Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kadar harekete cok az degilmi bu menü, nasil dayandın bilemedim:))
Gecmis olsun bu arada simdi iyisin dumi bı sıkıntın yoktur ins..
Bu arada normalde bu kadar spor yapiyormusun bilmiyorum ama fazla yapılan sporda (geçici olarak tabi )kaslarda şişer , ondanda olabilir...
yok canım çok şükür menülerimi süper ayarladım zamanlama süper oldu aç hissetmiyorum...erken uyuyacağım zaten...ayrıca canım o şişlik 2 haftadır artıyor..normalde bugünkü kadar hareket etmiyordum bugün misafir vardı falan alışverişe git kitap almaya git yürüyüşler son anda çıktı...
Ayy hadi bakalım guzelles aklını basından al seveceğinin:))
Bı ara profilindekide foto senmiydin, kızildi sanki saclar .?

yok canım kızıl değil...eskiden simsiyahtı ama büyüdükçe biraz daha açıldı rengi.tam bilmiyorum :)
o fotodaki bendim evet :) belki yarın tam hazırlanabilirsem çeker koyarım yine :)

Bende menümü yazayım
Sabah
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmegi 5 yesil zeytin yarım dilim peynir
Ara
1 avuc beyaz leblebi bir salatalık
Öğle
Karnibahar brokoli salatasi
3 kasik kabak yemegi
Yoğurt
Ara
2 top dondurma
Aksam
3 kasikpatates yemegi
3kadik domatesli bulgur pilavi
Cacik
Ara
Karpuz ( miktarını yazmadığından biraz fazla olduğunu tahmin edersiniz herhalde:))) ilk karpuzumdu bu sene :))

45 dk yuruyus 1 bardak yesilcay 2,5 lt su

Bende menümü yazayım
Sabah
Ara
Öğle
3 kasik kabak yemegi
Yoğurt
Ara
2 top dondurma
Aksam
3 kasikpatates yemegi
Cacik
Ara
Karpuz ( miktarını yazmadığından biraz fazla olduğunu tahmin edersiniz herhalde:))) ilk karpuzumdu bu sene :))

yok canım çok şükür menülerimi süper ayarladım zamanlama süper oldu aç hissetmiyorum...erken uyuyacağım zaten...ayrıca canım o şişlik 2 haftadır artıyor..normalde bugünkü kadar hareket etmiyordum bugün misafir vardı falan alışverişe git kitap almaya git yürüyüşler son anda çıktı...

yok canım kızıl değil...eskiden simsiyahtı ama büyüdükçe biraz daha açıldı rengi.tam bilmiyorum :)
o fotodaki bendim evet :) belki yarın tam hazırlanabilirsem çeker koyarım yine :)

Evet o halini görmek isterim:))

Tunicim ne güzel bilgiler veriyorsun bize:9:Tam bir çikolata hastası olarak bayıldım,ilk işim çokomilk alıp keyfini çıkara çıkara yemek olacak:56:
HİLALCİM
Senlede görüşemez olduk bu sıralar,çok yoğun olduğunu azmışsın,kolaylıklar diliyorum tatlım...
bende bu aralar hazırlıklarla uğraşıyorum,kısmetse ayın 25, de ümreye gidiyoruz.,Faturaları falan otomatik ödemeye aldım,annemler uğraşmasın diye,daha yapılacak çok şey var...Alışverişe gitmemiz gerek çocuklarla ama ikisini bir araya getiremiyorum ki...:9:

Ayy ne güzel arzucum Allah bizde nasip etsin ins:)) çocuklarla gidiyorsunuz galiba super:)) kac gunluk gidiyorsunuz?

Bende menümü yazayım
Sabah
Ara
Öğle
3 kasik kabak yemegi
Yoğurt
Ara
2 top dondurma
Aksam
3 kasikpatates yemegi
Cacik
Ara

canım menün güzel.. dondurma da çikolatalı olmadığına göre kötü saymıyorum..karpuzda iyi bir şey zaten...1 pors. karpuz 3-5 br suya eşitmiş

hoşgeldin hayatım...aramıza katılmak istiyorsan kendini tanıtmakla başlayabilirsin...
listeye alınmak için cuma gününü beklemen yeterli..

hosbulduk canım..
29 yasındayım, 6 yıldır evliyim. Kilolarım evlilikle beraber geldi :( evlendiğimde 56 kiloydum istanbulda yasıyordum. evlendikten sonra antalyaya tasındım. hayat, iş butun bu değişikler duzenimi bozdu. birde eşimin masallah iştahı yerindedir ona ayak uydurmamda cabası oldu. bu 6 yılda hiç diyet yapmadım mı yaptım tabiki ama hep 3-5 kilo verip geri aldım. (

bu diyetimden once en son gectıgımız kıs guzel bir diyet yapmıstım. 79la baslayıp 70e dusmustum. ama yılbasından sonra koptu eve gelen yatılı mısafırler falan derken 8 kıloyu gerı aldım :((((((

son olarak gectıgımız ay 11 mayısta diyete basladım. 77.9 kiloydum. bugun sabahki tarrtıda 72.7 dim. :24: allaha sukur yavas yavas gıdıyor.

yaptıgım diyet ozel bir diyet değil. kendim ayarlıyorum. spor da yapıyorum. ama sureklı aynı tarzda spor yapmak iyi değilmiş onu ogrendim o yuzden bazen parka gıdıp spor aletlerinde calısıyorum bazen de aerobik yapıyorum (internetten guzel bir aerobik videosu buldum aerobik yapıcagım zaman surekli onu yapıyorum hem hareketleri ogrenınce daha ıyı oluyor daha tempolu yapılıyor)

yediklerime ornek te bugunku ogunlerimi yazayım...

sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)

kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)

ara
2 ceviz

oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım

ara
2 taze kayısı

aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata
+gunluk su cok iciyorum
ve bugun 4 yeşil çay içtim birazdanda kiraz saplı çay içicem

gunluk sporum
30 dk aerobik
15 dk dambıl

hosbulduk canım..
29 yasındayım, 6 yıldır evliyim. Kilolarım evlilikle beraber geldi :( evlendiğimde 56 kiloydum istanbulda yasıyordum. evlendikten sonra antalyaya tasındım. hayat, iş butun bu değişikler duzenimi bozdu. birde eşimin masallah iştahı yerindedir ona ayak uydurmamda cabası oldu. bu 6 yılda hiç diyet yapmadım mı yaptım tabiki ama hep 3-5 kilo verip geri aldım. (

bu diyetimden once en son gectıgımız kıs guzel bir diyet yapmıstım. 79la baslayıp 70e dusmustum. ama yılbasından sonra koptu eve gelen yatılı mısafırler falan derken 8 kıloyu gerı aldım :((((((

son olarak gectıgımız ay 11 mayısta diyete basladım. 77.9 kiloydum. bugun sabahki tarrtıda 72.7 dim. :24: allaha sukur yavas yavas gıdıyor.

yaptıgım diyet ozel bir diyet değil. kendim ayarlıyorum. spor da yapıyorum. ama sureklı aynı tarzda spor yapmak iyi değilmiş onu ogrendim o yuzden bazen parka gıdıp spor aletlerinde calısıyorum bazen de aerobik yapıyorum (internetten guzel bir aerobik videosu buldum aerobik yapıcagım zaman surekli onu yapıyorum hem hareketleri ogrenınce daha ıyı oluyor daha tempolu yapılıyor)

yediklerime ornek te bugunku ogunlerimi yazayım...

sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)

kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)

ara
2 ceviz

oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım

ara
2 taze kayısı

aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata
+gunluk su cok iciyorum
ve bugun 4 yeşil çay içtim birazdanda kiraz saplı çay içicem

gunluk sporum
30 dk aerobik
15 dk dambıl
süpeeeeeer bir menü tebrik ediyorum hayatım...:nazar::nazar:
uzunnnn uzzunn anlatıyordum :1: burdayım bıyere gıtmedim
malum yaz geldi takım zaten çok aktif değildi hepten sesiszleşti sen de gittin sandım :27:
hosbulduk.... :52:

ya ne guzel yere gelmişim ben herkes misafirperver ve sıcacık sagolun kızlarrrr. :)

evet canım burası çok güzel bir şey...böyle giderse ben bencillik eder kaptanlığı bırakmam artık :1::1:

kızlar selaaam misafirler daha yeni gittiben de hemen girdim geçmiş sayfaları okudum cevap yazcam herkese :)

meraba cnm ben geçen ay diyetisyene gitmeye başladım ve adetten 4 gün önce ve 4 gün sonra tartılmayın tabi adetliykende asıl sonuç için bittikten 4 gün sonra gel dedi kontrole gelirken o yüzden + çıktım diye hiç üzülmeyin dahası gülün geçin yarında - çıkarsın aa ne kadan vermişim dersin:34::34:

canım yaa moralimi düzelttin sabah baya bozulmuştum bu duruma çnkü :(

ececim çok alemsin sende ben gibi sinirlenince mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdensin galiba:) gerçi ben mutlu oluncada yiyorum, sanırım ben her halukarda yiyorummm:)))
ama bugünkü menun gayet güzel olmuş:)
sınavın nasıl geçti bu arada umarım istediğin gibi olmuştur:)

maalesef ben de özellikle sinirlenince ya da mutsuz olunca kendini yemeğe verenlerdenim
zaten sınavım da kötüydü sanırım kalıcam o dersten :(

ya bende aynen arabanın tutsağı olmuş gibiyim, heryere onunla gidiyorum, sonrada evde yürüyüş bandında hamster misali olduğum yerde koşcam diye uğraşıyorum:)))

aynen yaaa :))

kızlar benim sabah ve öğlenle ilgili bi sıkıntım yokta
öğlden sonra ve akşam ne yiyeceğimi şaşırıyrıum, sürekli bişeyler yemek istiyorum
gündüz aklıma bile gelmiyor
ikindi eve geldiğimde yeme isteğim başlıyor , ıvır zıvır abur cubur bişeyler yiyesim geliyor
girip çıkıp erik salatalık yiyiroum onlarda iyice acıktırıyor sonra bastırsın diye leblebi diyet biskuvi yiyorum filan bi kısır döngüye giriyorum:((

ya bu aralar akşamları benim de atıştırma isteğim geliyor acaba adet olduğum için mi ???

merhaba arkadaşlar ben de dünkü menümü yazayım:

sabah:

yumurta / peynir / domates / biber / süt

ara: nescafe

öğlen:

kurufasülye + pilav ( 2 y kaşığı )
salata

ara:

yoğurt + 1 dilim ekmek

akşam:
menemen / peynir / yoğurt / yeşillik

ara:
elma + maden suyu

menu mükemmmmmel olmuş tatlım ya :34:

Menümü yazayım da kaçamakj yapmayayım sonra:9:
SABAH yağsız tost,1 yumurta,neskafe
aRA Algide fruttare sadece 55 kalori
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek
AKŞAM çorba,etsiz türlü yemeği,yoğurt ve 1 dilim ekmek yerim
GECE kiraz yerim
SPOR 45 dk yürüyüş bandı,10 dk eliptik,100 mekik
Öğlen yemeğim biraz geç oldu ara yapmam diye düşündüm,akşam 7 de yemek yerim...:3:Su sıcaktan bol bol içiliyor zaten...:9:

şu fruttareleri ben de çok seviyorum normalde pek dondurma sevmem ama o soğuk soğuk çilek yiyomuş hissi veriyor insana

bu arada 100 tane mekik çekiyor musun gerçekten :53: ben 25 tane çeksem karnıma sancılar giriyo walla

sabah domates peynir çay çeyrek simit 5 light zeytin 2 yaprak marul

ara 1 elma

öğle 4 yaprak marul 1,5 kase yoğurt

ara 3 kayısı

akşam sebze çorabası 1 tane tam tahıllı undan yapılmış peynirli poaça (tuzsuz) 1 br. limonata (şekersiz)

ara 4 erik

toplamda 4 lt su, 3 saat yürüyüş 1 saat dans 1 saat spor 3 yeşilçay...

coştum bugün.. hele birde güneş vardı yürürken başım ağrıyor şimdi...kızlar benim vücudum yine şişti..tuzlu falanda yemiyorum ki...reglde yakın değil...sanırım annemin dediği gibi kalbimden kaynaklanıyor (kalp ameliyatı olmuştum 1,7 yaşındayken)

eceeee sen bu yemekle o sporu nası yaptın tatlım ya
allah korusun tansiyonun düşer bi de

süpeeeeeer bir menü tebrik ediyorum hayatım...:nazar::nazar:

sagol canım artık 1 ay olucak aclık hislerim cokttaan gecti, bir de diyet bahanesiyle mumkun oldugunca saglıklı beslenmeye calısıyorum.

malum yaz geldi takım zaten çok aktif değildi hepten sesiszleşti sen de gittin sandım :27:

yok beni sık sık gorursunuz burda :)) evdeyim bu ara ve işim olmadıgında nette oluyorum.

evet canım burası çok güzel bir şey...böyle giderse ben bencillik eder kaptanlığı bırakmam artık :1::1:

valla gelir gelmez sayenizde kanım kaynadı size supersiniz. :16: :52:

Back
X