Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarrrr günaydın günaydın iyihaftasonları kızlar

mangal yapmıcaz malesef :( bana uyan cok az sey olucak herkes borekler kekler falan yapıyor. :53: ama benimde seceneklerim olucak sonucta :1: evet normal ekmek getırler %100. o yuzden ben tahıllı ve mısır ekmegimden goturucem :8: zaten artık cekintim yok. ''ayyyy dayanıyorum bi lokma alayım'' modunu atlattım cok sukur. bol kalorililere düşman moduna gectim :52: yaz bitmeden pikini alcammmm beeeennn :52::52::52::52:
top alıcam yanıma :9: hem yeme hem hareket etme e ne anlarız dimi o piknikten :52: bari birini yapalım

msj2
eferim sana, o bi lokma alayımmodundan çıkmış olman da çok güzel darısı benim başıma

Aksam belirli bı saat sonra birsey yenmediginde kilolar guzel gidiyor, ama benim en dayanamadıgim zaman aksam yemekten sonra maalesef:(( giriyorum çıkıyorum yememek için zor tutuyorum kendimi, aksama kadar bı sıkıntım yok ama iste zor kısım aksam:((

msj 3
bende o dediğin heryemekten sonra her daimolabiliyor, karar verdim yemicem diye, hep salatalık yiyeceğim diyorum ama o da olmuyor. sonra düşündümneden salatalık yemiyorum diye ve salatalıkları 5er 5er dolaptan çıkartıp masanın üstüne koydum bu şekilde olduğunda buz gibi salatalık yemek zorunda olmuyorum -ağzımı üşütünce hoşuma gitmiyor- salatalığı yıkayıp tuzlayıp yedim düm 5i de gitti:) en son dün akşam yemektern sonra muza sarıldım saat 9:30 gibi dedim getttt bu satte bu yenmez yürüyüş yapıp gelmişim salatalık yiyimm bari... öyle işte.salatalık gibi bir nimet var salatalık mevsimini güzel değerlendirelim:34:

Beni zor bı kac gün bekliyor
Kardesim geldi sehir disından ve biz hep annemlerde olucaz ve annem sürekli bişeyler yapacak yemek için ve benim kendimi tutmam gerekecek, ve cok zor olacak :((
msj 4
bir diyet atasözü der ki ' gönlünce yiyin gönlünce giyinemez'...bence annenin yaptığı yemeklerden de yiyebilir ama işi dozunda da bırakabilirsin. şimdiden annen geldiğinde başına gelecekleri ve sana pişireceği mamaları hayal et, bi plan yap, a planı Bplanı olmazsa C planı, yani tedbirini al, bu bir savaş, savaştan en az zararla nasıl çıkabileceğini oturup düşünmelisin:1:

Günaydın kızlarrr,

Sabah: 2 kuru erik 2 ceviz

1 saat yürüyüş

Kahvaltı:
1 kase cornflakes( canım ekmekli kahvaltı istemedi)

Ara: 1 çilekli light yoğrt

bugün dışarıda olacağım akşam dönünce günün geri kalanını yazarım

hepinize sevgiler:))

mesaj 5
kızlar dün öğlen arkadaşlar cağ kebap yemeye gittiler ben gitmedim çünkü yeterince kaçamağım olmuştu eve gidip z. yağlı taze fasulye yedim.
akşam da 3 tavuk baget 2 form bisküvi ,ve fırına tavukların yanına koyduğum 1 kabak, yarım soğan, sarım baş sarmısak, 1 domates, 1 biber yedim. çok da lezzetli geldi bu yemek. abur cubur konusunda da kendimi elimden geldiğince tuttum. hemöğlen hem de akşam yürümüş oldum. bugün tatil gene dışarı bebklerle çıkıp yürüyüş yaparız.

bugün nöbetçiyiyz ve bizdeki şansta şans yani, önümüzdeki yolu kapattılar iş makineleri heryeri kazdılar, ne araba ne yaya geçebiliyr, bizde kapana kısılmış gibi kaldık:((
sinir oldum, öğlene açarız yolu dediler ama inş:(((

msj2
eferim sana, o bi lokma alayımmodundan çıkmış olman da çok güzel darısı benim başıma

msj 3
bende o dediğin heryemekten sonra her daimolabiliyor, karar verdim yemicem diye, hep salatalık yiyeceğim diyorum ama o da olmuyor. sonra düşündümneden salatalık yemiyorum diye ve salatalıkları 5er 5er dolaptan çıkartıp masanın üstüne koydum bu şekilde olduğunda buz gibi salatalık yemek zorunda olmuyorum -ağzımı üşütünce hoşuma gitmiyor- salatalığı yıkayıp tuzlayıp yedim düm 5i de gitti:) en son dün akşam yemektern sonra muza sarıldım saat 9:30 gibi dedim getttt bu satte bu yenmez yürüyüş yapıp gelmişim salatalık yiyimm bari... öyle işte.salatalık gibi bir nimet var salatalık mevsimini güzel değerlendirelim:34:

msj 4
bir diyet atasözü der ki ' gönlünce yiyin gönlünce giyinemez'...bence annenin yaptığı yemeklerden de yiyebilir ama işi dozunda da bırakabilirsin. şimdiden annen geldiğinde başına gelecekleri ve sana pişireceği mamaları hayal et, bi plan yap, a planı Bplanı olmazsa C planı, yani tedbirini al, bu bir savaş, savaştan en az zararla nasıl çıkabileceğini oturup düşünmelisin:1:

salatalığı bende çok severim ama bence tuzsuz ye, hepsini tuzla yersen ciddi tuz almış olursun oda pek iyi olmaz diyette malum:)

msj2

msj 3

msj 4

haklısın yemeyle ilgili a b ve c planları olsa çok güzel olurda, yemek hepsinden kolay ve güzel geliyor işte sıkıntı orda, kendini tutabilmek:(

mesaj 5
kızlar dün öğlen arkadaşlar cağ kebap yemeye gittiler ben gitmedim çünkü yeterince kaçamağım olmuştu eve gidip z. yağlı taze fasulye yedim.
akşam da 3 tavuk baget 2 form bisküvi ,ve fırına tavukların yanına koyduğum 1 kabak, yarım soğan, sarım baş sarmısak, 1 domates, 1 biber yedim. çok da lezzetli geldi bu yemek. abur cubur konusunda da kendimi elimden geldiğince tuttum. hemöğlen hem de akşam yürümüş oldum. bugün tatil gene dışarı bebklerle çıkıp yürüyüş yaparız.

fırın torbasında sebze olayını en kısa zamanda denicem, bne buharda pişmişinide sebzelerin çok seviyorum ama böyle daha lezzetli olabilir:)

günaydın kızlar dün işden 8 de çıktım yorgun dum ama yinede yürüyüşe çıktım 1 saatten fazla yürüdüm
bugun sabah;nesfit ,yarım yağlı süt ,salatalık ,domates yedim
akşam yemeklerini olabildiğince yemiyorum mevye yiyorum

selam kızlar evi topladım bi banyo kaldı onuda halledim duş alıp bugun dısarı cıkıcam hava gzel inşallah güzel bir olur

inanamıyorum birikmiş yemekler vardı dolapta ısıtım da yeriz dedim
yediklerim

öğlen

4 yk patlican yemeği
1 kase kadar makarna
yarım dilim ekmek
2 yk semizotu

eritirmiyim acaba bunları of

İyi akşamlar Kızlar,

Kahvaltımı yazmıştımm
öğlen dışarıdaydım kiraz+light sü oldu mecburen öğle yemeğim
akşam da 1 ayran ve ızgara tavuklu yağsız salata
ara öğün de nektarin:)

bugün biraz fazla meyve oldu ama öğün yerine geçtiğinden zararı mininumda tuttum sanırım. üstelik hava çok sıcaktı ve herkes ama herkes dondurma yiyordu:( ama dayandım;)
hepinize selamlar ve sevgiler,

mrb hanımlar. balıklama dalışı yaptım topiğe kusura bakmayın lütfen. bi konuda yardım isteyebilir miyim?

ben burdayım ama sanırım sımdı sen yoksun hoşgeldin buarada ben kaptan yardımcısı:)

sen iştesin dimi tuni işte hiç çekilmez bu sıcakta

Evet Nurcan sıcak cok korkunctu tabide en kötüsü hemen önümüzdeki yol çalışmasaydı, asfaltida soktukleri için aman allahım her yer toz dumandi, mahvolduk:(( ve bu calışma en az bir hafta 10 gün daha devam edeceği mujdesinide aldık:((

Back
X