Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte buna bir çözüm bulmak zorundayız ama ne?Bizim yeni üyeler almamızdaki neden de buydu.bugün hiçbir yeni üyeyi listeye almayacağım...

tamam ama dediğin gibi yeniyiz dün hariç ben sürekli bişeyler yazmak için uğraştım, ama sonuçta hepinizin birbiryle bi paylaşımı var cevap veriyorsunuz soru soruyorsunuz ben kimseyi tanımıyorum, ve yazdığım herşey sürekli havada kaldı, kendim çaldım kendim oynadım gibi bişey oldu, sürekli girdim baktım bana bişey diyen yok, birisinin yormuna yazayı desem genelde karşılıklı diyaloglar olmuş arayamı dalayım,bikaç kişi ancak cevap verdi, acıkcası, e yediğimi yazdım soru sordum yorum yaptım ama dediğim gibi hep kendi kendime gibi oldu, sızleri tanıdıkça samimi oldukça muhabbet mutlaka daha cok açılır ama yeni alınan kişininde deliler gibi paylaşımda bulunması zor zaten:(( siz bilirsiniz..:(

merhabaa ben gecen soyledıgınde yazmıştım ama baktımkı eksik olmuş
gecen haftaki kilom 80
bu haftaki kilom 78.5
hedef kilom 70
bu hafta yazılan mesaj sayısı( cok uzgunum bu siteye yeni uye oldum o nerden bakılıyor bilmiyorum)
evliyim bir oğlum var
istanbuldayım
adım sevim
ev hanımıyım
canım geçmişe dönüp sayabilirsin yada profilinde yazdığım mesajlar bölümünden takıma yazdığın mesajları sayabilirsin.
ben takımda değilim ...deneme süresi dolunca mı yazıcam şimdi mi? daha önce sordum amakims cevaplamamış...her ihtimale karşı yazıyorum
geçen haftaki kilo:60.2
buhaftaki kilo: 58.5
hedef kilo: 50
ad : fatosh
il: ankara
meslek: öğretmen
çocuk: 1
mesaj sayısı: hergün bi tane bazen 2: 8-12 arası olmuştur..net olması için saymam gerkiyor sanırım

yüzde nasıl hesaplanıyor anlamadım. geçen haftaki kilo 60.2, bu hafta 58.5 aradaki fark:1.7

canım yüzdeni şöyle hesaplayacaksın: aradaki fark 1,7 ya. 1,7 çarpı 100=170 170 bölü (geçen haftaki kilon) 60,2=2,823920... virgülden sonraki 3. basamak 3. 5ten küçük olduğu için sayı 2,82 olarak yuvarlanır.

tamam ama dediğin gibi yeniyiz dün hariç ben sürekli bişeyler yazmak için uğraştım, ama sonuçta hepinizin birbiryle bi paylaşımı var cevap veriyorsunuz soru soruyorsunuz ben kimseyi tanımıyorum, ve yazdığım herşey sürekli havada kaldı, kendim çaldım kendim oynadım gibi bişey oldu, sürekli girdim baktım bana bişey diyen yok, birisinin yormuna yazayı desem genelde karşılıklı diyaloglar olmuş arayamı dalayım,bikaç kişi ancak cevap verdi, acıkcası, e yediğimi yazdım soru sordum yorum yaptım ama dediğim gibi hep kendi kendime gibi oldu, sızleri tanıdıkça samimi oldukça muhabbet mutlaka daha cok açılır ama yeni alınan kişininde deliler gibi paylaşımda bulunması zor zaten:(( siz bilirsiniz..:(

canım bu konu için kural koyacağız ve bu sefer uygulayacağız.Mesela kurallar gereği sen menüne yprum yapmayanları bildireceksin burada.isim vereceksin ki herkes adını görsün.bu konuya döneceğim bildirim bitsin de.

teşekkürler Deryacım, belki o zaman rekabet artar daha hevesle kilo vermeye çalışırız.
bu arada ben de seni tebrik ediyorum, eminim spor olsa daha çok gidecekti senden.

Annenin neyi var, geçmiş olsun. iyi mi şimdi?

msj 7

Sağol canım , kalpte ritm bozukluğu , taşikardi oldu . şimdi iyi ama ara sıra tekrarlıyor.

msj 8

Arkadaşlar hepimiz mesaj sayımızı yazarsak sorun olmaz , bugünden itibaren herkes yazsın ....1,2,3
gerçekten motive ediyor insanı , sayıya ulaşmak için birçok konuya yorum yazıyorsun .. yoksa bildirim yap bitsin oluyor...

msj 9

Alınmaya gerek yok , bu ortak bir çalışmadır ve kimsenin tekelinde değil ...hepimiz katkıda bulunduğumuz kadar ileri gidebiliriz ...gerekirse sohbetin ortasına dalacağız ...biz de ilk girdiğimizde kimseyi tanımıyorduk ..ben çoğunlukla girdiğimde kimse olmuyor ama kendi kendime yazıyorum , herkesin ne yaptığından haberim oluyor ...biraz gayret gösterelim , inanın sonuç alcağız ..

msj 9

Alınmaya gerek yok , bu ortak bir çalışmadır ve kimsenin tekelinde değil ...hepimiz katkıda bulunduğumuz kadar ileri gidebiliriz ...gerekirse sohbetin ortasına dalacağız ...biz de ilk girdiğimizde kimseyi tanımıyorduk ..ben çoğunlukla girdiğimde kimse olmuyor ama kendi kendime yazıyorum , herkesin ne yaptığından haberim oluyor ...biraz gayret gösterelim , inanın sonuç alcağız ..

hayır canım alınmak değil bu, ben eleştirmek niyetiyle yazmadım zaten, sonuçta normali bu tabiki ne zmandır birliktesiniz paylaştığınız bildiğiniz çok şey var, ben sadece çokca paylaşım yapmak için yenilerin biraz zamana ihtiyacı olduğunu söylemek istedim, gerekirse dalarım sohbetin ortasınada:))

yeni gelen üyelere yazmaya calısıyorum elimden geldii kadar bazen cok yorgun oluyorum geceleri arada kaynıor bazı yorumlarınız birde avatar ekleyin kendinize kızlar nickleri karıstırıyorum bazen ben:)

msj 7

Sağol canım , kalpte ritm bozukluğu , taşikardi oldu . şimdi iyi ama ara sıra tekrarlıyor.

msj sayma işi bugünden mi başlıyor. yani cumadan cumaya mı?

ben şu an bu grupta tam olarak kaç kişi var bile bilmiyorumki:( bana biraz bahsedermisiniz kendinizden:)

selam tuni:1:
ismini bilemedim canım yazdıysan da ben balık burcu olarak biraz balık hafızalıyımdır. ahmete mehmet demişliğim de olmuştur hatta:1:

ben sana kendimi tanıtayım, 2 çocuğum var ve 2 numaradan bana hediye kalan kilolardan kurtulmak için buradayım. çalışıyorum, ismim Hilal. sen de ismini bir daha yazarsan çok sevinirim :17:

Unutmadıııııııııııııııııııııııııııııııııım geldim.

Kızlar kusura bakmayın. Ben Pazartesi günü tiroid ameliyatı olacağım. Dolayısıyla bu sabah anestezi uzmanını görmek, kan tahlilleri, ekg falan için hastanedeydim. Biraz da kalabalık olunca ofise zor attım kendimi.

Gecikme için özür diliyorum.

Bu sabahki kilom 96.8 maalesef. :( Geçen haftaki kadar çok verememişim ne yazık ki.

Bir soru: Böyle ameliyat olunduğu durumlarda falan bir özel durum söz konusu oluyor mu? Beni çok zorlayacak bir ameliyat olmayacak muhtemelen. Ben diyetime devam etmeyi planlıyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için sonuçları hakkında da en ufak bir fikrim bile yok. Diyetim sekteye uğrarsa falan ne olacak?

Kızlar kusura bakmayın. Ben Pazartesi günü tiroid ameliyatı olacağım. Dolayısıyla bu sabah anestezi uzmanını görmek, kan tahlilleri, ekg falan için hastanedeydim. Biraz da kalabalık olunca ofise zor attım kendimi.

Bu sabahki kilom 96.8 maalesef. :( Geçen haftaki kadar çok verememişim ne yazık ki.

Bir soru: Böyle ameliyat olunduğu durumlarda falan bir özel durum söz konusu oluyor mu? Beni çok zorlayacak bir ameliyat olmayacak muhtemelen. Ben diyetime devam etmeyi planlıyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için sonuçları hakkında da en ufak bir fikrim bile yok. Diyetim sekteye uğrarsa falan ne olacak?

geçmişolsun 2 kere ameliyat masasına yatmış biri olarak söyleyebilirimki zaten fazla beslenemiyorsun ameliyatlardan sonra bir diet veriliyor fazla tuzlu filan yenmiyor dietine devamediceksin yani:) geçen hafta kac kiloydun sen bu hafta ne kadar gitti ece sorucaktır şimdi

Bilge, çok çok geçmiş olsun hemen iyi olur aramıza dönersin umarım.

günaydın canlarım...Rica etsem Şu son 2 haftada gelen arkadaşlar
ne zaman girdiğini
adını
hedef kilosunu
nerede olduğunu(il olarak)
ve cuma günü tartıldığında kaç kilo çıktığını (cuma değilse bile perş. ya da cumartesi...)

4 mayıs cuma girdim
adım nazlı
afyondayım
geldiğim kilo 67.4
bu cuma 67
hedefim 55
boyum 158 cm

şimdiden çoook geçmiş olsun

kızlar benim bugünki menüm

[TABLE="class: table_hesap, width: 0"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-11 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 0"]
[TR]