- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.541
ben düzenli yiyemiyorum bu aralar sbh 8 de kalktım kahvaltı yapamadım müşteri varrdı
12 de salata yanında birz peynir ve 1 dilim normal ekmek yedim
yogunluk olsun canm sadece düzenli yiyemediğim için üzülüyorum parayada ihtiyacım var çünkü kira zamnı geliyor işyerinin
evet canım güzellik salonum var benm
herşey var işte saç ağda cilt bakımı vs.. adanaya yolun düşerse çık gel![]()
ah ah, Adana'nın sıcağını bilmez miyim öyle böyle olmaz. kolaylıklar diliyorum ne diyeyim. nasipse Adana'ya gelince sana uğrar bir saç kestiririm artık :) gerçi genelde bayramda geliriz ama nasip İnş.
haklısın canım kandi acizliklerini kapatmak için bize çamur atıyorlar
bu gün bir arkadaşım şu sözü söyledi çok hoşuma gitti éyıldırımlar hep yükseklere çarpar" diye ben kendimi o kadar yüksek görmem ama bazı zavallıları da hak edince ezmek lazımmış bunu gördüm dün![]()
walla güzel sözmüş, hemen yazayım bir yere
yok canım yaa niye şişiresin değmez yaa sevdiceğin nasıl biri bilemem ama eğer sana ilgisi olduğunu seziyorsan konuş sonra içinde kalır
ben de birini çok sevdim onunda beni sevdiğini öğrendim ama iş işten geçti zaman her şeyin ilacı diyorlar ya yalan geçmiyor geçmez de her şarkıda o aklıma geliyor zaten onun yüzünden bu kiloları aldım kendime kızdıkça başka bir insana dönüştüm uzun zaman oldu aynaya bakmıyorum çünkü karşımda başka biri var bir umudum varken manken gibi kızdım övünmek için söylemiyorum hiç bir zaman da böbürlenmedim çünkü benim hiç bir gün yüzüm gülmedi ben de çirkin şansı yok bu yüzden hergünüm hüzünlü geçti gülerken bile gözümde keder var 10 yıldır. o evlendi söylüyorlardı ama ben konduramadım geçenlerde evlendiği kızı gördüm inanamadım "benim kendimi bile yakıştıramadığım adamın seçtiğine bak" kendime o zaman kızdım ve kilo vermeye karar verdim. inş 60 kiloya düşünce inanıyorum ömrüm de olursa herşey yeniden başlayacak benim için inşaallah![]()
evet, sen gerçekten sevmişsin anladığım kadarıyla. canını sıkma artık diyeceğim ama gönül de ferman dinlemez öyle değil mi? ama bir de geçmişle yaşanmaz gerçeği var. mutlu olmak için ileriye bakmak lazım. umarım çok çok mutlu olursun bundan sonraki hayatında..
canım bu arada ben kaçırdım galiba, sen çalışıyor muydun?
Selam kızlar
Bende yorgunluktan oluyorum
Perdeleri yıkadık bı yardımcı bayan gelecekti oda son anda gelmedi annemle canımız çıktı
Normalde ütülemeden astığım burusmayan perdelerim bana nasil oyun yaptı sabahtan beri perde ütülemekten canım çıktı(
Sabah iki dilim yam buğday ekmegiyle peynirli tost domates salatalık
Arada bir avuc leblebi yedim
Öğlen maalesef sadece bir bardak süt (toz nesquikli ve soğuk) bu arada bu karışım super güzel bisey kalorisinede baktım 150 diyor bı arada tercih edilebilir ve tatli ihtiyacınıda super karşılıyor biraz stevyayla
Aksam yemekli bı davete katılacağız onun için öğlen yemediğimde iyi oldu sanki
Orda beni neyin bekleyeceğini az çok biliyorum çünkü:))
perdeleri ben 1 ay önce yıkadım ama ütülememe gerek kalmıyor benim. alırken özellikle ütü gerektirmeyeni almıştım, bir de yerlere kadar perdelerim ütülesem halim ne olurdu acep.
neyse yaktığın kilolar yanına kar kalsın bu yorucu günden.
bu arada ben nesquik'e bayılırım :)
Bence o yaş krizleri hiiiç bitmiyor Hilalcim inan bana...:13:
aman Allah'ım

aslına bakarsan düşünüyorum bazen, ergenlik dönemi vs vs, hani çocuk büyüdükçe derdi de büyür derler ya, doğru mu ne

Allah sağlık ve huzur versin hepimize ve yavrularımıza, gerisi olur gider allah'ın izniyle...
Canlar menümü yazıp çıkayım,dizim başlıyor
SABAH nesfit+süt,şekersiz neskafe,1 avuç leblebi
ÖĞLEN Sabahla aynı
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt,2 köfte,5 hurma
Su tamamlanacak merak etmeyin 1,5 litre oldu
SPOR 45 dk yürüyüş+10 dk eliptik+100 mekik
Benden bu kadar fıstıklar![]()
harika, menüyü beğendiğim gibi 100 mekiğe de hayran olsun MaşaAllah diyorum

kızlar dün ve bugün yediklerimi birlikte yazayım nerdeyse aynı zaten:
sabah 1 dilim kepek ekmek domates salatalık maydanoz haşlanmış yumurta (bugün yumurta yerine 1 kk b peynir)
akşama dek yeşil elma 3er tane oldu sanırım
akşam yarım toplamda tatlı tabağı pilav ve kuru fasulye
aklıma geldikçe su içdim 6-7 bardak olmuştur
bugün kaçamak yok
dün bu yazdıklarıma ek olarak 1 tane tulumba tatlısı yedim
fena değil bana göre ama 10 günde verdiğim kilo 1.6kg....az değil mi?
butün gün de işte ve çocuğun peşinde koşturuyorum ama spor yerine geçmiyor herhalde yoksa daha fazla vermem gerkirdi....
Fatoş ben malesef menünü beğenmedim canım. akşama kadar bünyeni aç bırakmışsın sadece elma ile. verdiğin kilo az değil gayet iyi bence hiç dert etme kendine.
selam kızlar bugun cok yoruldum gerçekten 5 saat yürüdüm..
bugun cok hareketliydi inş cumaya yansır öğlen yemegı ile akşamı birleştirdim
yoğurtlarımın son günydü 2 tane yedim çöpe gitmesin die aclıgımı kesti..
bugun cok su ıctım 3 litreyi gecmıstır içim yandı resmen 1 fincanda yesılcay
sabah : 1 dilim ekmek üstüne b.peynir sürdüm 1 domates 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:sekersiz nescafe 3 diet bisküvi
akşam:köfte 1 dilim ekmek
ara:2 activea meyveli yoğurt
olmadı Nurcan, hani nerde zero

alıştım senin zerolara :))
bu arada, 5 saat gayet iyi ama akşam nasıl uyudun merak ediyorum. eminim başın yastğa deymeden uyumuşsundur

Tabii saat olmuş 00:30! Bu saatte kimseyi bulamamam normal.
Bugün akşama kadar neredeyse hiçbir şey yemedim. Stresli olduğum zamanlarda böyle oluyor. Organizasyon bitsin yerin diyorum hep. Netekim bugün de öğle yemeği, akşam yemeği yiyemedim. Saat 9 gibi peynir ve füme et yedim. Yanında kırmızı şarap.
Yarın eğitimler bitiyor. Umarım bugünkü gibi olmaz. Cuma sabah çok çok kilo vermiş çıkmak istiyorum. :)
Bilgeee, kolaylıklar tekrar. haftada bir tartılanlardan mısın sen? bence gayet iyi kilo vereceksin bu hafta da