Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunku menum:

dün akşam çok geç yattığım için sabah da geç kalktım ve sabahla öğleni birleştirdim

sabah kalkınca 1 tane salatalık

1 saat spor (duş falan derken aradan 1,5 saati buldu)

sonra öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu salata

ara 4 tane tuzlu sunta bisküvi

akşam 4 tane köfte 1 bardak ayran salata

saat 22:00 1 elma 1 kayısı

2 litre su
1fincan biberiye çayı

bugun biraz protein ağırlıklı yaptım ekmek ara öğündeki 4 bisküviyi saymazsak hiç yok

boyle hafif yemek istedim midemde dünden bi ağırlık vardı sanki o yüzden

bugunku menum:

dün akşam çok geç yattığım için sabah da geç kalktım ve sabahla öğleni birleştirdim

sabah kalkınca 1 tane salatalık

1 saat spor (duş falan derken aradan 1,5 saati buldu)

sonra öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu salata

ara 4 tane tuzlu sunta bisküvi

akşam 4 tane köfte 1 bardak ayran salata

saat 22:00 1 elma 1 kayısı

2 litre su
1fincan biberiye çayı

bugun biraz protein ağırlıklı yaptım ekmek ara öğündeki 4 bisküviyi saymazsak hiç yok

boyle hafif yemek istedim midemde dünden bi ağırlık vardı sanki o yüzden

E sen dünkü adanayi dengelemissin bence Zaten:))

Dılara Kocaktan bir öneriymis bu bilmem duymusmuydunuz ben ilk defa duydum sizinkide paylaşayım dedim
VİCDAN ÇORBASI

2 orta boy kabak, 2 orta boy soğan, 2 orta boy domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 3-4 diş sarımsak, kuru nane, tuz, kekik, kimyon. Tüm malzemeler az suyla (1-2 su bardağı) haşlanıp blender’dan geçirilip servis edilir.

ÇOK YEDİĞİNİZ VE PİŞMAN OLDUĞUNUZ GÜNLERİN ERTESİNDE VİCDANINIZI VE KİLONUZU HAFİFLETMEK İÇİN DENEYİN..

Dılara Kocaktan bir öneriymis bu bilmem duymusmuydunuz ben ilk defa duydum sizinkide paylaşayım dedim
VİCDAN ÇORBASI

2 orta boy kabak, 2 orta boy soğan, 2 orta boy domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 3-4 diş sarımsak, kuru nane, tuz, kekik, kimyon. Tüm malzemeler az suyla (1-2 su bardağı) haşlanıp blender’dan geçirilip servis edilir.

ÇOK YEDİĞİNİZ VE PİŞMAN OLDUĞUNUZ GÜNLERİN ERTESİNDE VİCDANINIZI VE KİLONUZU HAFİFLETMEK İÇİN DENEYİN..

vaaay denemek lazım bunu

evet canım poşet içiyorum ve tavsiyeni dört gözle bekliyorum :))

O zaman hemen aktara gidip yesil çay ve kabuk tarcin alıyorsun:)) 1 tatli kasığı yesil cayla bir kabuk tarcinin üzerine kaynar su döküp birkaç dk demledikten sonra bardağa suzuyorsun, sonra bardağa bir ince dilim limon kesip kabuğuyla atıyorsun, cok guzel oluyor, tarcin yerine 5 6 karanfilde olabilir, tarcin biraz fazla demlenirse acilastiriyor onun için ben karanfille daha cok sevdim:))
Poşet cayın her türlüsünü denedim, yaseminlisini elmalisini vs ama hiçbirini icememistim
Ama böyle gercekten guzel:)) dene mutlaka:))

O zaman hemen aktara gidip yesil çay ve kabuk tarcin alıyorsun:)) 1 tatli kasığı yesil cayla bir kabuk tarcinin üzerine kaynar su döküp birkaç dk demledikten sonra bardağa suzuyorsun, sonra bardağa bir ince dilim limon kesip kabuğuyla atıyorsun, cok guzel oluyor, tarcin yerine 5 6 karanfilde olabilir, tarcin biraz fazla demlenirse acilastiriyor onun için ben karanfille daha cok sevdim:))
Poşet cayın her türlüsünü denedim, yaseminlisini elmalisini vs ama hiçbirini icememistim
Ama böyle gercekten guzel:)) dene mutlaka:))

süpperrr :)
yarın pazar bizim burda aktarlar kapalı oluyo ptesi hemen gidip alıcam ve deniycem. tavsiye için sağol tatlım :)

bu arada ben de yatıyorum bugun başım çok ağrıdı uyumaya çalışıcam herkese iyi geceler öpüldünüz takımım :))

Cikicam dedim çıkamadım, yeni bir hayata bakıyorum, zayifladiklarini gördükçe cok hoşuma gidiyor:))
Bu arada bugun ku msj sayım su an itibarıyla 20 oldu
İyi geceler

Kızlar günaydın...
Kaptan yard. Olarak ben nurcanı uygun buluyorum. Içinizde en eski o var. Sorduğumda da bir o istedi. Bildiriyorum paylaşıma...

Selam kızlaar
İyi pazarlar
Kimse yokmu?
O kadar erken kalktikki yine uyumayı unuttum sanırım:))
Erken kalkınca insan, bı gün iki gün gibi oluyor:))
Bebisim uyudu, uyuduğunda yarın saat ancak uyur, ortalığı topladım yesilcay yaptım oturdum, ama maşallah biraz daha uyacak galiba:))
Siz neler yaptınız bakalım?

herkese iyi pazarlar :)
walla pazar günleri kendi açımdan konuşayım erken kalkmaya hiiiiç niyetim yok :) zaten hafta içi kargalar günaydın demeden uyanıyorum :) kahvaltımı yaptım sporumu yaptım duşumu aldım biraz oturup dinlendim ancak burayı açabildim . menumu akşam yazıyım hepsini bir

Selam kızlaar
İyi pazarlar
Kimse yokmu?
O kadar erken kalktikki yine uyumayı unuttum sanırım:))
Erken kalkınca insan, bı gün iki gün gibi oluyor:))
Bebisim uyudu, uyuduğunda yarın saat ancak uyur, ortalığı topladım yesilcay yaptım oturdum, ama maşallah biraz daha uyacak galiba:))
Siz neler yaptınız bakalım?

canım yaaa bizde şimdilik çocuk yok da ondan istediğimiz gibi yatıp kalkıyoruz. ah ahhh bebek olunca biz ne olcaz kim bilir :))
afiyet olsun yeşil çayın dünkü formül aklımda yarın ben de yapıcam

Cikicam dedim çıkamadım, yeni bir hayata bakıyorum, zayifladiklarini gördükçe cok hoşuma gidiyor:))
Bu arada bugun ku msj sayım su an itibarıyla 20 oldu
İyi geceler

ona ben de bakıyorum ve onları gördükçe gaza geliyorum resmen
diyorum ki insanlar 30-40 kilo verdi sen 8 kilo mu veremiyceksin :))
gerçi benim vermem onlara göre daha zor ağırlığa bakacak olursak

3. Mesaj

çoook yoruldum :) baltalimanı kemik hastanesine gittim bugün de kontrol için... Malum pazar günü trafik adım adımdı.. Hava da ayrı sıcak. Şimdi de bebişin bebek kurani vardı bugün oradayız...burası da ayrı sıcak. Kaçamak yaptım ne yazık ki bugün :( menüyü sonra yazacağım canlarım

Back
X