Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar o/

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden birinci olmamıza çok sevindim. 3. olduğuma da inanamıyorum. Bu hafta beni mazur göreceksinizdir umarım. :)

Hastaneye ve eve gelen çikolataların, pastaların haddi hesabı yok. Anneme saklamasını ya da birilerine vermesini söyledim. Kendisinin sevip de yemek istediklerini saklamış, geri kalanını vermiş ama her eve gelenle birşeyler yeniyor ister istemez.

Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.

Sabah:

1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yeşil çay

Ara Öğün:

Muz püresi (yutkunurken zorlandığım için püre :))

Öğle:

Brokoli, kereviz püreleri ve 4 adet köfte

Ara öğün:

Ananas püresi

Akşam:

1 adet enginar, pazı püresi, somon balığı

Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim. :(

sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı:19::19::19::19:
700 kalori:53::53::53::53::53::53::53:

MESAJ 46
Merhaba kızlar yine kimsecikler yok:10::10::10::10:Diyetime aynen uydum bugün de kaçamak yok,10 gün deneyip görücez bakalım sonucu...:44:Yarın kendimden çok ümitli değilim ama haftaya fark edeceğine inanıyorum,gerçi regl dönemim olacak ama..:50:

ahh ah, sitem mi etsem napsam :ssz:

2 gündür yokum beni merak eden olmamış :2:

pazartesi akşam tavuk yemiştim, akşam yemeğinde. neyse gece sürekli uyandım durdum nasıl bir ağrı midemde, anlatılmaz. aralarda uyuyorum ama ağrının şiddetinden uyanıp duruyorum. sandım ki midem bozuldu, yok o da değil :ssz:

saonuçlar geldi tavuktan değilmiş. hafif bir enf. var dedi doktor ama enf mideye neden böyle sancı yapıyor bunu sormak aklıma gelmemiş. ilaç vs verdi eve gittik. 2 gün de rapor verdi işte şükür toparlandım bakalım şimdi. yeniden aranızdayım:16:
MESAJ 47
Canım çok geçmiş olsun,benimde bilgisayarda sorun vardı,giremedim ,zehirlenme olmamasına sevindim,daha kötü olabilirdi,oğlumda oldu geçenlerde,mide barsak sistemine yerleşen bir virüs sebep olmuş,su vs den olabilir demişti dr...:34:

mesaj 40
kızlar ya 3 gündür her sabah tartılıyorum her seferinde başka bir şey çıkıyor bir iniyorum :32:bir çıkıyorum:25: neden acaba ?:44:
MESAJ 48
Maalesef çoğumuz aynı durumdayız,sanırım şişkinlik sebep oluyor.:50:

Çok ağrım var ağrı bacaklarıma falanda vuruyor...sevdiğimi görmeye (umarım) son 45 dk. Ama ben dağılmış durumdayım...
Diyette kötü bugün :( hanidün hatice uyardığım çubuk kraker var ya. Onu yemekle meşgulüm :(
MESAJ 49
Bak Ece takım kaptanı olarak bunu yapmamalıydın,:9::9::9:kesin senin kahvaltındır çubuk kraker di mi?Ya sevdiğini 1 dk mı gördün,nasıl iş böyle,kaç gündür stresini çektin,reva mı bu sana...:19:
bitkiçayı filan olsa anlarımda
süt yani sonuçta nedne ara sayılmasın anlayamadım
sütlü kahveden kastettiğim benim baya bildiğin bir bardak sıcak sütün içine bir kaşık kahve:)
MESAJ 50
Tunicim ben ara öğün olduğunu düşünüyorum sonuçta 1 bardak süt içmişsin...:34:
başka model yokmu biri cok sade biri cok cafcaflı
MESAJ 51
Yine de sade olanı fena gelmedi,en azından modası geçmez...:34:
öğlen yemeğinde acaip şeyler yedim. sanırım iki-üç gündür sancı çekince baya halsiz düşmüşüm, acaip içim istedi. yediklerimi yazıp utanmak istiyorum:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding:18:
yoğurt
MESAJ 52
Ben sadece pudingi ara öğün yapsaydın diye düşündüm,gerçi kaç gündür hasta olduğun için canın çekmiştir,afiyet,şifa olsun arkadaşıma,ama kilo olmasın...:54:
Selam kızlar o/
Çooooooook çok çok su içiyorum ki hem şu narkozu vücudumdan atabileyim hem de diyetime bir etkisi olsun. Diyetimi yazayım diyeceğim ama kaçamaklarım hep var.

Sabah:

Ara Öğün:

Öğle:

Ara öğün:

Ananas püresi

Akşam:

Bunlara ek olarak aralarda çikolata, kurabiye veya pasta da yedim dün. Bugün sadece 1 kere 1 minik çikolata yedim. :(
[SUP]MESAJ 53[/SUP]
Bilgecim menün çok güzel bence,1 parça çikolatanın zararı olmaz diye düşünüyorum,tekrar geçmiş olsun...:34:

ama dayanamam kı yemedn
dun bızım ıcın cok onemlı bır gundu
onu kutlamak ıstıo :5:
MESAJ 54

hasretim bence yemeğe git,yağ döktürme,çıkışta da yürüt nişanlın en azından bir kısmını yakarsın yediklerinin...Öf ya erkeklerin kilo derdi neden olmaz,olsa da neden takılmazlar,göbeklerine bile Türk kası der geçerle,ama bizdeki 1 kiloyu bile hemen farkederler....:15:

MESAJ 55

ÖZLEM yine kayıplara karıştı...:10:
Oğlum telefon etti anne kurabiyesi istermiş,satın alsam dedim Hayır dedi,hiç yapasım yok ya...
MENÜMÜ Yazayım,her yediğimi diyetisyene yazacağım için utançtan kaçamak falan yapmıyorum...:9:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates
ARA 1 elma,2 ceviz,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,tavuk,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak ,yoğurt ve 2 dilim ekmek yicem
ARA meyve,1 bardak süt
2 litre su içtim şimdiden,2 kupa yeşil çayı da içtim
SPORA gelince,1 saat koşu bandında yürüyüş,10 dk eliptik,120 mekik yaptım:21:

Son düzenleme:
Çok kötüyüm.şu an ağrım yok gibi ama rahatsızlık var üstümde.

Sorma Arzu abla o ağrılara katlandım onu goreyim diye.sonra çıkışta yine gördüm o da 2 dk etti sana 3 dk..ama olsun bi derdi vardı bugün belli..

Kızlar ben ders çalışmak zorundayim bugünlük hoş görün beni...

İyi akşamlar kızlaar
Bebek görmekten geldik
Bir dilim sade kek bir biber dolması yedim
Aksamda yoğurt yedim karnibaharim yarına kaldı artık
Vee gercekten saka yapmıyorum ama aksam yine oturmaya gidiyoruz, gercekten saka gibi dımı
Ya ben evimde oturmak istiyorum artık yaaaa:((

Bugünkü mönü= Sabah: Ayran
Ara=yok
Öğlen= Okulda kermez vardı 1'5 tl ye bi kutuda içinde biraz patates salatası bi tane börek 3-4 tanede sarma vardı ondan alıp yedim.:1:
Ara=yok
Akşam=1 tabak türlü 2 dilim beyaz ekmek. 2-3 yudumda kola :1::46:

MESAJ 55

ÖZLEM yine kayıplara karıştı...:10:
Oğlum telefon etti anne kurabiyesi istermiş,satın alsam dedim Hayır dedi,hiç yapasım yok ya...
MENÜMÜ Yazayım,her yediğimi diyetisyene yazacağım için utançtan kaçamak falan yapmıyorum...:9:
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates
ARA 1 elma,2 ceviz,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 kepçe çorba,tavuk,domates,salatalık,2 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,1 kk peynir,elma
AKŞAM 1 kepçe çorba,8 kaşık kabak ,yoğurt ve 2 dilim ekmek yicem
ARA meyve,1 bardak süt
2 litre su içtim şimdiden,2 kupa yeşil çayı da içtim
SPORA gelince,1 saat koşu bandında yürüyüş,10 dk eliptik,120 mekik yaptım:21:
dietisyenin dediklerine uyuyorsun hadi inş güzel sonuclar alıcan bu kez
Bugünkü mönü= Sabah: Ayran
Ara=yok
Öğlen= Okulda kermez vardı 1'5 tl ye bi kutuda içinde biraz patates salatası bi tane börek 3-4 tanede sarma vardı ondan alıp yedim.:1:
Ara=yok
Akşam=1 tabak türlü 2 dilim beyaz ekmek. 2-3 yudumda kola :1::46:
nedesemki akşamı kurtarmısın dicemde kızz o beyaz ekmekler ne cıss onlar cıss:34:

sabah:1 dilim ekmeğime peynirimi sürdüm 2 macar salam:53:1 domates
ara:2 diet bisküvi
öğle:1 tabak bezelye 1 lıght yoğurt
akşam:3 kepçe yoğurt çorbası 1 porsiyon fırın biftek,yağsız salata,yarım dilim ekmek
ara:süt olcak yada olmucak

2 fincan yesılcay 3 litre su:52:

1 saat oynayıp zıpladım müzik eşliğinde dans ettim deliler gibi ahaha

sabah:

süt+yulaf+mısır gevreği + 2 ceviz

ara: süt

öğlen:

1 yk salçalı makarna
6 yk. menemen
3 dilim ekmek
1 kase puding
yoğurt

akşam:

bamya çorbası / salata / bol yoğurt ... planlıyorum:1:

ara: elma ... bunu da planlıyorum

her an planlarım değişebilir :ssz:
güzelmiş canım bamya corbası hiç hayatımda duymamıstım
Selam kızlar o/

Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden birinci olmamıza çok sevindim. 3. olduğuma da inanamıyorum. Bu hafta beni mazur göreceksinizdir umarım. :)

Hastaneye ve eve gelen çikolataların, pastaların haddi hesabı yok. Anneme saklamasını ya da birilerine vermesini söyledim. Kendisinin sevip de yemek istediklerini saklamış, geri kalanını vermiş ama her eve gelenle birşeyler yeniyor ister istemez.

Sabah:

Ara Öğün:

Öğle:

Ara öğün:

Ananas püresi

Akşam:

bence yememelisin pasta çikolata harekette şuan edemiyorsundur fazla verdiklerini geri almayasın
birde neden mönünde yoğurt yok sanırım sütte yok yasak değildir herhalde sen severdin yoğurt hayrola neoldu:34:
sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı:19::19::19::19:
700 kalori:53::53::53::53::53::53::53:
700 kalorimii delimisin yaw yenirmi yediysende tereyağ koydurmamışındır inş

Back
X