Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O büyülü anlar bitti.ama kötü geçmedi.en azından şu an moralim bozuk değil....

msj 5

Ececim okul bittiği için mi , neyse ünv seni bekliyor canım , inş fıstık gibi bir kız olarak güzel bir bölüm kazanırsın canım , Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ...

Hilalcim tebrik ederim canım , neredeyse bütün grup aynı kilo ile mücadele edeceğiz ...

teşekkürler Deryacım, belki o zaman rekabet artar daha hevesle kilo vermeye çalışırız.
bu arada ben de seni tebrik ediyorum, eminim spor olsa daha çok gidecekti senden.

msj 1

günaydın canlarım , dün annemi hastaneye götürdük , aniden rahatsızlandı , onun için uğrayamadım .

bildirim yapıp çıkacağım ...

geçen hafta : 68.2

bu hafta : 67.8

giden : 400 g

hedef : 58

tgdg / 68.2 / 67.8 / 0.4 / % 0.58

Arzucum senin hesabı kopyaladım , aynı gidiyoruz ....sürünmeye devam ,,,,

Annenin neyi var, geçmiş olsun. iyi mi şimdi?

yarın mümkün olduğunca erken yapın lütfen bildirimleri arkadaşlar.Yarın erken giremeyecekseniz akşamdan yazın.Bir de kimsenin yazılanları okumadığı açıkça belli geçen gün son 2 haftadır takıma alınanlardan bazı bilgileri rica ettim ama yazan olmadı...

yarın eskiler bildirimini normal yapacak.Yenilerde aşağıdaki listeye göre.son 2 haftadır alınanlar bu listeye göre yapacak.

Geçen haftaki kilo**:
Bu haftaki kilo**:
Hedef kilo**:
Bu hafta yazılan mesaj sayısı**:
Ad:
Nerede olduğğunuz(il):
Meslek:
çocuk:

**:işaretli olanlar zorunludur.Diğerleri tamamen tanımak amaçlıdır.İsterseniz bunları özel mesajla da yazabilirsiniz...

merhabaa ben gecen soyledıgınde yazmıştım ama baktımkı eksik olmuş
gecen haftaki kilom 80
bu haftaki kilom 78.5
hedef kilom 70
bu hafta yazılan mesaj sayısı( cok uzgunum bu siteye yeni uye oldum o nerden bakılıyor bilmiyorum)
evliyim bir oğlum var
istanbuldayım
adım sevim
ev hanımıyım

arkadaşlar anladığım kadarıyla baya zayıflamışsınız tebrik ederim ne guzel benim için o 6lı rakamlar su an ruya gibi:) inş bende sizin gibi bi gün o kiloları yazarım buraya:) 78 kilo halimde bile kendimi incecik hissediyorum:D( 87den gelince insan oyle oluyor) o kiloda nasıl hissederim hayal edemiyorum:)

Ececim yarın oğlum ameliyat olacak,sabah 7 de hastanede olmamız gerekiyor...Sabah erkenden girip yazmaya çalışıcam...umarım internette falan bir aksilik olmaz...sabah 5 te kalkıcam zaten...

Benim gezgin Nurcanım menün çok güzel,birgün sana takılıp gezicem...:9:
tamam valla birgün birlikte senle diet yapalım bakalım neolcak:) minik oğluşuna geçmiş olsun acil şifalar
msj 4

Nurcanım yediklerin oldukça dengeli , ben bu hafta spora hiç gidemedim , cts il dışındaydım , salı ben çok hastaydım , perşembe annem hastalandı ,, belki sporda olsaydı daha fazla giderdi..

olsun bunada şükür gitmişya ben daha tartılamadım

msj 1

günaydın canlarım , dün annemi hastaneye götürdük , aniden rahatsızlandı , onun için uğrayamadım .

cok geçmiş olsun:(

günaydın kızlar daha tartılamadım başım çok ağrıyor çatlıor hatta buralardayım mutfagı sildim kurusun gidip tartılcam:53::18::18::18::18:

yarın mümkün olduğunca erken yapın lütfen bildirimleri arkadaşlar.Yarın erken giremeyecekseniz akşamdan yazın.Bir de kimsenin yazılanları okumadığı açıkça belli geçen gün son 2 haftadır takıma alınanlardan bazı bilgileri rica ettim ama yazan olmadı...

yarın eskiler bildirimini normal yapacak.Yenilerde aşağıdaki listeye göre.son 2 haftadır alınanlar bu listeye göre yapacak.

Geçen haftaki kilo**:
Bu haftaki kilo**:
Hedef kilo**:
Bu hafta yazılan mesaj sayısı**:
Ad:
Nerede olduğğunuz(il):
Meslek:
çocuk:

**:işaretli olanlar zorunludur.Diğerleri tamamen tanımak amaçlıdır.İsterseniz bunları özel mesajla da yazabilirsiniz...
ben takımda değilim ...deneme süresi dolunca mı yazıcam şimdi mi? daha önce sordum amakims cevaplamamış...her ihtimale karşı yazıyorum
geçen haftaki kilo:60.2
buhaftaki kilo: 58.5
hedef kilo: 50
ad : fatosh
il: ankara
meslek: öğretmen
çocuk: 1
mesaj sayısı: hergün bi tane bazen 2: 8-12 arası olmuştur..net olması için saymam gerkiyor sanırım

Şöyle hesaplanacak:

listeye bildirim şöyle yazılacak: geçen haftaki kilo / bu haftaki kilo / aradaki fark(kilo alındıysa başına eksi koyulur) / yüzde

yüzde şöyle hesaplanır: aradaki fark*100=sonuç sonuç/geçen haftaki kilo=yüzdeniz...

çok kısa anlattım bu sefer ama anlayanlar olmuştur herhalde...yarın bu konu üzerinde tekrar konuşuruz...
yüzde nasıl hesaplanıyor anlamadım. geçen haftaki kilo 60.2, bu hafta 58.5 aradaki fark:1.7

Son düzenleme:

pöhhh yanii dün 71 dim bugun 72 cıktım şişlilk var sanki

gecen hafta:72

bu hafta:72

gidin:.yok

maway / 72 / 72/ 0.0 / % 0.0

Günaydın arkadaşlar,bugün topiği ben açıyorum ki zaten ben kapsamışım,bu ara yine paylaşım yerlerde:50:Neyse çıkmam lazım,stresten resmen şiştim valla,bize dua edin,akşam görüşürüz...İstediğim gibi kilo veremedim yine....

SAMANYOLU (68,2/67,8/0.4/%0.58)
geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum

msj 1

anneciğine geçmiş olsun..umarım ciddi bişey yoktur

pöhhh yanii dün 71 dim bugun 72 cıktım şişlilk var sanki

gecen hafta:72

bu hafta:72

gidin:.yok

maway / 72 / 72/ 0.0 / % 0.0
şişlik falandır bence de...menülerin gayet başarılıydı

yetişeceksin eminim. hadi bekliyorum. Aslıcım ben bu hafta doğru drüst binemedim. hatta sadece 1 kez bindim öyle söyleyeyim. halsizdim biraz, şu hastalık yakamı bırakmamıştı. o nedenle inzivaya çekildim ama bu akşam nasipse başlıyorum canım.

senin spor ne durumda?

dipnot:
her gün gelip bana sporu sor nolursun, inan sen de olmayınca azıcık kaytardım gibi oldu :ssz:

canım tebrikler 68 i görmüşsün süpersin:46:
bende bu hafta hiç spor yapamadım eve gitmem 9 u buluyor artık
ben girebilirsem foruma sana sorarım hep yaptınmı bisiklet diye:9:
ama inan ben çok yapmak istiyorum vaktim yok
gün içinde hareketliyim ama sonuçta sporun yerini tutmaz

başlangıç:76
geçen hafta:69.8
bu hafta:69.6
giden:0.2
toplamda giden:6.4
hedef:60

Aslı harikasın, demek ki şişkinlik olmuş sende. 70,5 gördüm demiştin. yine aynıyız beraberiz oley. birlikte gitmek iyi oluyor. bu arada dün 5 dk bisiklet yaptım :ssz: yapmakla yapmamak arası gibi bişey oldu yani :27:

Aslı harikasın, demek ki şişkinlik olmuş sende. 70,5 gördüm demiştin. yine aynıyız beraberiz oley. birlikte gitmek iyi oluyor. bu arada dün 5 dk bisiklet yaptım :ssz: yapmakla yapmamak arası gibi bişey oldu yani :27:

evet hiç bitki çayı içmedim bu hafta dün yeşilçay falan içtim
çok şükür diyorum çünkü bu hafta boyunca 70.3-70.5 gidip geldi tartıda
karar verdim kendimi sıkacağım hergün tartılmıcam haftada
2 tartılacağım hergün tartılmak psikolojimi bozdu
dayanamazsam eşime tartıyı saklatacağım:9:
senlede aramızda 1 kg var ama aynı gitmek süper
5 dk da iyi hiç yapmamaktan hareketin kötüsü olmaz:1:

Elektrikler kesildi ya.bugün yazdığınız ilk mesajdan itibaren (saat 00.00itibariyle) sayıyoruz haftalık 60 mesaj zorunluluğunu eklemek zorundayım.

Elektrikler kesildi ya.bugün yazdığınız ilk mesajdan itibaren (saat 00.00itibariyle) sayıyoruz haftalık 60 mesaj zorunluluğunu eklemek zorundayım.

Ececim , sorunluluk güzel olmasına güzel ama açıkçası ben giriyorum kimseyi göremiyorum çoğunlukla. en son yine benim msjım duruyor oluyor, bu durumda ne yazılabilir ki? umarım paylaşım artar da haftalık 60 msjı hepimiz tamamlayabiliriz.

Ececim , sorunluluk güzel olmasına güzel ama açıkçası ben giriyorum kimseyi göremiyorum çoğunlukla. en son yine benim msjım duruyor oluyor, bu durumda ne yazılabilir ki? umarım paylaşım artar da haftalık 60 msjı hepimiz tamamlayabiliriz.

işte buna bir çözüm bulmak zorundayız ama ne?Bizim yeni üyeler almamızdaki neden de buydu.bugün hiçbir yeni üyeyi listeye almayacağım...

Back
X