Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:1 dilim ekmek üzerine peynir domates 2 lıght salam
ara:yarım armut 2 kayısı
öğle:4 köfte salata 1 dilim ekmek
akşam:5 yk bezelye yoğurt 1 dilim ekmek
ara:active yoğurt olabilir acıkırsam

mönüyü yazmak istedim şimdiden kızlar belki okuyup yorum yapan olur
BEGENDm hayatm oglenle aksam arasındada kucuk bı ara yaposaymıssn dha ıı olcakmıs
Bu arada menümü yazıyorum :27:

Sabah : 1 adet ekmeksiz haşlanmış yumurta ( Sabah dediğimde saat öğlen 1 :1::1: )
Ara: 1 adet elma
Akşam: 1 adet tavuk 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim pişmiş domates.

Bundan sonrada zaten boğazımı tutup bişey yemicem kendime zahmet olacak ama :52:
cok duzensız :19:
dikkat dikkattt!!!!!!!!!!!!!!! günlük menüm:)

SABAH: 2 dilim light ekmek eşliğinde domates zeytin peynir yarım haşlanmış yumurta ve de şekersiz çayy

sonra spora gidiş veeeeeeee;
yarım saattempolu yürüyüş + 15 dakika bisiklet +15 dakika ekleptik derkeen
kondisyon çalışması bir başladı mekikler iç bacak dış bacak dambıllar falan 2 saat boyunca yoğun kondüsyon çalışması
hemen ardından yağsız süt bi kutu( spordan sonra süt ya da yoğurt tüketimini hocamız önerdi yağ yakımını kolaylaştırıomuş)

öğlen:bir kase çorba bir dilim ekmek

ara:bir kase sarımsaklı cacık

akşam:2 dilim buğday ekmeği+bir kaşık bulgur pilavı+1 fasla ızgara kırmızı et(yağsız)+yeşil salata(tuzsuz zeytinyağlı)

bugün bittim kızlar dün hoca ilk gün die yormamış saolsun bugün mahvetti...belki halim olursa nişanlımı kandırabilirsem yürüyüş yapıcam 10da falan bir saatlik
spor feln yapıosun cnm ne guzl
ama aksam hem plav hem ekmek olmaz:20:
MESAJ 29
Kızlar ya oku oku bitiremedim,birazdan devam edicem,mutfağı toparlamam gerek...
BİLGEden haber aldınız mı merak ettim...
Birde yokluğumu kimse farketmemiş galiba çooook üzüldüm bilginize...:9:
bızm sennle genlde saatlermz uyusmadıgı ıcın farkedemedım arzu abla
nasılsn ıımısın
msj 50

evet kızlar şimdilik hepinize iyi geceler ,

Hasretcim bugün pek göremedim seni , Aslı uğramış güzel yorumlar yazmış ,tuni de gelmedi heralde ,,

artık yarın konuşuruz nasip olursa , :54:
cnm aslında bnde yazdm yorum ama dıkkt etmemıssndır
kızlar bir derdim var,mesela her gün mönümü yazıorum siz de akşam yemeği fazla diosunuz haklısınız da:( ben sabahları hiçbişi yiyemiorum kahvaltıyı atlamamak için zorla ağzıma bişiler tıkıorum onda sıkıntı yok..öğlen de spor çıkışı olunca zaten o hafiflemişlik hissini bozmamak için falan çok az tek kase çorbayla idare edebiliorum ama akşamları çok acıkıorum yaa:(:((( sonra akşam yemeği sonrası 1 saatlik falan yürüyüşe çıkıoruz.bu akşam yemeği iştahımı nasıl kapatsam ben napsam :( ya da öğle yemeğiyle akşam yemeği arasındaki ara öğünümde hafif ve doyurucu bişi yesem iştahımı da kapasa ne önerirsiniz?
cnm zaten senn kılon bıze oranla cok az yorum yaparkene bıle zorlanıorum sna acıkcası
bız buraya uye almadakı sartımızdan bı tanesı uyenın 65 uzerı olmasaydı
sen bu rakamdan 10 kg azsın
tabıkıde bızım sna oranla aksamları dha haff yememız gerekıo kı yazıoruz buraya
dogl olarak sennde tuafına gıdıo bu durum
yanls anlama sakn yazdıgımı

Günaydın bayanlarrr :1: En erkenci benim sanırım okula doğru yol almadan önce bi göz atıyim dedim:52:

gunaydddddn cnm:16:

Günaydın canlar. Okula geldim bugün.öğlen sevdiğimi glrecem çünkü :) bugün trip atıcam ulaşılmaz olacam ama yarın ortalayacaıım :) kaçışı yok beyefendinin :) ya benim ya benim :) salim benim o ya...

MENUM

SABAH

1 dılm cawdr ekmegı azcık peynır 3 sıyah 2 yesıl zetın cay azcık sucuklu yumurta karpuz

ara

1 nektarı

oglen

bol salata 1 bıber dolması ( sızce bıber dolması yıyım mı yemıım mı ):26:

ara

2 galeta

aksam

corba salata yogurt

ara

1 kıwı

Arkadaşlar merhaba,

Ben geldiiiim. :)

Pazartesi günü ameliyat oldum. 6 cm'lik bir nodül çıkardılar. Fotoğrafları da var ama mideniz kaldırır mı bilemediğim için koymuyorum. :)

Yalnız hiç de söylediğiniz gibi olmadı. :) Narkoz iştahımı kesmedi. Vücudumda inanılmaz bir şişlik var. Çok su içmem gerekiyormuş, çünkü narkoz idrar yollarından vücudu terk ediyormuş. Tabii yutkunmakta zorlandığım için çok su içemiyorum. Beslenme biçimim püre. :)

Sizler nasılsınız görüşmeyeli?

Arkadaşlar merhaba,

Ben geldiiiim. :)

Pazartesi günü ameliyat oldum. 6 cm'lik bir nodül çıkardılar. Fotoğrafları da var ama mideniz kaldırır mı bilemediğim için koymuyorum. :)

Yalnız hiç de söylediğiniz gibi olmadı. :) Narkoz iştahımı kesmedi. Vücudumda inanılmaz bir şişlik var. Çok su içmem gerekiyormuş, çünkü narkoz idrar yollarından vücudu terk ediyormuş. Tabii yutkunmakta zorlandığım için çok su içemiyorum. Beslenme biçimim püre. :)

Sizler nasılsınız görüşmeyeli?

gecmıs olsn cnm
saglıgında yern de dmı

Hoş bulduk hasretttt

Herşey yolunda. Tansiyonum biraz düşük çıkıyor ama öyle çok vahim değil.
Yutkunurken biraz ağrım var, bir de konuşurken acıyor azıcık. :)

Onun dışında gayet iyiyim valla. :) Rejimimi ne yapcam onu düşünüyorum. :D
Cumaya kadar şu şişliğim iner mi acaba?

güüüüüüüüüüüünaydııııııııııın 5. takımın çıtırlarııııııı :103: :103:

ben 13. takımdan turtiiii herkesee kaçamaksız bol sporlu çok güzel bir gün diliyorum :29::29::16::16::82::82:

Günaydın turticım.ama senin yazını okuyunca canım gerçekten elmali turta istedi.olamaz ya... :)

Kızlar karnım ağrıyor uykum var canım sıkılıyor...derste yapmıyoruz şu an ... Ama ders çalışamıyorum :(

Msj 54
Ayy sorma sorma bende yedim bugun İskender hemde dogum gunüm bile degildi, en azından senin mazeretin var:)) bu arada İskender'e baktım maalesef 800 kalori diyor üzgünüm 350 yazmışsın ama
mesaj 32 slm kızlar evet canım bu bilgi bizim kurumun portalı (terbiyesizler bizi kandırdılar :20:) başka bir sayfadan kontrol ettim 800 kalori çıktı sonraki mesajlarda belirttim.
bugün yine yeni odamı düzenledik baya yoruldum sabah yediğim tostu erittim bu arada dün akşam iskenderden sonra evde tartıldım 79 ü gördüm perişan :14: oldum
ama sabah kalkınca tekrar tartıldım aç olarak 77.6 yı gördüm çok sevindim :52::52::32:

mesaj 33

msj 57
Ya bende yuruyus bandında yürüyorum 30 eğim ve 5,5 ta 45 dakikada 300 kalori yazıyor, 912 çok geldi bana, yuruyus bandindani oyle gösteriyor bı yerdenmi baktın

fitnescenterbursa.com :40: diye bir site var orada koşu bandında kaç kalori harcıyorum diye bir bölümde öyle hesapladım valla ben oranın yalancısıyım.

Back
X