günaydınnn hatunlarrrrrrrrrrr
dün yoğun bi gündü öğlene kadar kadın geliyo temizliğe her pzartesi o yuzden oğlene kadar olamıym sonra sanki içime doğmuş gibi yemeklerimi yaptım birde çayın yanına kek yaptım kocişime yesin de şişsin diye

sonra oğlum öğlen uykusuna yatsada bende sizlere baksam diye debelenirken oğluş uyumadı bende aldım alışveriş merkezine götürdüm tamm çıkıyoken esimin halasının kızı eniştesi halası cocukları cumbur cemaat gezmeye cıkmışlar tabı pişti olduk e hadı eve gidelim caya corbaya derken kendımı mutfakda salata yaparken buldum

yendi içildi memnun mesut yola vurdum onlar
laf aramızda olay olucak sulalade cokkkk emınımmmm evi temiz yemekler yapmış durmamıs cayın yanına da kek bile yapmış bir gelin oldum

neyse sonra eşim aradı arkadaşlarıyla yemeğe gidecekmiş bende tabı tabı git değişiklik olur dedimm bi de ona yemek bulaşık vallaa isyanlarda olurdum ev aldı başını gitti onlardan sonra :2:
eşim de yok cocuk da uyudu kalktım evimi topladım sonra açtım neti başladım geçmişi okumaya sonra uyumuş kalmışım netin başında eşim gelmiş haberim bile dolayısıyla butun gece kk geçmiş okuyarak biten rüyalarla geçti gece

ammaa yazmışım heee
menüm
sabah
yokkkkkkkkkk
ara
yokkkkkkkkkk
öğlen
yokkkkkkkkkk
ara
1 mocha

akşam
bir kase mercimek corba,bol salatalı makarna diğerlerinden yemeye vaktım olmadı servis yapıcam diye

ara
işte tükendiğim dakikalar

bir şeftali,yarım kavun,1dilim kek