Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....

niye birbirinize layık olmayasnız canım kötü düşünme hiçbirzaman aşk konularında

Kızlar ruhsal olarak çökmüş durumdayım bir de regl dönemim geldi ... Siz düşünün artık... Size çok ihtiyacım var... Bana biraz nasihat verin. Sevdiğim sahısı unutma zamanı artık. O bana bende ona layık değilim....

yani bişeymi öğrendin pek konuşmuyoruz diyordun nerden vadın bu layık değiliz sonucuna:(

ayy yine deli gibi konuşasım var henüz öğle yemeğini yemedim
kızlar yediler ama bi hasta tahlil sonucu bekliycem oturdu kaldı bende kalkamadım bi türlü
buğday aşı çorbam vardı onu geçeyimde yiyeyim:)

Biraz düşününce karar vermemem gerektiğini anlıyorum sene içinde yaşadığımız bazı anılar bu sonucu veriyor.

Ama bulduğum bazı resimleri gününü gün eden, yok bu az kaldı. Yani o resimleri görünce tanımlayamadım ama o layık değiliz sonucuna götürdü :(

Biraz düşününce karar vermemem gerektiğini anlıyorum sene içinde yaşadığımız bazı anılar bu sonucu veriyor.

Ama bulduğum bazı resimleri gününü gün eden, yok bu az kaldı. Yani o resimleri görünce tanımlayamadım ama o layık değiliz sonucuna götürdü :(
yani farklı dünyaların insanı gibimisiniz yanyana gelseniz zıtmısınız bunun gibi bişeymi

Off :( çok kararsızım yanyanayken efendi insan normal biri... Aşk insana herşey yapıyor :| zamana bırakacağım artık...

ee çocuklarla öyle:)))
birde ne sorucam bu yulaf kepeğini bende aldım yumurta peynir ve yulaf kepeğiyle krep gibi bişey yapıldığını duymuştum denedim
ama benim yulaf kepeği içinde küçük küçük saplar var bildiğin saman gibi yani
onlar ağzıma geldikçe yiyemedim normaldede öylemi olur yoksa ben onu eleyecekmiydim acaba ne dersin?

hmm internette yulaf kepeğini araştırırken öyle şikayetler okumuştum markadan fark ediyor canım. doğadan mı ne öyle bir marka var onun ki kılçıklı değil:)

ya ama o anki pskoljını hayal edemiyorum
yeni evlenmişsin ertesi gün balayındasın elini tutacaksın ve sana ee ikna etmek için öyle yapmak lazımdı diyen biri
aman allahım ben ne yaptım der insan nasıl geçecek bu hayat der derde der yani çok zor bi durum
ama şu an çocuklarla normal sayılır 3 çocuk biri ikiz yani zaten çok beraber bişeyler yapmaya fırsatınız yoktur:)))

yok kız Allahtan ertesi gün sormadım ve de ağzımın payını almadım, o dönem tabi gurur yaptım sormadım daha sonra sordum.

sabah bir dilim karpuzla peynir ve buday ekmeği yedim 2 dilim
şu an nasıl şişim anlatamam
dün mangal yapmıştık tavuk yemiştim ama en son yediğim parça çok tuzluydu, gece bıyu aman allahım ne susadım ne susadım deli gibi su içtim su içtikçe şiştimm
bide karpuz yedim sabah
yani midem su dolu ama ağzım hala kuru, bir kısır döngüye düştüm anlayacağınız:))

maydonoz suyu iç ağzın ıslanır ödem atarsın:52:

evli olan bendim :) cok tesekkür ederim canım. ızgara et, salata,diyet kola bole bitirdim dünü ama saatin geç olması kötü oldu :(

diyet tickerında gelinle damat vardı sanırım, ben de o yüzden seni evlenecek düğüne kadar kilo verecek diye düşünüyordum:1:

canım ya kıyamam ben sana, bir şey mi oldu bilmiyorum ama sanırım lise bitti ve ayrılık girdi araya o yüzden üzülüyorsun. her ne sebepten olursa olsun kendini çok üzme, başka şeylerle ilgilenip dikkatini dağıtmaya çalış. Kaderde yazıyorsa devam eder. bir de sevdiğin kişiyi gözünde çok büyütme, büyütürsen adı aşk olur büyütmezsen arkadaşlık. Sen iyi bir arkadaş ol o da sana aşık:)

diyet tickerında gelinle damat vardı sanırım, ben de o yüzden seni evlenecek düğüne kadar kilo verecek diye düşünüyordum:1:

Diyet tickeri degildiki o :)) evlilik hazirliklari yaparken yapmistim canim onu uzun zamandir da takip ettigim bi konu yoktu diyet yapmaya karar verince tekrar basladim buraya :) tickerimida anca bugun degistirebildim :))

Dun aksam cok gec yedigim icin bugun cok dikkat ettim :)
Sabah bi kase nesfit
araogun:3kayisi
oglen:corba,4-5y.kasigi taze fasulye,2kasik yogurt
araogun 1minik armut 1 kayisi yicem birazdan :)
İs cikisi kursa gidecegim icinde mecburen kepek ekmegine tost. Yaninda ayran bile icmeyim diyorum :) ne kadar azz okadar iyi.

yediğimi içtiğimi yazayım da gideyim. şimdi yazıyorum çünküm sonra unutuyorum, akşam yediğimi de yarın listenin devamına eklerim inşallah.

Sabah: 3 bardak su, 1 kuru kayısı, 12 kiraz, 2 ceviz

Kayfaltı: maydanoz ve taze naneli 1 yk yulaf kepekli omlet (1 yumurtadan) tavaya da 1yk sıvı yağ koymuşumdur

ara:4 form bisküvi, 1 üçgen peynir,1 yeşil çay

öğlen:6 yk yeşil mercimek, taze nane ve maydonoz ve baharatlarla salata
2 dilim peynir
domates-salatalık

ara: şimcik 200 ml süt içiyorum

akşama da güveç tarzından bi yemek yapacağım ama düdüklü tencerede yaparım, misafirim geliyor akşama.

Kızlar merhaba,

dün ve bugün çok yoğundu,üstüne bir de bilgisayarımda sıkıntı olunca pek yazamadım, hepinizden özür diliyorum.
bu iki gün çok düzgün beslenemedim ama diyeti bozcak şekilde değil. :) aerobik saatlerin başladım bu arada, çok keyifli:)

ara öğün olarak 2 ceviz 3 fındık 2 altın çilek 2 kuru erik bu aralar favorim, hem tadına bayılıyorum hem de güzel ve sağlıklı enerji veriyor. tabii belki kalorili bir ara öğün olarak düşünülebilir ama bunu yediğimde birbaşka ara öğünüm ya da ana öğünüm daha hafifi oluyorr:)

bu aralar sağlıklı yemek sağlıklı kozmetik yok yağlar yok kremler ne varsa hepsine sardım:))

kızlar k.bakmayın az girdim bugun işler çok yogun du tuni cim tekrar çok tsk ederım çok begendım ben
bugun neler yedım
sabah;kafles,süt
öğlen;3 kaşık k.fasulye,cacık
arada;elma yedim

Dun aksam cok gec yedigim icin bugun cok dikkat ettim :)
Sabah bi kase nesfit
araogun:3kayisi
oglen:corba,4-5y.kasigi taze fasulye,2kasik yogurt
araogun 1minik armut 1 kayisi yicem birazdan :)
İs cikisi kursa gidecegim icinde mecburen kepek ekmegine tost. Yaninda ayran bile icmeyim diyorum :) ne kadar azz okadar iyi.

menünü pek küçülmüş gördüm canım :) ne kursuna gıdeceksın

Kızlar merhaba,

dün ve bugün çok yoğundu,üstüne bir de bilgisayarımda sıkıntı olunca pek yazamadım, hepinizden özür diliyorum.
bu iki gün çok düzgün beslenemedim ama diyeti bozcak şekilde değil. :) aerobik saatlerin başladım bu arada, çok keyifli:)

ara öğün olarak 2 ceviz 3 fındık 2 altın çilek 2 kuru erik bu aralar favorim, hem tadına bayılıyorum hem de güzel ve sağlıklı enerji veriyor. tabii belki kalorili bir ara öğün olarak düşünülebilir ama bunu yediğimde birbaşka ara öğünüm ya da ana öğünüm daha hafifi oluyorr:)

bu aralar sağlıklı yemek sağlıklı kozmetik yok yağlar yok kremler ne varsa hepsine sardım:))

sağlıklı kozmatik ne demek :) anlamadım canım

bnce işe avatarını ve o yazıyı degıstırerek unutmaya basla aşk dan bı nebze uzak tut kendını toparlanana kadar düşünme onu ona ait ne varsa at diyecegım ama ne kadar yaparsın bılemem en azından görmeyecegın bır yere koy Allah yardımcın olsun arkadaşım umarım en kısa zaman da unutursun

Back
X