- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.321
Ben kalkınca kahvaltı yapamıyorum napçem ya :26: Akşam 6 dan sonra falan benim boğaz açılıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kalkınca kahvaltı yapamıyorum napçem ya :26: Akşam 6 dan sonra falan benim boğaz açılıyor![]()
Ben kalkınca kahvaltı yapamıyorum napçem ya :26: Akşam 6 dan sonra falan benim boğaz açılıyor![]()
İyi yansıyordur niye kötü yansısınkiSelam kızlaaaar,
Pazartesi günü işe başlıyorum. Dolayısıyla diyetime de başlayacağım. Bu arada bugün hava güzel diye biraz yürüyüş yaptım sabah.
O kadar erken kalkıyorum ki normalde 3 öğünlük bir diyet yaparken 5-6 öğün yemeye başladım.
Bugün kahvaltıda serin birşeyler yemek istedim. Ananas + yoğurt yedim. Yaklaşık 30 dk sonra da yeşil çay içtim.
Saat 10:30 gibi 2 adet çavdarlı tuzsuz grissini yedim. Bu arada bu grissiniyi denemeyeniniz varsa tavsiye ederim. Ben ki tuzsuz hiçbir şey yiyemeyen biriyimdir, bei çok tatmin ediyor.
İlaç da aldığım için öğünlerim çok karman çorman gidiyor ama dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime. :)
Haftaya Cuma kilo bildiriminde bulunmak istiyorum mutlaka, ama bir sorun olacak. Şimdi ben atıyorum 94 kilo çıkarsam yani son verdiğim kilomdan 2.8 kilo daha düşük. O zaman bizim takıma kötü mü yansıyor ki? Ne güzel kilo vermiş oluyorum işte.![]()
Sanki birşeyler yemişimde tokmuşum gibi oluyor canım istemiyorr ama kola istiyorrBence kahvaltı yapmadığın için de akşam daha çok acıkıyorsundur. Kahvaltı yapmak istediğinde ne oluyor ki? Miden mi bulanıyor? Yoksa canın mı istemiyor ne oluyor?
Sana kahvaltıyı eğlenceli hale getirecek birşeyler bulalım :)
Sanki birşeyler yemişimde tokmuşum gibi oluyor canım istemiyorr ama kola istiyorr![]()
aynısının tıpkısı bende var![]()
İyi yansıyordur niye kötü yansısınki![]()
Ne yapsak biz ya kesin bu yüzden kilo alıyoruzAllah'ım tek değilmişim:)![]()
Ne yapsak biz ya kesin bu yüzden kilo alıyoruz![]()
Çok kilo veripte gelmemiHmmmm kahvaltı yapmamak iyi değil yaaa.Birşey bulalım cidden.
Ece dedi ya çok kilo verip de gelme, kilon bölünecek diye. O yüzden sordum. :)
Kola hariç başka şeyleri denesem iyi olacak şeftali iyi fikir gibi soğuk soğukKola mıııııııııı?
Hmmmm sabahları yoğurt yemeyi denediniz mi? Sıcaklar başlayınca bana çok iyi geliyor. Hele de şeftali çıkıncaaaaaa. Yoğurdumun içinde doğruyorum yiyorum. Böyle serin serin çok iyi oluyor.
Kola hariç başka şeyleri denesem iyi olacak şeftali iyi fikir gibi soğuk soğuk![]()
İsmim hatice insanlar kısaca hatçe der tanıştığımıza memnun oldumKusura bakma ismini bilmiyorum. Kaçırmış olabilirim mesajlar arasında. Benim adım Bilge.
Bence ağzına 1 lokma bir şey bile atsan iyidir yaaa. Metabolizman çalışmaya başlar.
Havalar ısınınca en güzel kahvaltı meyve ile oluyor. Hatta ben eskiden bir dilim kepek ekmeğine labne sürerdim. Bir de orta boy meyve yanına. Oh misss hem sağlıklı hem hafif hem de doyurucu oluyor.
Hahahah bende benden zayıflar için öyle diyorum bazenben senin gibi olsaydım herhalde galonla dikerdim kafama kolaları sabah öğle akşam:)) sonra bu halime geri dönerdim tabi o ayrı mevzu:))![]()