Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mesala bakın ben yapamıyorum fakat sabah kahvaltı yapabilecek olanlar lütfen dikkat etsin

[TABLE="class: table_hesap, width: 0"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-13 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir (yağsız)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]40 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Maydanoz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]15 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bal[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.25 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]17.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Salatalık (hıyar)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yumurta (haşlanmış)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1.58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Süt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.2 LİTRE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]136[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]226.08 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-05-13 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]ülker çubuk kraker[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 paket[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]158[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]158 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yarım olursa 79 kalori bir üst menüye bakarsanız ne kadar çeşitli ve doyurucu isterseniz sütü ara öğünde de tüketebilirsiniz yada yoğurt

seng yanlış anlama sadece kilo verirken kimsenin hasta olmasını istemeyiz değil mi ?

1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.

sıralama da şu şekilde(9. madde için)
nisse_46
pukenekadeka
tunituni
hasretttt
tgdg
Samanyolu
maway
Cocostar
seng
CarpeNoctem
basit

her sabah değil.evet bir ara çok kötüydü ama son zamanlarda menülerimi yazmayı unuttuğum için görmedi arkadaşlar.epeydir düzenliydi...
mesaj 26

dikkat et güzelim yalnız sen değil tüm ekip
inanın çok bilmiş gibi görünebilirim ama 7 yıldır kilo vermek için uğraşıyorum her seferinde tuzağa düştüm farkettim ki "biraz dikkat edince kilo veriyorum nasıl olsa ben verebilirim" diye hep erteledim
şu an evliyim ve çocuğum yok şimdilik bir sorun görünmüyor ama doktorum kilomdan dolayı hamile kalsam dahi fazla kilolarım ileride geri dönülmez sıkıntılara hastalıklara yol açabilirmiş(Allah korusun) eee yaş da ilerleyince 2 hafta önce kesin kararımı verdim ne olursa olsun kilo vermeliyim diye ve sonra da inş bebişlerim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacak ve bende sağlıklı ve güzel :44:(burada biraz şımardım galiba:1:) bir anne :49:olarak onlarla yeterince ilgilenebileceğim. :8:

Son düzenleme:
mesaj 26

dikkat et güzelim yalnız sen değil tüm ekip
inanın çok bilmiş gibi görünebilirim ama 7 yıldır kilo vermek için uğraşıyorum her seferinde tuzağa düştüm farkettim ki "biraz dikkat edince kilo veriyorum nasıl olsa ben verebilirim" diye hep erteledim
şu an evliyim ve çocuğum yok şimdilik bir sorun görünmüyor ama doktorum kilomdan dolayı hamile kalsam dahi fazla kilolarım ileride geri dönülmez sıkıntılara hastalıklara yol açabilirmiş(Allah korusun) eee yaş da ilerleyince 2 hafta önce kesin kararımı verdim ne olursa olsun kilo vermeliyim diye ve sonra da inş bebişlerim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olacak ve bende sağlıklı ve güzel :44:(burada biraz şımardım galiba:1:) bir anne :49:olarak onlarla yeterince ilgilenebileceğim. :8:

ay bebiş mi....bebiş deyince bana bişey oluyor :) bakmaya gelirim ben de :):52:

1-Haftada 60 mesaj zorunludur.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar 2 kez uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.)
2-Herkes her gün rapor verecektir.(yeşilçay, su, menü, spor...)
3-Herkesin kilo cetveli olacaktır.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
5-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
6-Haftanın sonuncusu (takım içinde) haftalık mesaj sayılarının listesini yapacak.
7-Mesaj sayısı en az olan üye sıradaki etapta(cuma günü yani) bildirim listesine yardım edecek.
8-Haftada 60 mesajı aşamayan üye eksik kalan mesaj sayısını bir sonraki haftaya ekleyecek.Hergün farklı zamanlarda en az 4 kere takıma girecek.
9-Her hafta bir üye menüsünü yazan yazmayan bunlara yorum yapan yapmayan listelerini çıkaracak ve uyaracak.
10-Her Cuma saat 12:00 da kilo bildirimleri tamamlanmış olacak.Herkes kendi yüzdesini hesaplayacak.
11-Meşgul olanları anlıyorum tabi ki ama benim görevim takımın motivasyonunu artırmak, aktif hale getirmek.
12-Yeni gelen üye ilk bildiriminde şunları yazacak:
geçen haftaki kilo:
bu haftaki kilo:
hedef kilo:
ad**:
nereden(il**):
meslek**:
çocuk**:
** tamamen tanımak amaçlıdır.
13-Yeni gelen üyeler 2 hafta deneme süresinden geçecektir.

sıralama da şu şekilde(9. madde için)
nisse_46
pukenekadeka
tunituni
hasretttt
tgdg
Samanyolu
maway
Cocostar
seng
CarpeNoctem
basit
mesaj 27
anlaşıldı kaptan :124:

mesaj 29 zaman ne kadar çabuk geçti yaaa 1 saatten az kaldı işten çıkmama Allah' ım ne olur yardım et de evde yemek önceden pişmiş olsun ki canım çekmesin :53:

gel canım
ben de çok seviyorum herkes 2 çocuk yeter diyor ama ben daha fazla isterdim tabi Allah nasip ederse ve bakma gücü verirse

ehehehe benim çevremdeki herkes aynı şeyi diyor.1 tane bile fazla diyolar hatta..ama ben de senin gibi düşünüyorum :) sevdiceğimle konuşmak için bir konu buldum ki.... sorma gitsin.Babalık duygularını merak ettircem accık :) şu yeni eğitim sistemini konu diye açıcaammm.sonrasını getiricem.
ama önce önümüzdeki hafta perşembeye kadar iyice sıkılaşmam yüzüme ve saçıma iyi bakmam lazım ki baktığı saman kendini seven birini görsün :)

canım hani yeni gelen üyelerden istediğim bilgiler var ya isim hedef falan :) o bilgilerden bahsettim..
isim Nisse olsun
yaşım bu gün itibariyle 28 :21:
başlangıç kilom 80.6
hedef kilom 68 (15 Ağustosa kadar)
asıl hedefim 1 Ekime kadar 60 kilo olmak
şu anki kilom 78.3

canım hani yeni gelen üyelerden istediğim bilgiler var ya isim hedef falan :) o bilgilerden bahsettim..
mesaj 30

isim Nisse olsun
yaşım bu gün itibariyle 28 :21:
başlangıç kilom 80.6
hedef kilom 68 (15 Ağustosa kadar)
asıl hedefim 1 Ekime kadar 60 kilo olmak
şu anki kilom 78.3

Son düzenleme:
:1:

ben bugün iyi doydum hala açlık falan hissetmiyorum :)

sürekli tartılma canım yaa...sonra çok takılır kafana...gün içinde tartı değerlerinin değişmesi çok normaldir.ama ister istemez psikolojin bozulur...
:16: cumaya kazasız belasız çıkarım inşallah nefsime uymadan eğer uymassammm başardım bu işi:52::52:

Back
X