Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar günaydınnn,

haftasonu hiç giremedim çok ama çok özür diliyorum. Bunu telafi etmek için bu hafta kat be kat daha fazla meseaj atacağım:)
haftasonu kalabalık misafirim vardı tam diyetimi takip edemesem de kendimi çok suçlu hissedecek şeyler yemedim sadece ufak kaçamaklar; spor da yaptım bu arada.

kahvaltım

3 kuru erik 1 nescafe

1 dilim tahıllı ekmek
çok az peynir ve domates
3 tane zeytin ve haşlanmış yumurtanın 3/2si

Ara

5 kuru kayısı ve 1 nescafe

öğle yemeğimi yanımda getirdim, onu da yedikten snora paylaşırım:9

hepinize sevgiler,

:16:
afiyet olsun canım...
kızlar uzun bi mesaj yazdım fakat gönderemedim
kısaca her anlamda kötü bir haftasonuydu, haftasonu boyunca evin içinde bebek arabasıyla bebekleri dolaştırdım çünkü bi tek o şekide susturabildim ve bu sırada atıştırdım:(
eşim eve pastırmadan çukulataya kadar bi sürü nefis mamma getid
Bu sabah evden anca 8:15te çıktık
oğlan kreşe zorla girdi
işe geç kaldım...
Allahım aklıma mukayet ol...

Kahvaltı: 1 dilim tulum peyniri, salatalık biber, 2,5 form bisküvi
allah yardımcın olsun ehehe :)
şarkı güzelmiş canım gerçekten:34: bu yaz senin şarkın olsun :)
evet canım benim şarkım olacak ama ben nedense bu adamın son çıkardığı 3 singledada ilk dinlediğim ağladım hadi uyanma uyu neyse de :) cennettede ağlamıştım ... çok duygusalım yaa :)
ya kızlar bu sabah tartıldım benim kilom yine 64.5 :( takıldı mı noldu ya

off sorma bende bu sabah +1,3 çıktım kafayı yicem ...

geldim kızlarr
hava cidden çok sıcak ve midem çok fena bulanıyor, mahvoldum geldim
4 yaprak sarması ve bir dilim börek yedim, dedim çok bişey değil akşam hafif yerim birazda yuruyus yaparım
hiç salata vb şeyler yoktu çünkü
ama börek beni mahvetti
isteyerek yenilmeyen şey vücudada yaramıyor anlaşılan:)
hem yediğimle hem bulantımla kaldımm
:(((((

selam kızlar çok özür diliyorum hafta sonu hiç giremedim bugunde ancak girebildim. cumartesı pazar eğitimdeydim. sabahtan akşama kadar. eve geldim kayınvalidemlere misafir gelmişti oraya çıktım derken bugun iş yerinde sersem gibiyim. hafta sonu hiç dinlenemedim.rejimde yapamadım ama dikkat ettim yinede. hergün tartıya çıkar oldum :) bugun diyetime kaldığım yerden devam ediyorum
sabah domates salatalık peynir zeytin bi dilim çavdar ekm.
araöğün 3 kayısı
Öğlen çorba zeytinyağlı taze fasülye yoğurt yedim
2 fincan yeşif çay içtim.
canım dondurma istiyo :( bu akşama da az bişey yiyip dondurmayla bitirmeyi planlıyorum günü.
burda olup paylaşım yapamadığım için kusura bakmayın tekrar. yoğun bi hafta sonuydu.

oooyy ooooyy allah yardımcın olsun, hayal edebiliyorum o sahneyi bi ara bende oğluşumu ancak bebek arabsıyla uyutabiliyrdum ve evin her köşesini arabyala dolanıyrduk onun içinde uyuyordu:(((

hasta filanlarmı acaba neden öyle huzursuzlarki?
geçenler uçaklar gösteri yaptı gürültüden etkilendiler, sanırım korkuyorlar veya dışarıda çok gezdiğimiz için nazar değdi, okuyucaz veya okutucaz bebeleri başka çare yok, tık diye ses çıksa korkuyorlar:(

ah canım yaaa tam ptesi sendromu olmuş sana
acı yok rocky acı yok :)

doymak yok Rocky doymak yok:) (nasıl olsa doymuyon) hakkaten kızlar en büyük hatayı diyet yaparken doyacağımı zannetmekle mi yapıyorum?
Bugün sabah az yedim ya hafif baygın mutsuz ve oruçlu gibi bir halim vardı, aslında çok da az değildi yediğim ama bana az geliyor mesela 1600 kalorilik listeyle bile ben aç geziyorum, herhalde 'doymak yok yola devam' benim parolam olmalı...

ya kızlar bu sabah tartıldım benim kilom yine 64.5 :( takıldı mı noldu ya

takılmamıştır cuma günü bir kaç yüz gram vermiş olursun, ben bu sabah 1,1 kilo daha fazla çıktım:5:

bugun kı menum
sabah: marka verebilyor muyuz bılmıyorum ama bimden kepek etmegı aldım sandıvınc ekmegı gb ve tadı çok hos onu tuketıyorum hep sabah 1 dlim ekmegın işçine pernır koydum , lımonataq ılet onu yedım
öglen: çalıstıgım ıcın cogu yemek bana uymuyo o yuzden sandıvınc ı mı yarıp getırdım burda meyve lı madensuyu ıle onu yedım:56:

bimin sandviç ekmekleri=75 gram= 3 dilim ekmek
Hamburger ekmeği=50 gr= 2 dilim ekmek

berivan sen normalde çok yemek yiyen biri değilsin ,o ekmeklere çok güvenme bana pek kepekli değilmiş gibi geliyor, hem de 1 tane yediğinde bile 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun. hamburger ekmeğini tercih edersen daha az ekmek yemiş olursun

off sorma bende bu sabah +1,3 çıktım kafayı yicem ...

:18: bu hafta takım ortalaması + çıkmasın sakın? hadi bakem bu haftaya özel çarşamba sabahı da tartılıp nötürlüyoruz , bu akşam ve yarın tüm gün dikkat ediyos +lardan kurtuluyoruz inşallah:21:

o dondurmayı hıc duymadım
boşver duyma, duymazlıktan gel yok öyle bi dondurma :37:ne geliyorsa başımıza duyduklarımızdan ve gördüklerimizden geliyo:27:

geçenler uçaklar gösteri yaptı gürültüden etkilendiler, sanırım korkuyorlar veya dışarıda çok gezdiğimiz için nazar değdi, okuyucaz veya okutucaz bebeleri başka çare yok, tık diye ses çıksa korkuyorlar:(

doymak yok Rocky doymak yok:) (nasıl olsa doymuyon) hakkaten kızlar en büyük hatayı diyet yaparken doyacağımı zannetmekle mi yapıyorum?
Bugün sabah az yedim ya hafif baygın mutsuz ve oruçlu gibi bir halim vardı, aslında çok da az değildi yediğim ama bana az geliyor mesela 1600 kalorilik listeyle bile ben aç geziyorum, herhalde 'doymak yok yola devam' benim parolam olmalı...

takılmamıştır cuma günü bir kaç yüz gram vermiş olursun, ben bu sabah 1,1 kilo daha fazla çıktım:5:

bimin sandviç ekmekleri=75 gram= 3 dilim ekmek
Hamburger ekmeği=50 gr= 2 dilim ekmek

berivan sen normalde çok yemek yiyen biri değilsin ,o ekmeklere çok güvenme bana pek kepekli değilmiş gibi geliyor, hem de 1 tane yediğinde bile 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun. hamburger ekmeğini tercih edersen daha az ekmek yemiş olursun
ciddi misin canım tadı da cok hosuma gıttı hatta baglanmıstım resmen bim min o sandiviçli kepek ekmegıne kalorısı ne kadar dogru bılemıyorum 161 kalorı dıyordu sence cokmu kalorısı

Back
X