Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun canım ilk başta zaten vucut fazla suyu atar, olsun oda lazım değil zaten onunda gitmesi lazım:) sonuçta önceden sudanda veremiyrdun pek değilmi:)
bence haftaya daha güzel olacak:))
Canım haklısın daha önce su da gitmiyordu,en azından ödemden kurtuldum,bu hafta daha dikkatli olmalıyım...:18::18:
ıns haftaya gıttıgnde dha DA YUZUN GULER ABLACM

eceıgım bn takımdan ayrılmak ıstıorum cnm
bnm uyelıkden sıl
ben yıne ara ara ugrarım ıns
;nşaallah canım hepimizin yüzü gülsün de,sen nereye gidiyorsun anlamadım,ya neler oluyor:53::53::53:
Hasret, bu takımı dinamik kılan insanların başında geliyorsun. takımın sana ihtiyacı var canım, ben kendi adıma gitmeni asla istemiyorum. Ece'nin yoğunluğunda takıma gelemediği anlarda bile takım kaptanı olarak işleri çok iyi idare ettiğini, takımı toparladığını düşünüyorum.
lütfen kararını bir daha gözden geçir
.
Kesinlikle katılıyorum,Hasret de olmazsabu takım dağılır,zaten şurada kaç kişiyiz ki...:14:
Boyum kısa işte benim o yüzden kilocuklarım var. 155 boy 60 kilo sağlıksız :43:
Anladım canım,50-55 olsan yetecek sanırım:54:Yine de sağlıksız rejimlere sakın yönelme,büyüme çağındasın unutma,uzun zamana yay...:34:Anne nasihatı gibi oldu ama idare et senin yaşında oğlum var :9::9::9:

ececim ben takımdan ayrıldım ama boş vaktim oldugunda giriyorum
bence bu şekilde yazacağına isim vererek yazsan daha iyi olurmuş
madem kurallara uyulmuyor kim uymuyorsa isim ver
mesela ben aslıya şu görevi verdim yapmadı gibisinden
bu şekilde yazarak çözemezsiniz
hasret gitmek istemiş hasret giderse burası çok pasif olur
gündüz hilal kendi kendinemi yazışacak
yorum yapmacaktım takımda değilim diye ama dayanamadım
bu takımda çok sevdiğim arkadaşlarım var
ben nacizane fikrimi belirttim

Haklısın Aslıcım ,Ece üstü kapalı geçmiş,açık olarak yazılsın anlayalım hepimiz,gerçi o da çok sıkıntılıdır şu aralar,sınav bitseydi....Böyle giderse takım kapanır...:50:

hilalcim ve aslıcımm
sizin eliptik bisikleti çok merak ettimm baktım netten ama bir çok çeşiti var sanırım
siz hangisini kullanıyrosunuz memnunmusunuz size sorayım dedim

benimki dynamic 901 canm
oogla yaz görsellerde çıkıyor
3 ay oldu alalı memnunum güzel alet
sana tavsiyem alacaksan kayışlılardan alma
mekaniklerden al

benimki dynamic 901 canm
mekaniklerden al

Aslıcım aynı benim ki de ben henüz 10 dk yapabiliyorum,ama çok iyi kalori yaktığı doğru...:34:Oğlum 30 dakikaya çıktı...

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
SABAH yağsız tost,domates,şekersiz neskafe
ARA 5 hurma,2 ceviz
ÖĞLEN 1 keğçe çorba,8 kaşık bakla,yoğurt,salata
ARA 2 dilim ekmek,peynir,5 hurma
AKŞAM 1 kepçe çorba,kuru fasülye ve yoğurt
GECE meyve ve süt olacak
Yeşilçayımı içtim,suda 1,5 litre oldu,tamamlarım
SPOR 30 dk yürüyebildim bugün...:50:

Aslıcım aynı benim ki de ben henüz 10 dk yapabiliyorum,ama çok iyi kalori yaktığı doğru...:34:Oğlum 30 dakikaya çıktı...

ben düzenli yaparken 1 saat bile yaptıgımı hatırlıyorum ama zorlamıştı
40 dkyı rahat yapabiliyorum
ama ara verdiğim için paar gününden beri 20 dk la başladım
ben hep derecesi 1 de yapıyorum ükseltmyorum
yükseltince kas oluyormuş
amac yağ yakmak oldugu için hep 1 seviyesinde çalışıyorum

Kızlar haklısınız kusura bakmayın çok boşladım burayı.cuma gününden itibaren elimden geldiğince ilgileneceğim.yeni üyeler alacağız ama kilosu fazla olan sürekli paylaşım yapabilecek...hasretin gitmesini ben de istemiyorum.ben takımdan kimsenin gitmesini istemiyorum.nurcanın da özel mesaj kutusu dolu ulaşamıyorum...:(...burada sohbet etmeyi özledim...

hedefime ulaşmam için günde 884 kalori almam gerekmiş benimki 750 oldu bugün akşam yemeği için az hakkım kaldı:19:

Allahım Hatice ya varya bı alemsin, ne kadar sürede ne kadar vericem yazdın acaba merak ettim, ne olursa olsun 1000 kalorinin altı hic sağlıklı degil, heleki sen ders çalışıyorsun kesinlikle düşürme o kadar

Selam arkadaslar
İyi akşamlar hepinize
Bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 dilim buğday ekmegi
Domates yesil biber ve beyaz peynir
Ara
Salatalık
Öğle
4 kasik domatesli bulgur pilavi
Cacik
Ara
3 kuru kayısı
3 çubuk kraker
Aksam
Taze fasulye
Cacik
1 dilim buğday ekmegi
Ara
Sutlu kahve

2 bardak yesilcay 2,5 litre su
Bugun yuruyus yok
Hergüne yurumuyorum vücut onada alışıyormuş malum hayatımın geri kalanında hergun yuruyemeyecegime göre, diyetisyene gittiğim zamanlar haftanın 3 4 gunü demişti bende ancak yuruyebiliyorum zaten

benimki dynamic 901 canm
mekaniklerden al

Yuruyus bandım ar benim aslında ama değişik bisey daha istiyorum da bu aletler için yer olması lazım, bir fazla odam olsa hic düşünmem alırım ama alsam nereye koyacağım problem
Yuruyus bandım 4 senedir var yatak odasında yıllarca askilik olarak kullandık :))) cok şükür artık kullaniyorumda milletin dilinden kurtuldum:))

Bugünkü menüm
SABAH yağsız tost,domates,şekersiz neskafe
ARA 5 hurma,2 ceviz
ÖĞLEN 1 keğçe çorba,8 kaşık bakla,yoğurt,salata
ARA 2 dilim ekmek,peynir,5 hurma
AKŞAM 1 kepçe çorba,kuru fasülye ve yoğurt
GECE meyve ve süt olacak
Yeşilçayımı içtim,suda 1,5 litre oldu,tamamlarım
SPOR 30 dk yürüyebildim bugün...:50:

Hadi bakalım güzel gidiyor,
Yalnız şeyi merak ettim sen kilo bildiriminde bı kilo demiştin ya diyetisyende tartildiginda 2350 dedin sanırım, o arada baya vermissin dimı cumadan beri

Allahım Hatice ya varya bı alemsin, ne kadar sürede ne kadar vericem yazdın acaba merak ettim, ne olursa olsun 1000 kalorinin altı hic sağlıklı degil, heleki sen ders çalışıyorsun kesinlikle düşürme o kadar
Temmuzun 10 una 50 kilo olacam yazdım sitedemi bi bozukluk var anlamadımki temmuzun 10 u erken değil aslında erken diyor:19:

buda yediklerim :D geçtim yani bugün olması gerekeni :18:

Eklentiler

• $ssakdjjsdaksdasddskaaaa.webp
    $ssakdjjsdaksdasddskaaaa.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Kac dakikada ne kadar yakıyor peki. Yuruyus bandında 45 dakika eğimli ve 5,5 hızda 350 kalori yakiliyor

Tunicim benimde yürüyüş bandım var ama kalori konusunda çoook cimri,ben 45 dk da 5,5 ile başlayıp 6 ya kadar çıkıyorum 120 kalori gösteriyor.Activa marka
ELİPTİK ise 10 dk 1 de yapınca 100 kalori gösteriyor,şimdi sen düşün....:9:

Hadi bakalım güzel gidiyor,
Yalnız şeyi merak ettim sen kilo bildiriminde bı kilo demiştin ya diyetisyende tartildiginda 2350 dedin sanırım, o arada baya vermissin dimı cumadan beri

Canım tartı farkından kaynaklanıyor,benim tartı ile diyetisyenin ki arasında 2 kilo fark oluyor....:44:

Back
X