berivan elime spoa alır döverim seni

Tamam baskül hata yapmış, olabilir sanki kadın vücudu denen şey ödem tutmuyormuş gibi konuşuyorsun. 2 kilonun aramızda lafı mı olur. Daha up uzun bir yolumuz var benim açıkcası nerdeyse 15 kilom var. 2 kilo yüzünden pes edilir mi a benim sabırsızım.
Ben sana bişey anlatayım 'the secret' yani sır diye bir kitap var duymuşsundur belki ünlülerin falan çok bahsettiği bir kitap. Hep olumlu düşünüyorsun olumlu konuşuyorsun meslea baskülde görmek istediğin kiloyu gördüğünü hayal ediyorsun ve çekim yasası sayesinde bu düşünce sana geliyor. Belki 77yi çok istedin ve onu gördün, bu kadar kısa sürede hızlı kilo vermen sağlıklı olmazdı ama allah sana 77yi görmeyi nasip etti (esasında hedefimiz kilo da olmamalı aynadaki görüntü, incelme sıkılaşma ve sağlıklı olmak hedeflerimiz olmalı) . Neyse ben bu secret'ı okuduktan sonra baskülde 54 kilo yazdığını sürekli gözümde canlandırdım, sonunda oldu kilom 70 ama körolası baskül 54 gösteriyordu

54 ile 70 arasındaki herhangi bir rakam değil de neden 54???çekim yasası gerçek oldu ama çok da istediğim şekilde değil...biz basküle odaklanmışız bir rakamı görmek istiyoruz ve o oluyor demek ki daha doğru şeylere odaklanmamız gerekiyor
eyyy şu basküle 'ol' diyip de olduran allah'ım şu pisboğazıma dur de dursun, göbeciğime git de gitsin ,yağlarıma yan de yansın, metabolizmama kuvvet ver hızlı çalışsın, tabi hepsini sağlıkla ver ve senden sürekli bunları isteyebilmem için bana da azim ver .aaaamin
istemeye devam edlim arkadaşlar olacak!!! üniverste sınava girecek öğrencilerin annesi kendisi akrabası vs. Dua edip durur hatimler salavatlar dağıtır. Bu kilo verme iş bizim içim lay lay lom bir iş , eğer öyle olmasaydı ünüverste sınavına yaptığımız muameleyi kilomuza da yapardık, bol bol dua ederdik ve vazgeçmezdik.ooooooh ben lafımı ortya koydum

Isteyen üstüne alıııır isteyen almaz