- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.481
kıııııızlar nerdesiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıııııızlar nerdesiniz![]()
ben burdayımm, 10 tane bademimi yedim mutlyum![]()
ben 15 kuru siyah üzüm yedim, 2 tane de form bisküvi yanında yeşil çay içmeye gidiyorum şimdi.
Günaydın kızlarrrrr
ben pazar gunu tartılmıstım 79,9 çıkmıstım çok mutlu olmustum bugun sabah kılo vermısımdır dıyerek tartıya bı çıktım ne goreyım:80,1 diyo tekrar tekekrar çıktım yok aynı o kadar yemege üstüne almış olmak acayip canımı sıktı ayın 7 sınde adet olacagım onun etkısı var mıdır sizce :44:
dün sabah: 5 kabuklu fıstık, 2 kuru kayısı
kahvaltı:1 dilm tulum peyniri, yarım dilim çedar peyniri, domates ve 4 form bisküvi
öğlentlu kabaklı omlet, 1 kase yoğurt, 2 form bisküvi, 12 kabuklu fıstık
ikindi: 20 kal. çukulata kahvenin içinde 3yk süt
akşam:100 gr. ton balığı, 4-5 yk makarna, marul
saat 7,30da 3 top sade dondurma
gün içinde 2 akşam 1 gece yatmadan 1 bardak yeşil çay, tempolu yürüyüş yok, akşam 1 saate yakın geziti veeee sabah -300 gram![]()
Günaydın kızlarrrrr
ben pazar gunu tartılmıstım 79,9 çıkmıstım çok mutlu olmustum bugun sabah kılo vermısımdır dıyerek tartıya bı çıktım ne goreyım:80,1 diyo tekrar tekekrar çıktım yok aynı o kadar yemege üstüne almış olmak acayip canımı sıktı ayın 7 sınde adet olacagım onun etkısı var mıdır sizce :44:
ama n'oluyor herkez bir tarafa gidiyor
tam da kiloları verecekken kilo almaya mı gidiyorsunuz
kaptanlık işi zor, ben de haftasonları bebişler yüzünden takıma uğrayamıyorum, cuma bildirimlerini yapardım ama inanın çalıştığım için hiç belli olmuyor cuma öğleye kadar hiç vaktim olmayabilir. şu sıralar müsaitim yoğun değilim ilerde ne olur bilemem. bi de isimleri akılda tutmak, kuralları uygulatmak gibi maharetlerim de yok. ama biri kaptan olursa vaktim olursa kaptan gelene kadar listeleri bile düzenlerim...tuni kaptan sen mi olsan acaba?
berivancım bence artı çıkan 200 gr hiiç kafaya takılacak bişey değil bir bardak fazla su içmiş olsan 200 gr eder:)
ben geçen cumaki tartımdan 1 küsür fazlaydım , 200grım lafı olmaz bence:)
ama üzülmüyorum artık biliyorumki o kilo değil bir günde insan bir kilo alabilirmi mümkünmü bu, onun için kafamıza takmıyoruuuzzz:))
birisi resmi kaptan olsun yeter.Bende sık sık takip edicem zaaten...Hem takım olarak paylaşırsınız yönetimi :) kimin işi yoksa işte..Bi haftasonunu falan kafaya takmayın...ben kolay bırakamam buraları ...
selam canlar...Bu hafta bebişin annesi işe başladı biz bakıyoruz ona :) bir de benim uyku düzenim iyice uçtu yaa..
Günaydın kızlarrrrr
sabah:çökeleğin üstüne 1 yumurta kırdım yedim, 3 form bisküvi ve dometes
ara:15 kuru üzüm, 1,5 form bisküvi
Öğle:6yk taze fasulye, 1dilim tulum peyniri, 1yk pilav, 2 form bisküvi
ara:8 badem, 200ml süt, 12 kuru üzüm
akşama pastırmalı kuru fasulye
kızlar kandiliniz mübarek olsun oruç tutanınız vardır belki allah kabul etsin. ben ne zaman diyete niyetlensem oruç tutsam daha iyi diye düşünürüm hem böyle bi niyetle oruç tutsam içim rahat etmez hem de oruçtan sonra bütün düzenim bozulur.İnşallah ramazana kadar diyetimi düzgün yapıp Ramazan orucumuda iftarları abartmadan tutmayı düşünüyorum. ramazandan sonra da nelki kışın olabilir borç oruçlarımı tutucam inşallah.
ok cuma saat 9dan sonra beni yoklarsan iyi olur hiç belli olmuyor bazen nete girecek vaktim olmuyor, vakit buldukça girip kilo takibini yaparım listeyi de inşallah hazırlarım.desteklerinize ihtiyacım var tabi
bana da 8temmuz kpssinden sonra inşallah 2 tane yardımcı gelecek:kardeşim ile eşimin yeğeni. yoksa 2 bebek +1 çocuk bakmak çok zoooor
akşamları kardeşimle yürüyüşe çıkıyoruz
gece yurumeye bayılırım
helede sohbet ede ede sallana sallana vede dondurma yiye yiye ama artık dondurma kısmı ve sallanarak yürüme kısmı yok tabikii:)))
dün akşam yorgunuz diye çıkamadık ama bugün inş çıkarız:)))
Günaydın kızlarrrrr
kabul ediyor musun yani kaptanlığı...edersen ben de bir süre kaptan yardımcısı olarak kalayım...
ya benim de bugun regl olmam gerekiyodu olmadım karnımda bi şişlik var korkudan tartıya çıkamadım offf
kızlar biz yarın tatile gidiyoruz ayıptır söölemesi. uçağımız akşam üstü sabahtan ben yine girerim ama şimdiden yazıyım. kendinize iyi bakın 15 temmuzda döneceğim ben yokken çok kaynatmayın heee :)) uçakla gidiyoruz nolur nolmaz hakkınızı helal edin canım takımım hepinizi seviyorum![]()