Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninkide güzel olmus, öğlen dışarıda yeniden tost cok iyi degil tabi ama aksam dengelemeye çalışmışsin gerci aksam bı çorba filan içseydin açta kalmamak lazım:))

okul kantinindeki en zararsız şey oydu inan :) hamburgerlerin köfte ekmeklerin patates kızartmalarının içinden yine başarıyla çıktım :)

Yine sakın buralar
Bizde esimin sehir dısında üniversiteden ev arkadasinın düğünü var, oraya gidicez, oglus biraz iyi gibi ama aslinda yinede tedirginim, aksam orda kalicaz çünkü yarın donucez, ins oğlusum gittiğimize pişman etmez, yada onu iyice hasta etmeyiz :((
Öpüyorum hepinizi ben yine telefondan aralarda girmeye çalışırım:)
İyi hafta sonları
Kaçamaksiz bol hareketli ins;))

hadi bakalım inş keyifle geçirirsiniz oğlunu öp benim için :16:
iyi haftasonları şeker :)

Kötüyüm kızlar..kulağım için bir ilaç kullanıyorum normal ameliyatlı olan fena yanıyor..başıma vuruyor resmen..
Üstüne düzgün bir arkadaşlığım yok diye ne kep törenine gittim ne de mezuniyet balosuna...ben onlar çok güzel giyinir ben o kadar olamam diye düşündüm ama resimleri görünce şoka uğradım hepsi 28 30 yaş gibi görünmüş...ben gitsem daha sade giyinecektim...ama kibar giyinmeyi severim.o değilde hepsi dicekti niye bunu giydin niye makyajını şöyle yapmadın falan..yakınımdakilerde de her kafadan bi ses çıkacaktı.bütün çabalarıma rağmen kendi istediğim gibi giyinemeyeçektim...off bilmiyorum yine de keşke yanında kendimi iyi hissettiğim bi arkadaşım olsaydı da gitseydim...
Diyet deseniz 2 gündür milet tepeme biniyor ye diye..çok baskı yapıyorlar ben karşı çıkınca da annemden firca yiyorum yersin sopayı aklın başına gelir diyo...allahım ben 30 yaşına kadar bunları çekemem..evlencem dersem de öldürürler siz olmadan şehir dışına gidip okuyacam dersemde öldürürler.

Son düzenleme:
Kötüyüm kızlar..kulağım için bir ilaç kullanıyorum normal ameliyatlı olan fena yanıyor..başıma vuruyor resmen..
Üstüne düzgün bir arkadaşlığım yok diye ne kep törenine gittim ne de mezuniyet balosuna...ben onlar çok güzel giyinir ben o kadar olamam diye düşündüm ama resimleri görünce şoka uğradım hepsi 28 30 yaş gibi görünmüş...ben gitsem daha sade giyinecektim...ama kibar giyinmeyi severim.o değilde hepsi dicekti niye bunu giydin niye makyajını şöyle yapmadın falan..yakınımdakilerde de her kafadan bi ses çıkacaktı.bütün çabalarıma rağmen kendi istediğim gibi giyinemeyeçektim...off bilmiyorum yine de keşke yanında kendimi iyi hissettiğim bi arkadaşım olsaydı da gitseydim...
Diyet deseniz 2 gündür milet tepeme biniyor ye diye..çok baskı yapıyorlar ben karşı çıkınca da annemden firca yiyorum yersin sopayı aklın başına gelir diyo...allahım ben 30 yaşına kadar bunları çekemem..evlencem dersem de öldürürler siz olmadan şehir dışına gidip okuyacam dersemde öldürürler.

Geçmiş olsun canım yaaaaa. Umarım düzelirsin biran önce. Bence gitseydin keşke hem törene hem baloya. Takma başkalarının söylediklerini. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama çok bunalmış gördüm seni. Ne zaman konuşmak istersen dinlemeye hazırım.

Bugün çok fazla uğrayamıyorum akşama yemekli misafirim var. Sabahtan beri harıl harıl temizlik yapıyorum. Takımdaki kızların haberi var ama malum bugün cumartesi bizim topikte de yaprak kımıldamıyor. Şimdilik kaçıyorum yine. Dediğim gibi takma hiçbişeyi. Eminim yakında bütün sorunların biter düzer çıkarsın.

Ebrucum desteğin için teşekkürler...geçti artık ikiside üniversite mezuniyetimde hiç bir şeyden eksik kalmayacağım inş. Sana da kolay gelsin canım.

hasret gittiğine göre bir yardımcıya ihtiyacım var...kızlar artık yaz geldiğine göre okulda bittiğine göre o kadar zorlanma ihtimaliniz yok..bekliyorum öneri ve tekliflerinizi...

aman salla bence gitmemekle en güzelini yapmışın ne işin var seni öyle yıpratmaya çalışıcak insanların içinde bu duruma benzer bişey paylaşayım hemen benim sınıf lisede hep kızdı geçengn görüştüler ve içimden o görşmeye gitmek hiç gelmedi

Günaydın canlarım...herkese hayırlı pazarlar...bugün mobil internetmın son günü...6dan önce bitirmem gerek :) en kısa zamanda yenileyeceğim... Şimdi cikiyorum ara ara gelirim ...

hofff şu akşamyemekleri ve haftasonlarına bir çare bulmak lazım ben bu zamanlarda diyete dikkat edemiyorum:( yürüyecek olsam veletlerle zor yürünüyor,neyse elimden geldiğince dikkat ederek veririmkiloları artıkın.

dün sabah 69.8dim bu sabah 70.1 dünkü kaçamakların getirdiği kilo+ödem kendisi.
ilk hedef 68.9 , bu rakamı görünce kendime bişey alacam hatta her 1 kilo azalışımda kendime bişey alıcam. 65.9da 60.9 da 55.9da ise kendime daha büyük şeyler alıcam oooooo 54 kiloya inene kadar kendime 16 tane hediye alacam:52:

Kim kimi öldürüyo ailemz bizi büyütüp yaşatmak için uğraşıyorlar.. Senin biraz dışarı bağımlılığın fazla.. Insanları bu kadar umursama

Günaaaaaaydııııııııııın kardeş takımııııııın çıtırlarıııııııı :103: :103: :16::16:

Ooooooo benden önce gelmiş turtişim. Sanada günaydın bebiş :16:

hofff şu akşamyemekleri ve haftasonlarına bir çare bulmak lazım ben bu zamanlarda diyete dikkat edemiyorum:( yürüyecek olsam veletlerle zor yürünüyor,neyse elimden geldiğince dikkat ederek veririmkiloları artıkın.

dün sabah 69.8dim bu sabah 70.1 dünkü kaçamakların getirdiği kilo+ödem kendisi.
ilk hedef 68.9 , bu rakamı görünce kendime bişey alacam hatta her 1 kilo azalışımda kendime bişey alıcam. 65.9da 60.9 da 55.9da ise kendime daha büyük şeyler alıcam oooooo 54 kiloya inene kadar kendime 16 tane hediye alacam:52:

Alacağın hediyeler yiyecek olmasında canım. Onun haricinde motivasyon için güzel fikir.

İyi geceler guzelleeer
Nabersiniz, hadi artık toparlanalım
Bugünkü meunu yazayım
Sabah 3form bisküvi
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Öğle 1dilim ekmek peynir yoğurt
Ara 2 salatalık
Aksam 2 patlıcan dolması yoğurt
Ara sutlu kahve

45 dk yuruyus 3 lt su bugun yesilcay icemedim maalesef :(( belki icerim birazdan

Canım diğer kızlarda aynı şeyi söylemiş. Sadece kahvaltın olmamış. Bende diyete ilk başladğımı zamanlarda light bisküvileri masum zannediyordum ama hiçte öyle bildiğimiz kadar masum değiller. Bide kahvaltı günün en önemli menüsü. Ne kadar sağlam bir kahvaltı yaparsan gün içindeki öğünlerin çok iyi oluyor.Afiyet olsun onun haricinde menün güzel olmuş. (Patlıcan dolmalarının içinde pirinç yoksa tabii)

Kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor ben fazla uğruyamıyorum geçen sene bağımlısı olduğum ama bıraktığım oyuna şimdi yeniden bağımlı oldum bırakamıyorum.Oyundaki zenginlerden dileniyorum akşama kadar sonra kendime kıyafet evime eşya falan alıyorum evime milleti davet ediyorum odam doluyor herkes benim odamda takılıyorrr kısacası yine bir bağımlıyım :1::1:

Bence bırak sen oyunu buraya bağımlı ol burası daha yararlı çünki :9:

Arzucum selam canım;

sanırım şişlikti, feci derecede karnımı ve tüm vücudumu şiş hissediyordum birkaç gündür
rezene çayı içmeye başladım işe yaradı galiba
bugün tartıda inmeye başlamışım çok şükür:nazar:

Ebrucum diyet serüvenimde ilk kez böyle oldu
ben de şaştım kaldım
aşırı uykusuzluktan vücut şişer mi acaba?
ben de bilemedim nedenini

bu arada umarım iyisindir:16:

Çok iyiyim Hilal'cim çok teşekkürler. Dedim ya çok şaşırdım kilonu öyle görünce. Keşke bildirim yapmasaydın bu hafta. Çünki çok artı çıkmışsın. Umarım biran önce düzelir. Aşırı uykusuzlukta dengen değiştiği için ödemde olabilir. Takip et bakalım kendini. Umarım başka bir sorun çıkmaz.

Evet canım gercekten tok tutuyor günler uzun olunca öğle ve aksam arası beni zorlamaya başlamıştı bende leblebiye başladım dediğin gibide iyi oldu:)) cok kalorili sanıyordum ben onu ama bir avucu 20 kaloriymis, süpermis yani:))

Bana diyetisyende arada bir avuç leblebi önermişti. Gerçekten açlığı bastırmak için çok yararlı.

selaaaam :) kızlar dün eve çok geç geldim yazamadım bugun de temizlik yaptırıyorum kadının başında durayım da kaytarmasın :P

kızlar menuler super yaa hafif hafif ne güzel

ben de dünkü menümü yazayım bari

Sabah
Bir tabak menemen (ekmeksiz)
1 fincan yeşil çay

Ara 3-4 kuru kayısı 4-5 ceviz içi

Öğlen
okulda küçük bir kaşarlı tost ve sade soda

akşam
Bir kase keten tohumlu yoğurt

akşam eve çok geç geldiğim için o saatten sonra bişey yemek istemedim pek

Ama güzel bir haberim daha var bu sabah 65.5 çıktım 400gr daha vermişim yani :32:

Afiyet olsun menü gayet güzel olmuş. Diğerlerininde söylediği gibi tost haricinde. Ben böyle zamanlarda yanımda götürmeye çalışıyorum yiyeceklerimi. Daha faydalı oluyor.

Ebrucum desteğin için teşekkürler...geçti artık ikiside üniversite mezuniyetimde hiç bir şeyden eksik kalmayacağım inş. Sana da kolay gelsin canım.

Ne demek canım kardeş takımız biz. Teşekkürler canım, allaha şükür güzel geçti akşam yemeği. Emeklerime değdi.

Günaydın canlarım...herkese hayırlı pazarlar...bugün mobil internetmın son günü...6dan önce bitirmem gerek :) en kısa zamanda yenileyeceğim... Şimdi cikiyorum ara ara gelirim ...

Günaydın Ece'cim :16:

Son düzenleme:
selam kızlar sabahtan beri evi topluyorum cekmeceleri filan evde tadilat var yarından itibaren bir hafta olmayabilirim
inşallah kimse bende dieti aksatmadan haftayı bitiririz
dün bikaç tanıdıgım insan cok zayıflamış oldugumu söyledi çok mutlu oldum:)

Üstüne düzgün bir arkadaşlığım yok diye ne kep törenine gittim ne de mezuniyet balosuna...ben onlar çok güzel giyinir ben o kadar olamam diye düşündüm ama resimleri görünce şoka uğradım hepsi 28 30 yaş gibi görünmüş...ben gitsem daha sade giyinecektim...ama kibar giyinmeyi severim.o değilde hepsi dicekti niye bunu giydin niye makyajını şöyle yapmadın falan..yakınımdakilerde de her kafadan bi ses çıkacaktı.bütün çabalarıma rağmen kendi istediğim gibi giyinemeyeçektim...
Canım öncelikle çok geçmiş olsun,Mezuniyet törenine gidemediğine üzüldüm,ben çok özel bir gün olduğunu düşünüyorum...Gerçi sınıf arkadaşlarınla aran pek iyi değildi,sen de haklısın...:44:

Kızlar iyi haftasonları diliyorum hepinize...Dün girmeye fırsatım olmadı,evde değildim,bugün de temizlik falan bu vakit oldu işte..Dün biraz kaçırdım bugün lapa diyeti yapıyorum,yarın için kararsızım,şarjım bitiyor sonra görüşürüz...:3:Nurcanım gördüm seni....:9::9::9:

Kızlaar..ay şu an pek bi iyiyim...o kanserli olan bebek ( şu an gayet iyi allahim bir daha göstermesin ) vardı ya, onlarla ( annesi babası falan) adaparka geldik...

İyi geceler kızlaar
Düğünden geldik, ama mahvoldum diyebilirim
Arabada oglus canıma okudu kac saat, bunaldım bittim
Kac saat gittikten sonra yarım saat durduk tebriğimizi ettik gece halalarda kaldık ama bizim minik pasa hepimizin canına okudu
Saat üçte zoraki uyutmuştuk derken bı öksürük uyandı sonra aman allahım bir kustu, üstümüz başımız çarşaf yatak heryeri batırdık, ne kadar ağladığınıda tahmin edersiniz:((
Birkaç saatlik uykuya kalktık bugun, sabah kahvaltıdan sonrada kustu , yani rezil olduk:((
Dönüş Yolu'da kabus gibiydi:((
Bir kusmada geldikten sonra:((
Yorgunluktan oluyorum , :(( ins oğlusum bu gece bizi uyuturda dinleniriz( pek ümidim yok ama :((((
Dün ne yedim ne yemedim inanın hatırlamıyorum bile
Ama bugun sabah güzel bir kahvalti yaptım halam sagolsun her gidişimizde cok güzel ağırlar bizi
Ve sanırım ödem oldu bende ayaklarım filan sis:((
Korkudan tartilamadim bile moralimi bozmak istemiyorum sistigimi hissediyorum çünkü:((
Bende durumlar böyle bayanlar siz neler yaptınız ben yokken.
Beni ozlemedinizm bakiimm:))

Kızlar iyi haftasonları diliyorum hepinize...Dün girmeye fırsatım olmadı,evde değildim,bugün de temizlik falan bu vakit oldu işte..Dün biraz kaçırdım bugün lapa diyeti yapıyorum,yarın için kararsızım,şarjım bitiyor sonra görüşürüz...:3:Nurcanım gördüm seni....:9::9::9:

Lapa diyeti nasil bisey canım??

Back
X