Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harika, kalorisi baya azmış. ben de işyerine getireyim.

paylaşacağım ama geçen hafta çok çok yoğundum. bu arada hakkaten ödemmiş çook şükür:1:

çok geçmiş olsun tunicim, iyi olur İnşaAllah yavrun.
üşüttü mü acaba? kusma deyince aklıma üşütmüş olabilir diye geldi.

hilalcim bu arada kaç çıktın söylermisin yoksa cumaya süprizmi olsun dersin:??
meraklı olmak zor iş vesselam:))

Kızlar :) dün rangera bindim de :) sanırım sol kolumu fazla kastım ağrıyor :) bir de sinava son 2 hafta kaldı gündüzleri ders çalışacağım ama eskiye göre daha aktif olurum herhalde...bu arada birisi menülerimi sormuş...unutuyorum yahu...ama söz artık yazacağım ;) öptüm herkesleri...

ben sordum canım, yaz tabi unutulurmu kaptanımzısın sen biizm:) hem o kadar kilo vermişsin merak ediyorum nasıl besleniyorsun?
bence sınava yakın öyle tehlikeli eğlencelerden uzak dur allah korusun....

ya kızlar çok sıkılıyorum gerçekten
giriyorum çıkıyorum kimse yok:((
ama ben ısrarla yazıyorum, bir hevesle girdim takıma ama neden böyle oldu:(
iyi akşamlar herkese
ne zamana kadar böyle yazar çıkarım bilemiyorum
isteğim ve motivasyonum düşüyor paylaşıma karşı:(

meraba hasreett
sen nasılsın?
varya cuma günü aklıma geldi hasretin tartısı geldimi acaba kaç çıktı diye merak ettim:))
benim gecen hafta iyidi 1.1 kilo gitti:)
snein nasıl oldu?
gelmedı :19::19: bu aksm almaya gıdıcm ama mecburen yenısını wereckler
kawgaya gıdoıorum walla:1::1::1:
iyi akşamlar herkese

:25::25::25::25::25::25:

canım sen emziriyomusun bebeklerin küçüktü sanırım emziriyorusan ona göre yorum yapmak lazım:)))

emziriyorum hem de 2 tane bebiş ama özellikle geceleri emzirebiliyorum, öğle arasında emzirmek için eve gittim yemeklerini yemişlerdi beni ısırdılar tok oldukları için:14: ama geceleri emiyorlar, 9 aylıklar

Öğlen 30 dk tempolu yürüyüş yaptım
6-7 tane yağsız kıymalı lahana sarma
1 bardak kefir ayranı
2 dilim ekmek+1 dilim peynir+1 incecik scuuktan yağsız tost
1 domates yedim

araöğünde: 12 kuru kara üzüm+2 form bisküvi

akşam için fırına alabalık koydum, bir de kabak yemeği yapıcam, menüm belli yani

iyi akşamlar herkese

:( kusura bakma ya bende çok giremedim:50:, sen yaz yediklerini biz de sana yorum yapalım

iyi akşamlar herkese
Canım haklısın bende aynı durumdayım bakıyorum kimse yok,bir tek sen yazmışsın cevap yazıp çıkıyorum bu şekilde yürümez ki...Artık buraya girmek isteğim kayboluyor...:50:
gelmedı :19::19: bu aksm almaya gıdıcm ama mecburen yenısını wereckler
kawgaya gıdoıorum walla:1::1::1:
Hasretim yeni tartını alınca kilonu tuniyle bana bildir bak meraktan çatlarız sonra..:52:

Yahu bugün bu site de ne var? Acamadım bir türlü...telefondan giriyorum ama onun etkisi olduğunu sanmıyorum normalde giriyorum çünkü...sosyete pazarına gittim geldim...yeni ciciler aldım kendime :) küpe aldım kitap aldım iç çamaşırı falan bir o kadar da gezdim yürüdüm sicakta cabası oldu :Dmenüyo bütün halde akşam yazacağım kızlar bilginize...

iyi geceler kızlar
menumu yazayım
SABAH nesfit
ARA 1 avuc leblebi 10 yesil erik
OGLE tavuk döner ayran
ARA 7 yesil erik 3 eti form limonlı
AKSAM 5 kasık hashaslı bulgur, salata

Bugün eşim şehir dışında biz annemlerdeyiz, yuruyus yapamadım ip atladım ilk defa:)) komedi:)) 10 dk ancak hoplayabildim:)
2 bardak yeşil çay
2.5 lt su

emziriyorum hem de 2 tane bebiş ama özellikle geceleri emzirebiliyorum, öğle arasında emzirmek için eve gittim yemeklerini yemişlerdi beni ısırdılar tok oldukları için:14: ama geceleri emiyorlar, 9 aylıklar

Öğlen 30 dk tempolu yürüyüş yaptım
6-7 tane yağsız kıymalı lahana sarma
1 bardak kefir ayranı
2 dilim ekmek+1 dilim peynir+1 incecik scuuktan yağsız tost
1 domates yedim

araöğünde: 12 kuru kara üzüm+2 form bisküvi

akşam için fırına alabalık koydum, bir de kabak yemeği yapıcam, menüm belli yani

:( kusura bakma ya bende çok giremedim:50:, sen yaz yediklerini biz de sana yorum yapalım

ay ne güzel emzirenlere çok imreniyorum benim oğlum kavga dövüş 7 ay emdi, çok çabaladım ama olmadı:( zaten yedi ayda hep zorla emdi, gerçi 7 ayada şükür tabi ama:)
sen ne iş yapıyordun, ismin elif? ezgi? ne diye hitap edeyim bilemedim ikisi uzun geldi:)

Canım haklısın bende aynı durumdayım bakıyorum kimse yok,bir tek sen yazmışsın cevap yazıp çıkıyorum bu şekilde yürümez ki...Artık buraya girmek isteğim kayboluyor...:50:

Hasretim yeni tartını alınca kilonu tuniyle bana bildir bak meraktan çatlarız sonra..:52:

evet arzucum ya hiç keyfi olmuyor dimi:((

herkese selam ya bu aralar noldu bilmiyorum okulum tatile girdi diye heralde millet habire misafirliğe geliyo.yarın da misafir var o yüzden giremedim pek

İyi geceler kızlaar
Düğünden geldik, ama mahvoldum diyebilirim
Arabada oglus canıma okudu kac saat, bunaldım bittim
Kac saat gittikten sonra yarım saat durduk tebriğimizi ettik gece halalarda kaldık ama bizim minik pasa hepimizin canına okudu
Saat üçte zoraki uyutmuştuk derken bı öksürük uyandı sonra aman allahım bir kustu, üstümüz başımız çarşaf yatak heryeri batırdık, ne kadar ağladığınıda tahmin edersiniz:((
Birkaç saatlik uykuya kalktık bugun, sabah kahvaltıdan sonrada kustu , yani rezil olduk:((
Dönüş Yolu'da kabus gibiydi:((
Bir kusmada geldikten sonra:((
Yorgunluktan oluyorum , :(( ins oğlusum bu gece bizi uyuturda dinleniriz( pek ümidim yok ama :((((
Dün ne yedim ne yemedim inanın hatırlamıyorum bile
Ama bugun sabah güzel bir kahvalti yaptım halam sagolsun her gidişimizde cok güzel ağırlar bizi
Ve sanırım ödem oldu bende ayaklarım filan sis:((
Korkudan tartilamadim bile moralimi bozmak istemiyorum sistigimi hissediyorum çünkü:((
Bende durumlar böyle bayanlar siz neler yaptınız ben yokken.
Beni ozlemedinizm bakiimm:))

hay allah canım yaa neden öyle oldu ki yabancı yeri mi yadırgadı acaba oğlun :(
nese geçmişler olsun diyim

Kızlar bugün yine lapa diyetine devam edicem,yarın normal listeme dönücem,haftaya pazartesi diyetisyende randevum var,evdeki artık 65 i görsem ahhh ah..bana 65 olman yeterli dedi diyetisyen,ama ben 63 olana kadar devam edicem...Boyum 1,67
Önemli olan yağlarımdan kurtulmam...o da toto ve basende zaten...
Lapamı yedim,sporumu da yaptım biraz evi toparlayayım,pazara gidicem,banka işlerimi de öğleden sonra süper olacak...hava sıcak bugün
ve benim işlerim hep dışarıda...İşlerimi halledip geleyim hepinizi öpüyorum kokulu kokulu:54:

lapa diyetini ben de yapmıştım canım ama sonuna kadar dayanamadım lapa yemeğe :) buna rağmen 1 günde bile etkili olmuştu

araöğün yapıyom: 1 tarçınlı yeşil çay
12 adet kuru kara üzüm
2 form bisküvi

spor derseniz araba tamirde sabah 15-20 dk yürüyüşüm oldu öğlen ve akşam da mecburen yürüyeceğim

arabalara çok fena alıştık değil mi :( ben de koşu bandında 1 saatten fazla yürüyorum ama arabasız bir yere gitmeye üşeniyorum :(

iyi akşamlar herkese

hayır hayır ben varım düşmesin motivasyon benmki de düşer. sen bana cok güzel moral veriyosunnn

iyi geceler kızlar
menumu yazayım
SABAH nesfit
ARA 1 avuc leblebi 10 yesil erik
OGLE tavuk döner ayran
ARA 7 yesil erik 3 eti form limonlı
AKSAM 5 kasık hashaslı bulgur, salata

Bugün eşim şehir dışında biz annemlerdeyiz, yuruyus yapamadım ip atladım ilk defa:)) komedi:)) 10 dk ancak hoplayabildim:)
2 bardak yeşil çay
2.5 lt su

süper ya cok iradelisin

ben de bugunku menumu yazayım

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir zeytin

öğlen
1 tabak mercimek çorbasyarım kase yoğurt

ara
yarım kase yoğurt
2-3 kuru kayısı

akşam

1 tabak mercimek çorbası
az bir tabak patlıcan yemeği
(patlıcanı pek sevmediğim için üstüne yoğurt döküp yemeye çalıştım)

az önce de biraz çilek ve yarım muz yedim

dünkü menumu yazmak istemiyorum çnkü kocamla kavge ettim çıktım gittim evden 1 hamburger yedim sinirden :((
sonra da barıştık ben de hamburgeri yediğimle kaldım :(((

sabah 1 kk peynir 1 domates çeyrek simidin yarısı 1 br. çay yağsız menemen (2 kaşık)

ara çay 2 küçük grissini

öğle boş mantı vardı da ben çok yemeyim diye 1 yk mantıyı 1 kase yoğurdun içine koydum.(hafif sulandırılmış)

ara pazardaydım 1 kayısı

akşam 1 kase sebzeli tarhana bol salata 1 kase yoğurt

ara 4 tane antep fıstığı....

2 saat yürüyüş, 2 lt su, 3 yeşilçay

kızlar benimde mezun olmama az kaldı.Zaten ilgilenemiyorum artık burayla ben şimdiden söyliyim siz düşünmeye başlayın yeni kaptan ve yardımcısını...Ben seviyorum aslında kaptan olmayı ama ilgilenemeyince olmuyor yoksa mezun oluncada bırakmayacaktım...ben yeni kaptan alışıncaya kadar destek olacağım ;)

günaydın kızlaaaaaar az kişi kalmışsınız diye duydum.
ben 1 takımdaydım ama ayrıldım. şuan takımlarda değilim. tatile aldım kendimi...
ama her zaman kk dayım
sohbet için 70-79 topiğine beklerim . orası yoğun ve eğlencelidir.
size de yazarım ara ara . düşmesin motiveniz. bizim takımda aylarca böle süründü . aman pes etmeyin..:16::16::16::16:

Herkese gunaydin bu sabah cok mutsuzum. Yarin adet olcam her yerim oyle sis ki. Ayiptir soylemesi goguslerim falan aciyo ergenlik caginda gibi :( kiloda da 300gr+ ciktim ins sisliktir :(

sabah 1 kk peynir 1 domates çeyrek simidin yarısı 1 br. çay yağsız menemen (2 kaşık)

ara çay 2 küçük grissini

öğle boş mantı vardı da ben çok yemeyim diye 1 yk mantıyı 1 kase yoğurdun içine koydum.(hafif sulandırılmış)

ara pazardaydım 1 kayısı

akşam 1 kase sebzeli tarhana bol salata 1 kase yoğurt

ara 4 tane antep fıstığı....

2 saat yürüyüş, 2 lt su, 3 yeşilçay

bir yorum yapmak istedim meyve niye yok listende 3 öğün meyve yemeliyiz vücut şekeri nereden alcak yoksa:30:

Herkese gunaydin bu sabah cok mutsuzum. Yarin adet olcam her yerim oyle sis ki. Ayiptir soylemesi goguslerim falan aciyo ergenlik caginda gibi :( kiloda da 300gr+ ciktim ins sisliktir :(

meraba cnm ben geçen ay diyetisyene gitmeye başladım ve adetten 4 gün önce ve 4 gün sonra tartılmayın tabi adetliykende asıl sonuç için bittikten 4 gün sonra gel dedi kontrole gelirken o yüzden + çıktım diye hiç üzülmeyin dahası gülün geçin yarında - çıkarsın aa ne kadan vermişim dersin:34::34:

Son düzenleme:
ben de bugunku menumu yazayım

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir zeytin

öğlen
1 tabak mercimek çorbasyarım kase yoğurt

ara
yarım kase yoğurt
2-3 kuru kayısı

akşam

1 tabak mercimek çorbası
az bir tabak patlıcan yemeği
(patlıcanı pek sevmediğim için üstüne yoğurt döküp yemeye çalıştım)

az önce de biraz çilek ve yarım muz yedim

dünkü menumu yazmak istemiyorum çnkü kocamla kavge ettim çıktım gittim evden 1 hamburger yedim sinirden :((
sonra da barıştık ben de hamburgeri yediğimle kaldım :(((

ececim çok alemsin sende ben gibi sinirlenince mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdensin galiba:) gerçi ben mutlu oluncada yiyorum, sanırım ben her halukarda yiyorummm:)))
ama bugünkü menun gayet güzel olmuş:)
sınavın nasıl geçti bu arada umarım istediğin gibi olmuştur:)

günaydın kızlaaaaaar az kişi kalmışsınız diye duydum.
ben 1 takımdaydım ama ayrıldım. şuan takımlarda değilim. tatile aldım kendimi...
ama her zaman kk dayım
sohbet için 70-79 topiğine beklerim . orası yoğun ve eğlencelidir.
size de yazarım ara ara . düşmesin motiveniz. bizim takımda aylarca böle süründü . aman pes etmeyin..:16::16::16::16:
canım hoşgeldin....desteğin için teşekkür ederim...ne güzel takıma girince alıntı yapmak :)
günaydın canım...off hiç sorma geçen sefer bende de öyle oldu bir de 1 hafta erken olmuştum.Diyorum ya neden böyleyim ben :)
bir yorum yapmak istedim meyve niye yok listende 3 öğün meyve yemeliyiz vücut şekeri nereden alcak yoksa:30:

canım normalde yiyorum meyve dün böyle oldu...

Back
X