- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.561
günaydın
hilal ,nurcan,ece
cumaya 1 kala durumlar nasıl
tartıldınızmı itiraf edin hadi
ben tartıldım bugünde 70.4 üm pazartesiden beri durum böle
bkalım ne zamn 6 lara tam tahtımı kuracağım
Çünkü sinavlar bitmek üzere okula gelmeyeceiz bundan sonra çoğunlukla...zaten kısıtlıydı görme olanağım...ama bir fikrim var.2 hafta sıkı bir diyet yapıcam spor falan okula arkadaşımı görmeye diye gelecem şöyle bir trip yapıcam.bu erkeklerin yüzüne gülmeye gelmiyor...
Yani Hilalcim tecrübe konuşuyor burada,büyükte zor bir ergenlik geçirdik,hala da zor bir çocuk ya neyse,Küçük sakin bir çocuktu,ergenlikte sakin geçiyor,sadece aşık...
Neden son kez göreceksin ececim,aynı dönem değil misiniz bak merak ettim şimdi...
Nurcan ben bukadar yiyecekle 5 saat yürüsem bayılırdım herhalde,canımya ne zorun vardı 5 saat yürüdün...Menün güzel ama az...
İyi kurtarmışsın arkadaşım,şansın varmış...Menü çok güzel olmuş![]()
ay canım ne çok yürümüşsün maşallah. birde az yemişsin. ne mutlu sana. tabrik ederim
ne güzel ben olsam hepsinden yerdim.irade sahibi olmak güzel bişey
canım böyle tipler hayatın her köşesinde var malesef. onlardan kurtulmak mümkün değil bence. çünkü heryerde bulabilirsin onları.ben artık böylelerine kafamı sallayıp geçiyorum. ciddiye alıp cevap bile vermiyorum. sıkma sende canını. normal bi tip olsa canını sıkardın ama zaten normal değil anladığım kadarıyla...ha bazaende yapıştırıyorum lafı. o çözmeye çalışırken epey zaman geçiyor. sende rahatlamak istersen öyle yap:)
ah canım benim. ben sana yardım ederim:))) istersen 2000lere vurdururum:)
süpersin. menün ne güzelmiş.sporda var daha ne olsun
canım iyi bence kilo vermen. azar azar sağlıklı olur işte. hem yediklerinde çok değil.
cok yürüdüm bugun yorgunum avm gezdim oraya buraya bakım marketide yapim derken gecmıs saat