canım ben de onu yazıcaktım şimdi. bugun kan tahlillerim çıktı önce dahiliye doktorumla konuştuk. sonuç tahmin ettiğimiz gibi REAKTİF HİPOGLİSEMİ ve İNSÜLİN DİRENCİ tanısı kondu. glikofaja başlıycaz. çnkü bunu çözmenin yolu ilaç+diyet+spor dedi.
nese sonra diyetisyene gittim bana bu tanılar kondu dedim. işte her şeyi anlattım hergün 1 -1,5 saat spor yapıp diyetime özen gösterip 2 ayda 2 kilo verdim dedim. onu da geri aldım aldım dedim moralim bozuk tabi bi de.
benim durumumdaki kişilere öyle her spor olmuyomuş, nabzı yükseltip tekrar düşürüp arada şekerli bi su vs. içip tekrar yükseltme tarzında bi spor yapmam lazımmış,bi de her diyet de olmuyomuş.bi de kan değerlerim çok düşük b12 eksik, demir eksik, çinko eksik, d vit eksik, sedimentasyon(ödem) tavan yapmış

zaten bi de onun ilaçlarını içiyorum.
gebelik düşünüyo musun dedi yılbaşından sonra dedim. gebelikten önce bunların hep normale dönmesi lazım dedi.
benim sağlıklı bir durumda 2 ayda 6-8 kilo vermem işten bile değilmiş. yılbaşına kadar her şey bitmiş olacak merak etme dedi.
diyet listemi ctesi günü yazacak. çnkü ben bugun iki randevulu hastanın arasına kendimi zorla sıkıştırttım. ctesi günü sabahtan gel öğlene kadar başka randevu almıycam uzun uzun konuşalım dedi. ok dedim ben de
yani şimdilik böyle kızlar. inş her şey yoluna girer ya çok karamsarlaştım bugun ama kadın çok iddialı konuştu. bakalım...