hergünüm hüzünlü geçti gülerken bile gözümde keder var 10 yıldır. o evlendi söylüyorlardı ama ben konduramadım geçenlerde evlendiği kızı gördüm inanamadım "benim kendimi bile yakıştıramadığım adamın seçtiğine bak" kendime o zaman kızdım ve kilo vermeye karar verdim. inş 60 kiloya düşünce inanıyorum ömrüm de olursa herşey yeniden başlayacak benim için inşaallah:21:

[TABLE="class: table_hesap, width: 0"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-09 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Biftek fajita[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.25 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]77.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Çilek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]18.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bulgur Pilavı[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]291[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kremalı Sebze Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Şeker (küp)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]58.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]167[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]777.5 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bugün yediklerim bunlar off yaaa şimdi işin yoksa bunu 1000 kaloriye tamamla:44:

Selam kızlar
Bende yorgunluktan oluyorum
Perdeleri yıkadık bı yardımcı bayan gelecekti oda son anda gelmedi annemle canımız çıktı
Normalde ütülemeden astığım burusmayan perdelerim bana nasil oyun yaptı sabahtan beri perde ütülemekten canım çıktı:((
Sabah iki dilim yam buğday ekmegiyle peynirli tost domates salatalık
Arada bir avuc leblebi yedim
Öğlen maalesef sadece bir bardak süt (toz nesquikli ve soğuk) bu arada bu karışım super güzel bisey kalorisinede baktım 150 diyor bı arada tercih edilebilir ve tatli ihtiyacınıda super karşılıyor biraz stevyayla
Aksam yemekli bı davete katılacağız onun için öğlen yemediğimde iyi oldu sanki
Orda beni neyin bekleyeceğini az çok biliyorum çünkü:))

ama pes etmeyeceğim inş ağustosta 68'e düşünce ve eşimden hediyemi alınca görücem suratlarını
Bence takma o tür insanları,onlar başka tür...:9:
Nurcan, hemen paniğe kapılma:) bazıları çok ağır atlatıyor biz mesela farkına bile varmadık. umarım sen de bizden olursun. internette 2 yaş send. diye aratırsan ayrıntılı bilgi edinirsin canım. kısacası çocuğun ben de varım demeye başlaması :)
Bence o yaş krizleri hiiiç bitmiyor Hilalcim inan bana...:13:

ay ne çok dertli yazmışım
derdimiz kilo olsun veririz allah başka dert vermesin
ee nasılsınız kızlar özledinizmi beni?
Hem de nasıl özledik,ama çok yoğunsun anlaşılan,tam düğün zamanı...
msj 31

selam kızlar , bugün iyisiniz inşallah , dün çok kötüydüm , spora bile gidemedim , uzanıp kitap okudum ..

.
Deryacım hasta mısın,yoksa moralin mi bozuk:44:

canım buradakiler artık ailem gibi..dolayısıyla çok çok anlatmak istemediğim bişey değilse özel falan farketmez :1:
dün gelmiş diyor ki 2 aydır diyetteyim diyorsun ama ortada icraat yok.O kadar kişi kör ve salak bi tek benim sınıfımdakiler akıllı :47: ayrıca ben temmüzdan beri buradayım.yavaş ve kalıcı kilo vermeye çalışıyorum.Ama ona hiç dert anlatmadım dün.Varsın istediğini söylesin.Kendisi acele nasıl kilo veririm diye geziyo ortalıkta ama diyete başladım diyip döner yiyenlerden...
Boşver Ececim açıkça belli o kız seni kıskanıyor,bence uzak dur o ve onun gibilerden....:34:
Selam kızlar
Perdeleri yıkadık bı yardımcı bayan gelecekti oda son anda gelmedi annemle canımız çıktı
Normalde ütülemeden astığım burusmayan perdelerim bana nasil oyun yaptı sabahtan beri perde ütülemekten canım çıktı:((
))
Gerçekten kabus gibi olmuş,perde ve tül ütülemek çok sıkıcı,iyiki annen varmış...:34:

Canlar menümü yazıp çıkayım,dizim başlıyor
SABAH nesfit+süt,şekersiz neskafe,1 avuç leblebi
ÖĞLEN Sabahla aynı
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,2 köfte,5 hurma
Su tamamlanacak merak etmeyin 1,5 litre oldu
SPOR 45 dk yürüyüş+10 dk eliptik+100 mekik

Benden bu kadar fıstıklar:3:

kızlar dün ve bugün yediklerimi birlikte yazayım nerdeyse aynı zaten:
sabah 1 dilim kepek ekmek domates salatalık maydanoz haşlanmış yumurta (bugün yumurta yerine 1 kk b peynir)
akşama dek yeşil elma 3er tane oldu sanırım
akşam yarım toplamda tatlı tabağı pilav ve kuru fasulye
aklıma geldikçe su içdim 6-7 bardak olmuştur

bugün kaçamak yok
dün bu yazdıklarıma ek olarak 1 tane tulumba tatlısı yedim:(

fena değil bana göre ama 10 günde verdiğim kilo 1.6kg....az değil mi?
butün gün de işte ve çocuğun peşinde koşturuyorum ama spor yerine geçmiyor herhalde yoksa daha fazla vermem gerkirdi....

nesfit zaten cok salıklı değilki bence güsel olmus

evet canım 3 kgr verdim ama şu linklere baktım verdiğin ama nereye yazmam gerektiğini bulamadım kaptan belki yardımeder ece geldinmi bir yaz

akşam hiç sağlıklı beslenmemişin canım
haklısın biraz sağlıksız oldu

Akşama kadar herşey çok güzelmiş arkadaşım,az yiyince maalesef sonrası daha kötü oluyor,yani ben öyleyim,gözüm dönüyor resmen...:50:

Menün çok güzel Deryacım,gayet sağlıklı olmuş...:nazar:

Fatoşcum akşam çok az olmuş dayanabilirsin umarım,biraz süt veya yoğurt tüketmen gerek...:54:
dayandım ama zor oldu tabi...neyseki oğlum hareketli oyalıyor beni....

Arzu yeni hoca iyidir bak her zamankinden farklı tempo vücuda iyi gelir bence.

Hasretim özledim canım yaa çabuk dön :ssz:
ne güzel değil mi giyemediklerini giyebilmek. darısı hepimizin başına. eski kıyafetlerime girebileceğim günü iple çekiyorum walla.

Arzu, walla halsizlik hat safhadaydı dün ama bugün şükürler olsun daha iyiyim.
walla senin dondurmaya laf ederken gördün mü bak 2 gün sonra ben de yedim, buna da ilahi adalet derler :1:
neyse, napalım o kadar da olsun, bebek emziriyorum ne de olsa ( bu da benim bahanem olsun :1: )

walla aynı şeyleri yemek haklısın sıkar, alternatif olarak konserveler olabilir. veya ev yemekleri yapan biryer varsa en iyisi orası bence.

Derya, aslında bence öğlen öğünü güzelce doymalı insan. çünkü dediğin gibi akşama kadar açlık hissedince bu kez de akşam yükleniyoruz o da daha kötü oluyor.

bu arada, ben nescafenin kokusuna da kendisine de hastayım, hatta şu an nescafemi yudumluyorum (:

Derya, sen ne öğretmeniydin ?

malesef akşam yemeğin cıs olmuş, ama zaman zaman hepimizin başına geliyor sıkma canını. bundan sonrasına dikkat edersin olur biter

akşam yemeği yesen daha iyi olurdu sanki, böylece o tatlı isteği de belki hiç gelmezdi. benim de acaip bir çikolata tutkum var ne yalan söyleyim bazen kendimden geçiyorum diyet hak getire, ama sonrasında bir pişmanlık duyuyorum sorma.

menünü çok beğendim Arzu, cumaya hayırlı haberlerini bekliyorum

ben normal bildiğin zeytinden yiyorum, öyle diyet zeytin felan benim aklım almıyor açıkçası. ama yediğimde en fazla 3 tane yerm ki o da haftada 1 veya en fazla 2 gün. o kadardan da birşey olacağını sanmıyorum.

poğaça - dışarda satılanlar özellikle - kalori bombası, yağ deposu. aman dikkat
kalori olarak iyiydi ama sağlıklı değildi haklısın

mawaaaaay avatarına hayran kaldım süpermiş. :)

Bugün yemek açısından rezil ötesi bir gün geçirdim. Sabah markette yoğurt kalmamış, yoğut yiyemedim. Tost yedim. Öğlen yemekli bir toplantı vardı. Biz de ev sahibiydik. Dolayısıyla önümüze ne konduysa yemek zorunda kaldık. Tatlı kısmına kadar gaaayet güzel gidiyordum ki beyaz çikolatalı browni yapmışlar. Ama naasssıl güzel anlatamam. Önce yarısını yiyip bıraktım. Sonra toplantı uzadıkça diğer yarısını da miniiiiik miniiiiik tırtıklayarak yedim bitirdim.

Akşam yine eve 9'a doğru gideceğim. Ofiste sandviç falan yemeyi planlıyorum. Umarım yarına kilo almış çıkmam.

Bugün anti-Dukan diyeti uyguluyorum. :)

Sizlerin nasıl gidiyor?
çok cazipmiş browni gerçekten...

ben gelince mi sustunuz aşk olsun...Zaten o kadar kişinin içinde bir tek arzu abla(samanyolu) merak etmiş beni...Kaptanımız öldü mü kaldı mı düşünen yok tabi :43:

hıh:19::19: ben de gider edebiyatla geometri çalışrıım ...:21::21:
başarılar sınavlarında

Ve bugun yazlıklarım çıkardım kızlaar
Nasil şaşırdım icine bile giremediğim ceketler etekler hepsi super oldu hatta bazıları bol bile
Nasil mutluyum
Bazı oyuncakları saklanıp tekrar bı süre sonra verildiğinde mutlu olan cocuklar gibiyim
Sanki alışverişe çıkıp dünya kadar kıyafet aldım
Ve giydiğim herseyi uzun bı aradan sonra üzerimde begendiim
Kilo vermek harika bı duygu
Hic durmayalım bayanlaar
Verebildiğimiz kadar verelim incelik olalimm hepimiz ins
tebrikler bizde eski kıyafetlerimizin içine girebilecekmiyiz acaba

vay be 4 kilo daha verirsem mezun oluyormuşum onca zaman nasıl gecti buraya geldiğimde tombul ve 6 aylık yeni anneydim sanırım zaman hızlı geçiyor diyorlar ya haklılar:)gerçi 1 seneye yakındır buralarda dolanıyorum neyse üstün performansımdan bahsetmiyim fazla:)
az kalmış hedefine darısı başımıza
günaydın canlarım...Rica etsem Şu son 2 haftada gelen arkadaşlar
ne zaman girdiğini
adını
hedef kilosunu
nerede olduğunu(il olarak)
ve cuma günü tartıldığında kaç kilo çıktığını (cuma değilse bile perş. ya da cumartesi...)
ben dahilmiyim bu arkadaşlara ...hani deneme hafatam ya ondan soruyorum

kızlar yaa benim acayip kilo vermem lazım yaaaa dün bir iki kişi canımı çok sıktı
sürekli imalı imalı konuşup durdular inş öyle kilo alırlar ki benden beter olurlar
onlar böyle yapınca ben sinirleniyorum ve yedikçe yiyesim geliyor.
bizi motive ediyo onlar...iyi ki varlar

ben geldimmm:3::3::3:
beni merk etmiş hilalim canım arkadaşım
canım çok yoğunum ben
ve çok yoruluyorum
işten aksam 8- 8 buçuktan aşağı çıkamıyorum
ee öyle olunca geç yemek yiyorum
aslında hiç cıss yapmıyorum öğlen yemediğim oluyor
ama kilo bile almışım:43:
düzensz yemek olmuyor işte
düznli yiyince daha fazla yiyorum aslında meto çalışınca kilo veriliyor
paartesiden beri70.3-70.5 arası gidip geliyorum
hergün tartılmadan yapamıyorum :17:
inş cumaya tartı süpriz yapar
bu arada perşembeden beri eliptik yapamadım
yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum
çok yorgun oluyorum yaa
ne olacak benm bu halim:ssz:
işte benimde mazeretim bu...işten geç çıkmak....8ibuluyo eve gelmem:(

yaa arkamda bir kız oturuyor.Çok yüzsüz ukala falan böyle...Havalı ama hiç ummadığım şeylerde epey bir cahil.Yani ben o havaya beklemezdim.Çok kültürlü bilgili gibi duruyor ama bana sordukça bişeyleri şaşıp kalıyorum.Hatta sevdiceğimle (sevgilim değil.ben onu seviyorum ama o bilmiyor bile.Söyleyecektim ama vazeçtim bazı nedenlerle) konuştuğundan beri epey bir takibe aldım kızı...Yok böyle birşey yaa.neyse bunlar uzun şeyler anlatırım sonra.Kısadan bir örnek vereyiim bana dün gelmiş diyor ki 2 aydır diyetteyim diyorsun ama ortada icraat yok.O kadar kişi kör ve salak bi tek benim sınıfımdakiler akıllı :47: ayrıca ben temmüzdan beri buradayım.yavaş ve kalıcı kilo vermeye çalışıyorum.Ama ona hiç dert anlatmadım dün.Varsın istediğini söylesin.Kendisi acele nasıl kilo veririm diye geziyo ortalıkta ama diyete başladım diyip döner yiyenlerden...

msj 34

Ay canım benim , sen gerçekten kültürlüsün , birçok konuda bilgi sahibisin , öyle cahil ,kendini birşey sanan kişilerle muhatap olmaya bile değmez..insanlar kendi kusurlarını kapatmak için hep karşısındakini üzmeye çalışıyorlar ..böyle kişilerle daha çok karşılaşacaksın , ünvsite, çalışma hayatı ...sen kendi değerini bil ve ağırlığını her zaman koru , onlara da gülüp geç ki basitliklerini anlasınlar ...sen bitanesin kaptanım , hem de zayıfsın ...çatlasınlar

Selam kızlar
Sabah iki dilim yam buğday ekmegiyle peynirli tost domates salatalık
Arada bir avuc leblebi yedim
Öğlen maalesef sadece bir bardak süt (toz nesquikli ve soğuk) bu arada bu karışım super güzel bisey kalorisinede baktım 150 diyor bı arada tercih edilebilir ve tatli ihtiyacınıda super karşılıyor biraz stevyayla
Aksam yemekli bı davete katılacağız onun için öğlen yemediğimde iyi oldu sanki
Orda beni neyin bekleyeceğini az çok biliyorum çünkü:))

msj 35

Benim perdelerimde çok zor ütüleniyor , ütülemeyince buruşmuş kalıyor ve güzel olmuyor.inş akşam yemeği hafif geçer ..

yok canım yaa niye şişiresin değmez yaa sevdiceğin nasıl biri bilemem ama eğer sana ilgisi olduğunu seziyorsan konuş sonra içinde kalır
ben de birini çok sevdim onunda beni sevdiğini öğrendim ama iş işten geçti zaman her şeyin ilacı diyorlar ya yalan geçmiyor geçmez de her şarkıda o aklıma geliyor zaten onun yüzünden bu kiloları aldım kendime kızdıkça başka bir insana dönüştüm uzun zaman oldu aynaya bakmıyorum çünkü karşımda başka biri var bir umudum varken manken gibi kızdım övünmek için söylemiyorum hiç bir zaman da böbürlenmedim çünkü benim hiç bir gün yüzüm gülmedi ben de çirkin şansı yok bu yüzden hergünüm hüzünlü geçti gülerken bile gözümde keder var 10 yıldır. o evlendi söylüyorlardı ama ben konduramadım geçenlerde evlendiği kızı gördüm inanamadım "benim kendimi bile yakıştıramadığım adamın seçtiğine bak" kendime o zaman kızdım ve kilo vermeye karar verdim. inş 60 kiloya düşünce inanıyorum ömrüm de olursa herşey yeniden başlayacak benim için inşaallah:21:
sen gerçekten aşıkmışın o adama nedim hangimiz yaşamıyorki bu duyguları sen bi türlü layık bulamazsın kendini ona hep en iyisini yapmak için çabalarsın ama o senden kat ve kat daha aşağısını bulur ve evlenir :) gerçekten ne sevicen ne değer vericen
Canlar menümü yazıp çıkayım,dizim başlıyor
SABAH nesfit+süt,şekersiz neskafe,1 avuç leblebi
ÖĞLEN Sabahla aynı
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,2 köfte,5 hurma
Su tamamlanacak merak etmeyin 1,5 litre oldu
SPOR 45 dk yürüyüş+10 dk eliptik+100 mekik

Benden bu kadar fıstıklar:3:

hürrem başladı dimi:)
güsel mönü canım

selam kızlar bugun cok yoruldum gerçekten 5 saat yürüdüm..
bugun cok hareketliydi inş cumaya yansır öğlen yemegı ile akşamı birleştirdim
yoğurtlarımın son günydü 2 tane yedim çöpe gitmesin die aclıgımı kesti..
bugun cok su ıctım 3 litreyi gecmıstır içim yandı resmen 1 fincanda yesılcay

sabah : 1 dilim ekmek üstüne b.peynir sürdüm 1 domates 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:sekersiz nescafe 3 diet bisküvi
akşam:köfte 1 dilim ekmek
ara:2 activea meyveli yoğurt

günaydın canlarım...Rica etsem Şu son 2 haftada gelen arkadaşlar
ne zaman girdiğini
adını
hedef kilosunu
nerede olduğunu(il olarak)
ve cuma günü tartıldığında kaç kilo çıktığını (cuma değilse bile perş. ya da cumartesi...)

Sanırım bende varım deneme süresi olsada dımı:) 80 kiloyum hedefim ilk olarak 70

Kızlar aksam yemeğinden geldik,
Çok korktuğum gibi olmadı şükür:)
Normalde yemekleri çok güzel olan yerin şansıma kötüydü bu sefer :)
Çorba tuzluydu iki kasiktan sonra yiyemedim
Kiymali borek geldi sonra oda soğuktu bişeye benzemiyordu
Ana yemektede tavuk , pilav ve yanında super hasmamış havuç ve karnibahar vardı
Tavuğu ve onları yedim pilavi yemedim tabiki
Yanında ayran
Tatlınında dörtte birini yedim ögelerde sütle geçirdiğim için ayarlanmistir diye umuyorum
Onn için huzurluyum:)) hepinize iyi gecelerr

selam kızlar bugun cok yoruldum gerçekten 5 saat yürüdüm..
bugun cok hareketliydi inş cumaya yansır öğlen yemegı ile akşamı birleştirdim
yoğurtlarımın son günydü 2 tane yedim çöpe gitmesin die aclıgımı kesti..
bugun cok su ıctım 3 litreyi gecmıstır içim yandı resmen 1 fincanda yesılcay

sabah : 1 dilim ekmek üstüne b.peynir sürdüm 1 domates 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:sekersiz nescafe 3 diet bisküvi
akşam:köfte 1 dilim ekmek
ara:2 activea meyveli yoğurt

Ne güzel olmus canım ama o kadar yürümeye bunları yiyerek iyi dayanmissin, kesin yansır tartıya :))

kızlar dün ve bugün yediklerimi birlikte yazayım nerdeyse aynı zaten:
sabah 1 dilim kepek ekmek domates salatalık maydanoz haşlanmış yumurta (bugün yumurta yerine 1 kk b peynir)
akşama dek yeşil elma 3er tane oldu sanırım
akşam yarım toplamda tatlı tabağı pilav ve kuru fasulye
aklıma geldikçe su içdim 6-7 bardak olmuştur

bugün kaçamak yok
dün bu yazdıklarıma ek olarak 1 tane tulumba tatlısı yedim:(

fena değil bana göre ama 10 günde verdiğim kilo 1.6kg....az değil mi?
butün gün de işte ve çocuğun peşinde koşturuyorum ama spor yerine geçmiyor herhalde yoksa daha fazla vermem gerkirdi....
Bence 10 gunde 1,6 kilo hicte az değil bir ayda 5 kiloya yakın yapar:))
zaten ne kadar yavaş verilirse geri alımı o kadar zor oluyor biliyorsun
Ama haklisin hep daha hızlı vermek istiyoruz ama bu kilolarıda öyle hemen almadık ki uğraşıcaz biraz:))

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-09 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Biftek fajita[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.25 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]77.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Çilek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]18.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bulgur Pilavı[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]291[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kremalı Sebze Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Şeker (küp)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]58.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]167[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]777.5 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bugün yediklerim bunlar off yaaa şimdi işin yoksa bunu 1000 kaloriye tamamla:44:

Gercekten 1000 kaloriye tamamlamak zormu geliyor, ben hemen tamamlayabilirim:))

Tabii saat olmuş 00:30! Bu saatte kimseyi bulamamam normal.

Bugün akşama kadar neredeyse hiçbir şey yemedim. Stresli olduğum zamanlarda böyle oluyor. Organizasyon bitsin yerin diyorum hep. Netekim bugün de öğle yemeği, akşam yemeği yiyemedim. Saat 9 gibi peynir ve füme et yedim. Yanında kırmızı şarap.

Yarın eğitimler bitiyor. Umarım bugünkü gibi olmaz. Cuma sabah çok çok kilo vermiş çıkmak istiyorum. :)

Back
X