Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding:18:
yoğurt

öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
yoğurt

:53::53::53::53:
yarn cuma be kısceem

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
yoğurt

oy oy oy bi tabakta makarna yeseydin yaw aklında kalmasaydı hilalcim
ama eminim sen bu mide ağrısı filan çektinya hani yiyemedin baya kilo vermişindir gecmısolsun buarada

okuldan gelirken alıcaksan en azından 2 paket yerine 1 paket almayı tercih etmelisin canım.mesela meyve alsaydın kendine.
yeşilçaya kesinlikle başlamalısın canım...
Mesaj 44 Evet hata yaptım bu konuda. Yarın yeşilçay alıcam kendime gerçi bir bakim belki evde vardır:1:
MESAJ 44
Merhaba kızlar bugün diyetisyene gittim,menüm bazılarınıza fazla gelebilir,ama 10 gün bu şekilde olacvak,çünkü dr kilo veremezsem metabolizma hızımı ölçtürecekmiş...:44:
SABAH yağsız tost,1 bardak süt
ARA 1 elma,2 ceviz
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,12 kaşık yeşilmercimek,2 dilim ekmek,salata
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,1 elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 yk taze fasülye,1 kase cacık,1 dilim ekmek
ARA yarım muz,1 bardak süt
SPOR 1 saat yürüyüş,2 litre su,yeşilçay..

Kızlar artık çıkmalıyım,yarın görüşürüz:3::3::3::3::3:
Mesaj 45 Hayırlı olsun
mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorum :32:bir çıkıyorum:25: neden acaba ?:44:
Mesaj 46 Aç olduğunda farklı tok olduğunda farklı hareket ettiğinde farklı çıkar az tartıl bencede gerçi bende tartılmadan duramıyorum ama:52:
bugun kı menum

sabah

1 yumurtadan yapılmıs menemenın yarısı // 4 sıyah 1 yesıl zaytın // domates salatalık bıber // 1 kucuk dılım kasar 1 kucuk dılım salam // azcık byazpeynır // cay

ara

1 kıvı yesılcay

oglen

1 kucuk bıber dolması
bol salala
belkı ayran

ara

yesılcay portakal

aksam

salata karpuz yogurt

ara

nektarı
Mesaj 47 menünü çok beğendim:27:
ne kadar güzel bir hava var istanbulda aman maşallah dielimde bozulmasın..:nazar::nazar::nazar:
kac gündür çamasır kurumuor üste giyilcek bişi kalmadı bu havalardan:50:
bugun bol bol yıkar asarım artık ahaha:)
kahvaltı yaptım ve yeşilçay bile içtim ay bugun cok formumdayım,
ama tartıda hala 72:43::43::43::43:
bu ne yaw:18::17: rüyamda tartıyı saklatıyordum eşimeki tartılmıyım die işim gücüm tartı baskül oldu çıktı şu 4 kiloyu versem varyaa hiç denize girmeyen ben kendimi plaja atabilirim heran o kadar yani neyse hadi görüşürüz öğlene yazın yazında yorum yapalım :6:
Mesaj 48 hahah benimde işim gücüm tartı oldu :52:

msj 72
ama bugünkü menüm çok güzel olacak inş
sabah
1 bardak yeşil çay
1 yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
ara
3 gün kurusu kayısı
öğle
kabak yemeği
1 dilim bugday ekmeği ( hazırlaıdm birazdan yicem)
ara
1 bardak sütlü kahve ( buda tamamen bir plan:)))
akşam
yoğurtlu karnıbahar( karnıbaharları haşladım akşam yoğurtlayıp yemeyi planlıyorum inş)
:27::27::27::27: Mesaj 49

oy oy oy bi tabakta makarna yeseydin yaw aklında kalmasaydı hilalcim
ama eminim sen bu mide ağrısı filan çektinya hani yiyemedin baya kilo vermişindir gecmısolsun buarada

Nurcan hasta olduğumu gören annem o gün bana akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurtlu kızartma yedirdi :56: tavuktan zehirlendiğimi sanıp sarımsağın iyi geleceğini söyledi işte. neyse mecbur yedim gözüm korkunca. ama dün kaçamak yapmadım. bilmiyorum ama dün tartıldığımda aynı yerimde sayıyordum. bu arada, makarna salçalı olunca yiyemedim :1: salçalı makarnayı hiiç yiyemem ben.

Yagrın cuma inşallah 60 olmuşumdur :1:

hadi bakalım Hatice umarım 59 olmuşsundur diyecem ama yarı mekmekler geliyor aklıma :17:

CNM SIKILIYO :27::27::27::27::27:
gelın bı okey yapalm kızlar :27::27:
saat 5 e gelsede cıksam
aksam avm ye gıdıcz bısıler bakcm yne:27::27:

mesaj 40
evet kızlar bugünki menüm
sabah
1 tost
1 duble çay
ara
yine yok kahvaltımı geç yaptım
öğle
piliç topkapı
ayran
yeşil salata
ekmek yok
ara
yeşil çay
akşam
1 kase yoğurt planlıyorum 5 gibi sonra bir şey yemem inşaallah:18:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
yoğurt
mesaj 41
puding hariç gayet iyi

sabah:

süt+yulaf+mısır gevreği + 2 ceviz

ara: süt

öğlen:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding
yoğurt

akşam:

bamya çorbası / salata / bol yoğurt ... planlıyorum:1:

ara: elma ... bunu da planlıyorum

her an planlarım değişebilir :ssz:

hadi bakalım Hatice umarım 59 olmuşsundur diyecem ama yarı mekmekler geliyor aklıma :17:[/QUOTE]
:17::17::17::17::17: Hiç hatırlatma :52: ama bugün hiç ekmek yemedim dünde stresten yedim ondan önceki günde yememiştim :1:

msj 75
ayyy Allahıım çığlıklar atmak istiyorumm
annem aradı şimdi öğleden sonra bi akrabaya bebek görmeye hayırlı olsuna gidicez diye
ya bebek olmuş zaten 10 aylıkgörmeye gitmenin manası varmı zaten çok kez bi yerlerde görmüşümdür:)) ama tabi hediyesini vermek lazım:)
buda benim bugünümünde zorlu geçeceğine dair bi işaret malesef :(
mesaj 42 çok güldüm:1: :1::1::1: yahu

Back
X