- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.441
msj 53
kızlar benim cıkmam gerekli iyi geceler herkeze görüşürüz
kızlar benim cıkmam gerekli iyi geceler herkeze görüşürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msj47
ben ezberedim artık deryacım senin özgecmısı :)
demekki yeni gelen oldumu yazıoz ilk bas bende isimleri çok zor tutyordum aklımda
ne güzel inşallah benimde bir tane daha oğlum olur
hep özeldir ben için 2 erkek evlada sahip anneler nedendir bilmiyorum
annem hiç yardımetmiyor bu arada ama haftada 2 3 kez bize ne yemek yaptıysa yollar o bile yetior:)
msj48
bu ay bende cok kararlıyım cuma 1 hafta olucak bu persembe sıkı diete basladım valla 1 ay sıkalım dişimizi derya bakalım neolcak ben cok merakediyorum haftasonu gercı benım gusel gecmedı ama bakalım bu hafta 1 kılo gitmeli artık 2 haftadır tık yok![]()
msj50
inşallah deryacım sende cok zorluklar cekmısın 2. oğlanda demek Allah buyuk bak sımdı buyumusler maşallah
msj51
sorma 2 haftadır gitmedi bakalım bu hafta nasıl olcak
msj52
aslıyla arzuyu bende merakettim neyapıyorlar acaba
msj 53
kızlar benim cıkmam gerekli iyi geceler herkeze görüşürüz![]()
msj 34
evet gerçekten çok kararlıyım , çünkü kendime çok kızıyorum gidip sporda o kadar işgence çekiyorum , sonra da ayda 400 g ver , oldu mu yani , 1 ay var , gerçekten
bunu başaracağım nasip olursa , haftaya 1 kilo gitmiş olacak , ilk spora gittiğimde akşam tartıyor ya üstümle 70 k geldim , sonra ki ay 69.15
3. ayın başında 67.95 geldim , ama bu ay hoca yoktu ben kendim tartıldım geçen aydan 700 g fazla çıktım , bunun farkındayım ve kendime çok kızdım ,, bir boğazımı tutamıyorum diye ,,,
adamın biri say ki yedim diyerek , farklı bir yiyecek alcağı parayı kenara atmış ve bu paralarla cami yaptırmış , şimdi biz de yemiş gibi düşünelim ve kararlı olalım , şimdiye kadar tatlıları yedik de ne oldu , zevki 5 dk , kalorisi ömür boyu kilo ....yok bu sefer azimliyim kızlar ....veremezsem bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz , tamam mı ?![]()
Diğer oğlun kac yaşındaydı canım?
msj 35
iyi geceler canım , ben de çıkıyorum dedim ama çenem açıldı yine , bana da iyi geceler , tuni yarın görüşürüz canım , byyyyy
msj 36
biri 16 - diğeri 17 canım , lise 1 ve lise 2 ...
Arzunun da 2 oğlu var , biri lise 3 , diğeri daha büyük , neredeyse evlenecek yaşa geldi ...gelin adayımız bile var ...
Artık birbirimizin hayatları ne kadar önemsiyor ve merak ediyoruz , burası farklı dostluklar kuruyor gerçekten , ...
msj 54
günayydınn kızlaaar
forumu ben kapamışım ben açıyorumm
çok yorgun ve uykusuzumm
kardeşimi bekledik gelene kadar saat 3 oldu yatana kadar 4
ve 7.30da yine ayaktayımm
nasıl biter bugün bilemiyorummm
Canlarım günaydın
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gittiBiraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...![]()
msj 24
canım Bayburt , karadeniz bölgesinde , gümüşhane nin yanında , ama iklim doğu anadolu , yeşili çok az , onun için ben ve arkadaşlarım sık sık hafta sonları Trabzona gezmeye gidiyoruz , deniz ve yeşil özlemi çekiyoruz...
msj 28
Hilalcim harikasın tek kelime ile , bloğunu okurken kendimi bir romanın içinde hissettim , bu aralar çok satanlar listesinde küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk ...
böyle her işten anlayan ve çevresine yaptıkları ile enerji veren insanlara bayılıyorum ...![]()
msj 34
evet gerçekten çok kararlıyım , çünkü kendime çok kızıyorum gidip sporda o kadar işgence çekiyorum , sonra da ayda 400 g ver , oldu mu yani , 1 ay var , gerçekten
bunu başaracağım nasip olursa , haftaya 1 kilo gitmiş olacak , ilk spora gittiğimde akşam tartıyor ya üstümle 70 k geldim , sonra ki ay 69.15
3. ayın başında 67.95 geldim , ama bu ay hoca yoktu ben kendim tartıldım geçen aydan 700 g fazla çıktım , bunun farkındayım ve kendime çok kızdım ,, bir boğazımı tutamıyorum diye ,,,
adamın biri say ki yedim diyerek , farklı bir yiyecek alcağı parayı kenara atmış ve bu paralarla cami yaptırmış , şimdi biz de yemiş gibi düşünelim ve kararlı olalım , şimdiye kadar tatlıları yedik de ne oldu , zevki 5 dk , kalorisi ömür boyu kilo ....yok bu sefer azimliyim kızlar ....veremezsem bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz , tamam mı ?![]()
msj 36
biri 16 - diğeri 17 canım , lise 1 ve lise 2 ...
Arzunun da 2 oğlu var , biri lise 3 , diğeri daha büyük , neredeyse evlenecek yaşa geldi ...gelin adayımız bile var ...
Artık birbirimizin hayatları ne kadar önemsiyor ve merak ediyoruz , burası farklı dostluklar kuruyor gerçekten , ...
msj 54
günayydınn kızlaaar
forumu ben kapamışım ben açıyorumm
çok yorgun ve uykusuzumm
kardeşimi bekledik gelene kadar saat 3 oldu yatana kadar 4
ve 7.30da yine ayaktayımm
nasıl biter bugün bilemiyorummm
Canlarım günaydın
haftasonu hiç giremedim kusuruma bakmayın.EEvi satışa çıkarttım önce ev fiyatlarını araştırdık,sonra emlakçıya evi göster falan haftasonu geçti gittiBiraz kkredi çekip 2 küçük ev almayı düşündüm,benim oğlanın durumu malum ev de dublex beraber oturmak istemiyorum...İşte kızlar mazeretim bu ne olur dua edin bana en kısa zaman da evi satayım aslında içime sinen bir ev buldum da önce burayı satmalıyım,tabii kredi ne kadar az olursa o kadar iyi olacak,dairelerin birini kiraya verip,üstüne de ekleyip krediyi ödeyeceğim,kayınpeder pek yardım edecek gibi gözükmüyor...
Benden bu kadar bakalım siz neler yapmışsınız,özlemişim valla sizi kardeş gibi olduk ya...![]()
2007 senesinde samsundan sarp sınır kapısına kadar gezmiştim, özellikle Trabzon ve Rizeye bayıldım. nasıl bir yeşilliktir bu. Gümüşhaneyi de az çok biliyorum, kıraç topraklar ve hatta demiştim ki burası nasıl karadeniz :) ama en azından Trabzon çok yakın gezip görme imkanınız varmış ne güzel Derya'cım. bizim için de gez o güzellikleri
çok teşekkür ederim Derya, uzun zamandır blog tutuyorum. çok seviyorum ama şu sıralar eskisi kadar ilgilenemiyorum ilgi alanım kilo vermeye bölündü çünkü
bu hafta çok iyi bir sonuç bekliyorum senden Derya'cım, kararlı olmak işin tamamı gibi.
benim de iki oğlum varsanırım bu topiği erkek anneleri basmış
kardeşin askerden mi geldi hayırdır ?
Canlarım günaydın
gunaydn kısceler
nasılsınız neler yapıosunz bakıım