Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eve gittiğimde bütün günün yorgunluğunu stresini alıyor üzerimden:)
eve giderken arabada müziği açıyorum nasıl depresifleşiyorum yorgunum huzursuzum aklımda bi ton şey var eve geliyorum aşağı kapının otomatına basıyor annem merdivendeyken daha onun sesini duyuyorum ,sevinç çığlıklarını, hepsini unutuveriyoruum:))

Rabbim tüm anne olmak isteyenlere tattırsın bu mutluluğu inşallah benım de kuşum var salıyorum kafesden ınmıyo üstümden oynuyoruz acayıp desarj oluyorum

caım evet AŞK içiçe hikaye örgüsü olan bir kitap, ama tekrar bir başlamayı dene gerçekten çok güzel bir kitap. gerçi edebiyat-psikoloji-tasavvuf karşımını herkes sevmeyebilir o nedenle sıkılmış da olabilirsin canım ama anlatımı fln çok iyi:)

bu yıl kitabını duymamıştım, netten bir bakayım bakalım neymiş:)

ben aslında öyle kitapları çok severim ama şu an hiç kafam götürmüyor:(
ama ''aşk'' ı bikaç kere daha okuyabilirim:))

bu arada bol su içmek lazım tamamda çalışıyorken bu tuvalet meselesi çok zor:)
sabahtan beri tuvalate girip çıkmaktan helak oldum resmen:(((
zaten sırf bu yüzden az su içiyorum ben:(

ya valla anlamadım neden olduğunu ben genel olarak zaten çok çok sıkı bi diyet yapamıyorum biliyorsun, neyse az azda olsa gidecek inş bu kilolar hiiiç moralimi bozup bırakmaya niyetim yok:) 87 kiloyla başladığımda 75 olsam yeter diyordum 74.5 a indim ama hiiiç tatmin olmadım:)) 70 olsam yeter dedim bi ara ama yok şu an 70inde bana yetmeyeceğini anladım benim 65 olmam lazım inş) halbuki 65 kiloykende ben zayıflıycam diye uğraşıyordum, ama şimdi 65 olsam yeter inşş:)))

benim aldığım yerde sefame.ve diye bi site genelde şal var ama pantolon etke tulum çanta filan çok kaliteli oluyor:)

çiğ köfte niyeyse hiç yiyemem ben ondan hiiç canım çekmedi, geöen kardeşim almış gelmiş buzdolabında kurudu gitti resmen:)

ne geliyorsa başımıza abur cuburdan geliyor zaten o kesilince yemek hadi biraz fazla olsun yinede sıkıntı yok bence, ama o kısımdan bir vazgeçmek lazım:))

ben 54ken de diyet yapıyordum korkum o ki 50ye düşmek de isteyeceğim bu gidişle. yeni bir site öğrenmiş oldum. şimdi onu karıştırıyorum, pardesü-kap falan da almak istiyordum iyi oldu, tabi fiyatları uygun değilse yeni arayışlara girerim. Sabah lcw.den 12,9a pantolon attım sepete beni zayıf göstermiş olan diğer pantolondanda 2. sipariş edecektim 3D secure ödemesine takıldım, ne zaman aktive ettimse, şifre de eşimin eski telefonuna gidiyo,kendi kendime nazar mı ettim ne alışveriş hevesim kursağımda kaldı:5:

günaydıın kızlaarr
o kadar yorgun o kadar uykusuzum ki anlatamamm
akşam kız isteme merasimindeydik biliyorsunuz
isteme olayında nasıl bir gerginlik bi taraftanda komedi
çok ilginç bi akşamdı
büyükbabamdan kızı sitediler büyükbabam cevap vermedi
o cevap vermeyince herkes ortalığı yumuşatmak için ayrı telden muhabbete girdiler ve isteme arada kaynadı sonra tekrar istendi filan ilginçti:)))

neyse o kısmı geçelim gelelim akşam ne yiyip ne yemediğime
pasta böreklerden yemediiimm:))
ama çikolatadan yedim 2 parça sütlü çikolata iki badem şekeri:(( ama nasıl kötü hissettim kendimi
dün bastıramadığım yeme isteğimden bahsetmiştim öyle olunca aslında kötü bir gündü çok olmasada ama o yenilen azda olsa çikolata geç saatte olduğu için en çok vicdan azabı çektiğim o oldu

amaaa bende tekrar bugünden itibaren ilk başladığım gibi devam edicem inşşş
çünkü bir kaçamak iki kaçamakla olmuyor bu işler
gr gr ne zamana kadar zayıflanır
hem grla kaybedip yiyince kgla geri alıyoruz malesef:(
insan dikkat edince gerçekten veriyor böyle kaçamak bilmem ne verilmiyor iştee
kızlar kaçamağım olmayacak inş olursa paralayabilirsiniz beni benden size izinn:))))

bir yandan anlattıkların sanki şimdilerde yaşanmaz olmuş gibime geliyor bi yandan da orda bir büyük baba varsa yaşanması gayet normal diye düşünüyorum. gençeler modern modern tanışıyor geziyo tozuyo sonra bi resmiyet bi ciddiyet gerginlik o yüzden oluyor. kendi kız istemem geldi gözümün önüne:Rahmetlik dedem Alzeimer hastasıydı salonda ona ait yatak, kayınvalidem de manik depresifliğin manik döneminde olduğu için kız istemeye gelmesi uygun görülmüş (depresyonda olsa pot kırar diye getirmeyeceklermiş). körler sağırlar birbirini ağırlar, hey gidi günler

bi sene önce falan 74 kiloydum düşünmesi bile kötü yaa:)
juju sen de kilo çizelgesi yapsan daha iyi görsen kilonu vs.

hafta sonu neler yedım
cumartesi
sabah:kepeklı sandivinç, elma suyu
öglen:tavuk baget yarım k.ekmegı,maden suyu
arada kıraz yedım baya
aksam :1 lahmacunun 4/1 ini yedim zero kola ve salata ıle
pazar
sabah:1 bucuk kepek ekmegnıne sandıvınc yaptım peynır domates
öglen:bizimkiler dışarda iskender yedı alışveriş magazasında ben yemek katına bıle cıkmadım lıght çubuk kraker almıssım onu atıstırdım bırde sade dondurma yedım
aksam:kayısı,kiraz yedım

berivan nerdre kaldı diye düşünüyordum ki buradaymışsın. kepek ekmeğini ben sand. ekmek diye düşünmüştüm ama tuni yakalamış
aynen canım ekmek fazla kactı bizimkiler dışarda yıyecegı ıcın acıkmayım dıye :34: yedım sişlik olmaz mı hıc hemde nasıl

benimm sana tavsiyem çok yemekten korkuyorsan dışarıda ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin, et haklarını dışarı saklarsın olur biiter

ama yinede dediğim gibi hafta sonu için gayet iyi olmuş:)
ben bu zamanda haşlanmış mısır çok severim o beni baya zorlayacak:(

ayyy yazın haşlanmış mısıra kışın da kestaneye alışmamak lazım, ben ekmekçi olduğum için bi de onları tüketmeye alışmak istemiyorum hepsi ekmek yerine geçiyor malesef

ben 54ken de diyet yapıyordum korkum o ki 50ye düşmek de isteyeceğim bu gidişle. yeni bir site öğrenmiş oldum. şimdi onu karıştırıyorum, pardesü-kap falan da almak istiyordum iyi oldu, tabi fiyatları uygun değilse yeni arayışlara girerim. Sabah lcw.den 12,9a pantolon attım sepete beni zayıf göstermiş olan diğer pantolondanda 2. sipariş edecektim 3D secure ödemesine takıldım, ne zaman aktive ettimse, şifre de eşimin eski telefonuna gidiyo,kendi kendime nazar mı ettim ne alışveriş hevesim kursağımda kaldı:5:

bir yandan anlattıkların sanki şimdilerde yaşanmaz olmuş gibime geliyor bi yandan da orda bir büyük baba varsa yaşanması gayet normal diye düşünüyorum. gençeler modern modern tanışıyor geziyo tozuyo sonra bi resmiyet bi ciddiyet gerginlik o yüzden oluyor. kendi kız istemem geldi gözümün önüne:Rahmetlik dedem Alzeimer hastasıydı salonda ona ait yatak, kayınvalidem de manik depresifliğin manik döneminde olduğu için kız istemeye gelmesi uygun görülmüş (depresyonda olsa pot kırar diye getirmeyeceklermiş). körler sağırlar birbirini ağırlar, hey gidi günler

berivan nerdre kaldı diye düşünüyordum ki buradaymışsın. kepek ekmeğini ben sand. ekmek diye düşünmüştüm ama tuni yakalamış

benimm sana tavsiyem çok yemekten korkuyorsan dışarıda ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin, et haklarını dışarı saklarsın olur biiter

ayyy yazın haşlanmış mısıra kışın da kestaneye alışmamak lazım, ben ekmekçi olduğum için bi de onları tüketmeye alışmak istemiyorum hepsi ekmek yerine geçiyor malesef

Burdayım canımmmmm haklısın da ne bıleyım ya korkuyyorum o ızgaraların yanında gelen meze lavas pilav falan ... o yuzden kacıyorum :34:

aslında bu internetten alışverişe çok kaptırmamak gerek ben bazen bişey görüyorum kaç gün aklımdna çıkmıyor alsammı napsam ahdi alayım diyrm o sırada diğer renginide alsammıydı vs bi pskopatlaşıyorum:) o sitenin fiyatları tabiki lc gibi uygun diil ama gerçekten kaliteli ben lcden aldığım şeyleri uzun zaman giyemiyorum, ağzı yüzü bi taraflara kayıyor bi süre sonra belki ben kötü kullanıyorum bilmiyorum:)

kız isteme konusunda çok haklısın tamamam prosedür aslında ama büyükler snaırım tatmin etmek istiyorlar kendilerini:) sonuçta yüzük takılacak diye geliyrlar yüzük alınmış kızı vermiycek halleri yokya:)) ama yinede niyeyse bi stres oluyor işte:)

kestaneyi zaten diyetisyene gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 2 tanesi bir dilim ekemk demişti yıkılmıştım resmen:)
mısırı sen biliyorsundur kaç dilim ekmek:??

aslında bu internetten alışverişe çok kaptırmamak gerek ben bazen bişey görüyorum kaç gün aklımdna çıkmıyor alsammı napsam ahdi alayım diyrm o sırada diğer renginide alsammıydı vs bi pskopatlaşıyorum:) o sitenin fiyatları tabiki lc gibi uygun diil ama gerçekten kaliteli ben lcden aldığım şeyleri uzun zaman giyemiyorum, ağzı yüzü bi taraflara kayıyor bi süre sonra belki ben kötü kullanıyorum bilmiyorum:)

kız isteme konusunda çok haklısın tamamam prosedür aslında ama büyükler snaırım tatmin etmek istiyorlar kendilerini:) sonuçta yüzük takılacak diye geliyrlar yüzük alınmış kızı vermiycek halleri yokya:)) ama yinede niyeyse bi stres oluyor işte:)

kestaneyi zaten diyetisyene gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 2 tanesi bir dilim ekemk demişti yıkılmıştım resmen:)
mısırı sen biliyorsundur kaç dilim ekmek:??

sorma yaaaa istediğim şeyleri alamayınca bütün günüm mahvoldu ısrarla şifre girip duruyorum ı ıh ödeme yapamıyorum, neyse param cebimde kalsın.kalite konusunda haklı olabilirsin benimkiler zaten kısa süreli olacak 42 bedende kalmayı düşünmüyorum:) senin site de baya kokoş bi siteye benziyor güzel şeyler var :52:

1 orta boy mısır=2 dilim ekmek

sorma yaaaa istediğim şeyleri alamayınca bütün günüm mahvoldu ısrarla şifre girip duruyorum ı ıh ödeme yapamıyorum, neyse param cebimde kalsın.kalite konusunda haklı olabilirsin benimkiler zaten kısa süreli olacak 42 bedende kalmayı düşünmüyorum:) senin site de baya kokoş bi siteye benziyor güzel şeyler var :52:

1 orta boy mısır=2 dilim ekmek

ben bu ara fena taktım oraya:))

1 orta boy 2 dilim ekmekseee kestaneye nazaran çokta değilmiş hani:))

tööbeeee niyetimi bozuyorum neee??

:)))))))))

bu arada bol su içmek lazım tamamda çalışıyorken bu tuvalet meselesi çok zor:)
sabahtan beri tuvalate girip çıkmaktan helak oldum resmen:(((
zaten sırf bu yüzden az su içiyorum ben:(

kiraz sapı filan demle iç bari yokmu??
ben bu sene yediğimiz kriazların saplarını kuruttum hep arada yeşilçayla karıştırıp demliyorum:)

ben de tam hem su hem de kafeinli şeyleri çok tüketiyorsan idrara çok çıkarsın diyecektim, kiraz sapı da içtiğini aklıma bile getirmemiştim:52: Canım su içiyoruz içmesine de bi de idrara çıkartan çaydan kahveden vaz geçemeyince tuvaletten beri gelemiyoruz benim de aynen öyle ama ben su içmekten vazgeçemiyorum çünkü suyu çok seviyorum

ece gelince şaşıracakk
bi bakacak sayfalarca paylaşımm şokk:)))

forumda yazılanların çokluğundan mıdır alışveriş tutkusundan mı bilemem başım dönüyo.

Bugünün raporunu vermedim. haftasonu berbat geçmişti, bugün vicdan günüm olması gerekirken çok motive değilim

Sabah:10 badem, 20 kuru üzüm, 200 ml süt
(evden üçgen peynir getirmeyi unuttum bunları buldum yedim)

Öğlen: kabak-nane-maydanoz-dereotu üstüne yumurta kırdım
2 dilim denge ekmek (ekmeklerden birinin üstüne tereyağ sürüp yedim, teryağı eve soktuğum anda ymeye başlıyorum)
1kase yoğurt

akşama tavuk haşlayacak gibiyim

ben de tam hem su hem de kafeinli şeyleri çok tüketiyorsan idrara çok çıkarsın diyecektim, kiraz sapı da içtiğini aklıma bile getirmemiştim:52: Canım su içiyoruz içmesine de bi de idrara çıkartan çaydan kahveden vaz geçemeyince tuvaletten beri gelemiyoruz benim de aynen öyle ama ben su içmekten vazgeçemiyorum çünkü suyu çok seviyorum

kiraz sapını bir haftadır hiç içmiyorum, içtiğim zamanda bazen nadir yeşilçayın içine bikaç atıyorum artı çıktığım dönemler:)

ama oturduğum yerden o kadar çok su içtimki bugün, kaçınılmaz son oldu aslında, suyu çok seviyorumda tuvalete gitmeyi sevmiyoruuuumm:((((((((((

forumda yazılanların çokluğundan mıdır alışveriş tutkusundan mı bilemem başım dönüyo.

Bugünün raporunu vermedim. haftasonu berbat geçmişti, bugün vicdan günüm olması gerekirken çok motive değilim

Sabah:10 badem, 20 kuru üzüm, 200 ml süt
(evden üçgen peynir getirmeyi unuttum bunları buldum yedim)

Öğlen: kabak-nane-maydanoz-dereotu üstüne yumurta kırdım
2 dilim denge ekmek (ekmeklerden birinin üstüne tereyağ sürüp yedim, teryağı eve soktuğum anda ymeye başlıyorum)
1kase yoğurt

akşama tavuk haşlayacak gibiyim

benim baş dönmem bir haftadır var ara ara, annem hemen yapıştırdı sen biraz bırak diyeti çok kilo verdin ondan oluyor:) annelik işte:)))

tereyağ dışında kötü olmamış menün bence akşamıda atlatırsan süper:)))

kiraz sapını bir haftadır hiç içmiyorum, içtiğim zamanda bazen nadir yeşilçayın içine bikaç atıyorum artı çıktığım dönemler:)

ama oturduğum yerden o kadar çok su içtimki bugün, kaçınılmaz son oldu aslında, suyu çok seviyorumda tuvalete gitmeyi sevmiyoruuuumm:((((((((((

ben her zaman hoşlanmam su içmekten karnım şişer hemn hele ki tuvalet konusunu hiç sorma :) ama bugün suyu bildiğin döküyorum mideye...Terlemekte bugün takıldı peşime kuyruk gibi klavyede yazı yazarken bile terliyorum ... ayrıca bugün hiç wc sorunu yaşamadım...:24::24:

Back
X