- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.341
geçmiş olsun canım...çok hastalandım benorta kulak iltihabı olmuşum ben duştan ıslak kafayla çıkıp bisikletin üstünde fink atmaktan
kusura bakmayın yazamadım ama kafamı kaldıramıorum ananem geldi o bakıo bana yatıorum bütün gün bugün kan aldılar iğne yaptılar ateş düşürücü sabaha karşı yine ateşlendim yine acile gittik fenayım kızlar neyse ben bilmiorum geç mi kaldım bildirim için bugün de tartılamadım ama dün 52.6ydım başlangıçta 54.2ydim 1.6 kilo vermişim
günaydın :)günaydııııııııııııııııınnnnnnnn kardeş takımın çıtırlarıııııııı:103::103::119::119:
herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyoruuuum :82::82:
iyi bari sevindim :) :)gunaydn 5 . takımn cıtır guzel mı guzl hatunları
nasılsınız
ben dun aksam gec saatte cıkcktım sewdıcm benm yerıme calısack bırını bulms cıkarrttı erken saatte bnı
nasılda mutlu oldm![]()
kızlar bızım fırmayla hersabh bı kız ıstnbla gıdıo
dedım kı ya bısı sorcm hergun gıdıosunz ıs ıcın feln mı zor oolmuyor mu dedım
guldu yok zorlanmıorum haftann 3 gunu gıdıorum egıtım ıcın dedı
bnde ınandm
oda aslında esra erolla evlen bnmle programındaymıs
yanmdakı arkds soledı
ama dıodum zaten bende ben bu kızı bıyerden tanıyorum dıe![]()

canım ben sen dinlen diye izne ayırdım...sen ver kilonu gel tamam mı...benim söylediklerimi sil ver kiloyu...bişey olmaz hatta çok iyi olurSelam kızlaaaar,
Pazartesi günü işe başlıyorum. Dolayısıyla diyetime de başlayacağım. Bu arada bugün hava güzel diye biraz yürüyüş yaptım sabah.
O kadar erken kalkıyorum ki normalde 3 öğünlük bir diyet yaparken 5-6 öğün yemeye başladım.
Bugün kahvaltıda serin birşeyler yemek istedim. Ananas + yoğurt yedim. Yaklaşık 30 dk sonra da yeşil çay içtim.
Saat 10:30 gibi 2 adet çavdarlı tuzsuz grissini yedim. Bu arada bu grissiniyi denemeyeniniz varsa tavsiye ederim. Ben ki tuzsuz hiçbir şey yiyemeyen biriyimdir, bei çok tatmin ediyor.
İlaç da aldığım için öğünlerim çok karman çorman gidiyor ama dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime. :)
Haftaya Cuma kilo bildiriminde bulunmak istiyorum mutlaka, ama bir sorun olacak. Şimdi ben atıyorum 94 kilo çıkarsam yani son verdiğim kilomdan 2.8 kilo daha düşük. O zaman bizim takıma kötü mü yansıyor ki? Ne güzel kilo vermiş oluyorum işte.![]()

Maşallah arkadaşlar ya hep liste başısınız:) ya grup olarak ilk 3 yada bireysel ilk 3! maşallah:)
valla canım o kadar yerlerde süründük ki :) daha doymadık derecelere :) :)