Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mesaj 35

kızlar benüm bugün ki menüm
sabah 1 tost yağsız
2 şekerli duble çay
ara yapamadım
öğle

yaz türlüsü (k/cal 250)
salata (k/cal 125)
meyve (k/cal 75)

Arkadaşlar merhaba,

Ben geldiiiim. :)

Pazartesi günü ameliyat oldum. 6 cm'lik bir nodül çıkardılar. Fotoğrafları da var ama mideniz kaldırır mı bilemediğim için koymuyorum. :)

Yalnız hiç de söylediğiniz gibi olmadı. :) Narkoz iştahımı kesmedi. Vücudumda inanılmaz bir şişlik var. Çok su içmem gerekiyormuş, çünkü narkoz idrar yollarından vücudu terk ediyormuş. Tabii yutkunmakta zorlandığım için çok su içemiyorum. Beslenme biçimim püre. :)

Sizler nasılsınız görüşmeyeli?

msj 51

Bilgecim geçmiş olsun canım , şişliğin inmesi biraz zaman alabilir , serumlardan oluyor canım , üzülme çabuk toparlarsın ve diyetine sağlıklı beslenerek devam edersen problem olmaz

MENUM

SABAH

1 dılm cawdr ekmegı azcık peynır 3 sıyah 2 yesıl zetın cay azcık sucuklu yumurta karpuz

ara

1 nektarı

oglen

bol salata 1 bıber dolması ( sızce bıber dolması yıyım mı yemıım mı ):26:

ara

2 galeta

aksam

corba salata yogurt

ara

1 kıwı

msj 52

Hasretcim 1 dolmadan birşey olmaz , zaten akşam hafif yiyorsun , menün çok güzel ..

Msj 63
Yazılanları okudum yorumlarımı yaptım geleyim benim günüme
Müthiş hareketli bı gundu
Sabah nesfit yedim
Arada iki eti form limonu bisküvi
Öğleyin bı arkadasla yemeğe çıktık orda bir İskender ve ayran ictim
Sonra epey dolaştık
Öğleden sonra bı arkadas ev almıştı hayırlı olsuna gittik aman allahım nerdeyse 10 çeşit şey yapmış, birde dağılsın çok çok ısrarcı biridir
Ordada 3 kasik kisir, 1 sarma ve bir dilim kek yedim
Evet saka gibi ama aksam başka bı arkadasa gittik
Bebeği olmuştu hayırlı olsuna
Allahım gün bitmiyor ve ben geziyorum
Ordada dünya kadar şe vardı 2 kasik makarna salatasi yedim
Aksamda 10 cagla
Eve o kadar gec gelmeme rağmen b yediklerimden sonra yurumesem olmazdı
45 dk yuruyus yaptım
Sonra gün icinde yesil çay icemedigim icin iki kupa tarcinli yesil cay ictim
Yani biliyorum kaçamaklar cok ama gercekten olabilecek en az en az seyleri yedim
Ama öğleni İskender olmasaydı çok daa iyi olurdu
Ne yazıkki demem lazım sanırım yarın Sabah'ta arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
Hepinize iyi geceleet

msj 53

inanır mısın geçen hafta benim de öyle oldu , ct , pazar , pztesi ve salı hep gezmeye gittim , olabildiğince az yemeye çalışıyorsun ama olmuyor , sonra yemeyince kilo muhabbeti açılıyor , iyice sinir oluyorum ..artık sporla dengelemeye çalış canım ve su iç ...

mesaj 35

kızlar benüm bugün ki menüm
sabah 1 tost yağsız
2 şekerli duble çay
ara yapamadım
öğle

yaz türlüsü (k/cal 250)
salata (k/cal 125)
meyve (k/cal 75)

msj 54

aralar için yanında taşıyabileceğin kayısı , meyve , badem , galeta vs bulundurmaya gayret et , gerçekten metabolizmanın çalışmasına oldukça etkisi var ...öğlen iyi olmuş ....akşamı daha hafif geçir , çorba ,salata , yoğurt gibi ...

canım çok sağlıklı olmuş , bezelyenin kalorisi yüksek ama ben de seviyorum , ben de akşam işin ucunu kaçırıyorum ,

akşam 5.00 te spora gideceğim diye yemek yedim , 1 kase yeşil fasulye yedim , yarım brd çay içtim , 1 galeta yedim ,

spordan gelince annem çayın yanına kısır yapmış 3 kaşık aldım , ama inan vicdan yapıyorum , spordan sonra yemesem daha iyi olacak , onun için veremiyorum ...

sporda da yarım lt su içtim ve toplam 1 lt oldu , daha fazla nasıl içerim diye düşünüyorum ...
hadi ya bezelyenin kalorisini bilmiyordum fakat kısırın kalorisinin cok yüksek oldugunu çok iyi biliyorum aman dikkat:)
Msj 63
Yazılanları okudum yorumlarımı yaptım geleyim benim günüme
Müthiş hareketli bı gundu
Sabah nesfit yedim
Arada iki eti form limonu bisküvi
Öğleyin bı arkadasla yemeğe çıktık orda bir İskender ve ayran ictim
Sonra epey dolaştık
Öğleden sonra bı arkadas ev almıştı hayırlı olsuna gittik aman allahım nerdeyse 10 çeşit şey yapmış, birde dağılsın çok çok ısrarcı biridir
Ordada 3 kasik kisir, 1 sarma ve bir dilim kek yedim
Evet saka gibi ama aksam başka bı arkadasa gittik
Bebeği olmuştu hayırlı olsuna
Allahım gün bitmiyor ve ben geziyorum
Ordada dünya kadar şe vardı 2 kasik makarna salatasi yedim
Aksamda 10 cagla
Eve o kadar gec gelmeme rağmen b yediklerimden sonra yurumesem olmazdı
45 dk yuruyus yaptım
Sonra gün icinde yesil çay icemedigim icin iki kupa tarcinli yesil cay ictim
Yani biliyorum kaçamaklar cok ama gercekten olabilecek en az en az seyleri yedim
Ama öğleni İskender olmasaydı çok daa iyi olurdu
Ne yazıkki demem lazım sanırım yarın Sabah'ta arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim
Hepinize iyi geceleet
çok güzel gezmişinde yalnız kabuss gibi o yicekler gün içinde bu kadarda bir insanın üstüne gelinmezki canım:34:

Pazartesi günü ameliyat oldum. 6 cm'lik bir nodül çıkardılar. Fotoğrafları da var ama mideniz kaldırır mı bilemediğim için koymuyorum. :)

Yalnız hiç de söylediğiniz gibi olmadı. :) Narkoz iştahımı kesmedi. Vücudumda inanılmaz bir şişlik var. Çok su içmem gerekiyormuş, çünkü narkoz idrar yollarından vücudu terk ediyormuş. Tabii yutkunmakta zorlandığım için çok su içemiyorum. Beslenme biçimim püre. :)

Sizler nasılsınız görüşmeyeli?[/QUOTE]

Hoş bulduk hasretttt

Herşey yolunda. Tansiyonum biraz düşük çıkıyor ama öyle çok vahim değil.
Yutkunurken biraz ağrım var, bir de konuşurken acıyor azıcık. :)

Onun dışında gayet iyiyim valla. :) Rejimimi ne yapcam onu düşünüyorum. :D
Cumaya kadar şu şişliğim iner mi acaba?

Hoş bulduk seng.

Biz bu hafta kaçıncı olduk grup olarak?
hoşgeldin canım sen 3.olmuştun tebrikler ameliyatın iyi gecmesıne sevindim gecmısolsun..
serumlar filan şişlik yapar ama haftaya iner büyük ihtimal..
hafif yürüyüş yaparsan kolay atarsın şişliği püreyle beslendiğin için bence kilo verirsin ama önce sağlık :)

hadi ya bezelyenin kalorisini bilmiyordum fakat kısırın kalorisinin cok yüksek oldugunu çok iyi biliyorum aman dikkat:)

çok güzel gezmişinde yalnız kabuss gibi o yicekler gün içinde bu kadarda bir insanın üstüne gelinmezki canım:34:

Sizler nasılsınız görüşmeyeli?

msj 64
aah ahh hiç sorma benim bi arkadaş grubum var aman allahımm faaliyet uzerine faaliyet, bugün sabah kahvaltıdaydık, yarın akşam yine gezmedeyiz, cumartesi piknikteyiz pazar şehir dışına gezmedeyiz o gunu düşünemiyorum bile
buraya yazmaya başlayınca farkettim ne çok gezdiğimi
ee gezmek demek yemek içmek demek malum
ondan kilolar almış başını yurumuş
hiç duşunmeden yenir içilirse dimi ama
benim bu diyet işi bu gezmelerle çok zor napsam arkadaşlarımımı değiştirsem:)))

hoşgeldin canım sen 3.olmuştun tebrikler ameliyatın iyi gecmesıne sevindim gecmısolsun..
serumlar filan şişlik yapar ama haftaya iner büyük ihtimal..
hafif yürüyüş yaparsan kolay atarsın şişliği püreyle beslendiğin için bence kilo verirsin ama önce sağlık :)[/QUOTE]

msj 53

inanır mısın geçen hafta benim de öyle oldu , ct , pazar , pztesi ve salı hep gezmeye gittim , olabildiğince az yemeye çalışıyorsun ama olmuyor , sonra yemeyince kilo muhabbeti açılıyor , iyice sinir oluyorum ..artık sporla dengelemeye çalış canım ve su iç ...

msj 66
gezmede diyet yapmak en zoru, helede ev sahibi ısrarcıysa, her yemediğine beğenmedinmi diye duygu sömürüsü yaparsa
gerçi hiçbişey diyen olmasa bile o kadar yiyeceğin arasında kendine hakim olmak zaten en zoru
ben dayanabilmiş olsaydım şimdiye kadar zaten bu halde olmazdım dimi ama:)

dedim kardeş takıma bi bakıyım diye gerçihenüz yeniyim kalıcılığım onaylanmadı ama:) neyse merhaba diyim hemde yeni öğrendiklerimi sizlede paylaşayım dedim:

kırmızı mercimek corbasının 1 kasesi 386 kalori yazıyordu internette bundan böyle içmeme kararı aldım bu biirr...

ikincisi diyet yöntemlerinizde egeada diye bir arkadasın tavuk salata diye bir uygulaması var bence bakın derim güzl ve işe yarıyor bence.

haydin görüşürüz ara ara gelirim buraya :34:

msj 65
afiyet olsun şekeriim, dışarda yuruyus süper olur:) ben akşam yuruyus bandında yuruyeceğim yine inşş

msj 66
gezmede diyet yapmak en zoru, helede ev sahibi ısrarcıysa, her yemediğine beğenmedinmi diye duygu sömürüsü yaparsa
gerçi hiçbişey diyen olmasa bile o kadar yiyeceğin arasında kendine hakim olmak zaten en zoru
ben dayanabilmiş olsaydım şimdiye kadar zaten bu halde olmazdım dimi ama:)
bugun banada annem gelicek inş eli boş gelir yoksa pastalar börekler sonuc berbat oluor:)
dedim kardeş takıma bi bakıyım diye gerçihenüz yeniyim kalıcılığım onaylanmadı ama:) neyse merhaba diyim hemde yeni öğrendiklerimi sizlede paylaşayım dedim:

kırmızı mercimek corbasının 1 kasesi 386 kalori yazıyordu internette bundan böyle içmeme kararı aldım bu biirr...

ikincisi diyet yöntemlerinizde egeada diye bir arkadasın tavuk salata diye bir uygulaması var bence bakın derim güzl ve işe yarıyor bence.

haydin görüşürüz ara ara gelirim buraya :34:

selam tatlım kırmızı mercimee bak sen meğer içinde 386 kaloriyi saklıyormuş vayy be:53:

msj 67
gun ıcındeki yazdıklarımı akşam topluca yazayım artık
görüşmek uzere akşam kızlar
hepinize motivasyonu bol kaçamaksız bir gün diliyorum

mesaj 36
anladım canım
sabah
1 yağsız tost , 1 duble çay iki şekerli

ara
yapamadım
oglen
yaz türlüsü 6 kaşık
yayla çorba 1 kase
sigara böreği 1 adet
çilek
ara
1 yeşil çay 2 adet sigara böreği :26:
aksam
1 kase yoğurt 1 domates ve 1 salatalık şeklinde planlıyorum :44:
ara
tarçınlı süt 1 bardak

kızlar canlar cıgerler :16::16::16::16:
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de:27::27::27:

Back
X