Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet guzel olmus asudecim:))
Yani aslında doyuluyorda insanın gözü doymuyor, sofradanda hemen kalkmak lazım oturduktca bişeylerden tirtiklayip duruyorum ben:((

canım ben de normalde ramazanda hep fazla yerim, iki yıldır sıcaktan herhalde iştahım kesiliyor. kendimi bıraksam sadece dondurma ile besleneceğim:) biraz dikkat edersem ve misafirlikler biterse çok düzgün dikkat edeceğim de hadi hayırlısı:))

yürüyüş konusuna da katılıyorum, haftada 4 gün hem yapalım hem paylaşalım:)

canım ben de normalde ramazanda hep fazla yerim, iki yıldır sıcaktan herhalde iştahım kesiliyor. kendimi bıraksam sadece dondurma ile besleneceğim:) biraz dikkat edersem ve misafirlikler biterse çok düzgün dikkat edeceğim de hadi hayırlısı:))

yürüyüş konusuna da katılıyorum, haftada 4 gün hem yapalım hem paylaşalım:)

Ya bende Bahadır spor yapamıyorum malesef ama spor olmayincada gitmiyor iste bu kilolar, ne yapıp edip spor yapmamız lazım:))

selam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)
herkeze selamlar yine uğrucam

selam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)

Şimdiden dogum gunün kutlu olsun :46:
E tabı bir dilim yersin hakkın o senin :))

laz böreğini ben bildiğimiz tuzlu börek sanardım, tatlı olduğunu sonradan öğrendim:)) ama hiç tatmadım, bir denemek lazım:)

ben de şok geçirmiştim zaten tatlı olduğunu öğrenince

selam kızlar nasılsınız?
doğum günün kutlu olsun o kadar gezmişsin pastanı da ye

Aaaa cok şaşırdım bende hic tatli bisey Yalçın etmemiştim , bence sen laz böreğinden çeyrekte olsa vazgeç:))
Yani baklava serbetli bide icinde muhallebi baya fena biseymis o:((

ya misafir gelince kiş başına 1 tane laz böreği 2 tane de sütlü nuriye aldık yendi ama artanlar dolapta şimdi onlar orda dururken içime dert oluyor.bir de bugün çocuklar duymasın dizisinde Duygu'ya kızı olsun diye baklava yedirdiler iyice can çekti. napsam dondurucuya mı atsam tabi bir tane yedikten sonra :52:

Şimdiden dogum gunün kutlu olsun :46:
E tabı bir dilim yersin hakkın o senin :))

:30: kıskandım şimdi bana tatlı yeme demiştin:19:

kızlar büyük oğluma kıymalı makarna yaptım, küçükler de ishal olduğu için yayla çorba yaptım bizde yeriz diye bolca, bide kendime barbunya yaptım,dolapta da taze fasulye var, bi sürü yemek oldu ama ağorlıklı olarak karbonhidrat. ben koları sıvayıp bir kısmını dondurucya atayım, görüşürüz hayırlı iftarlar, en erken orucu ben açıcam sanırım:27: 7:54 :125:

Son düzenleme:
ben de şok geçirmiştim zaten tatlı olduğunu öğrenince

doğum günün kutlu olsun o kadar gezmişsin pastanı da ye

ya misafir gelince kiş başına 1 tane laz böreği 2 tane de sütlü nuriye aldık yendi ama artanlar dolapta şimdi onlar orda dururken içime dert oluyor.bir de bugün çocuklar duymasın dizisinde Duygu'ya kızı olsun diye baklava yedirdiler iyice can çekti. napsam dondurucuya mı atsam tabi bir tane yedikten sonra :52:

:30: kıskandım şimdi bana tatlı yeme demiştin:19:

Oooy kiyamam:)) sende dogumgununde çeyrek degil bir dilim laz böreği yiyebilirsin ama simi diil:))
Daha inçecik olucaz cocukları yanımıza alıp süzüm süzüm süzülücez, kimse onları bizim dogurdugumuza inanamayacak :))

sağol canım sen neler yapıyorsun çıkıyormusunuz bugun gezmeye oğluşla filan

Ya ne zamandır çıkamıyoruz malesef siz neler yapıyorsunuz, siz iyi yuruyordunuz:))
Bende bugun oruç olayınca 45 dk yuruyus yaptım, 1 saatte utu ve sanırım utu yaparken dahafazla ter attım:))

Bizimde dogum günleri sıkışık bu ara
20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum
1 Ağustos ben:))

Herbirinde bir dilim pasta yesem feci olur herhalde:))

Gelelim menüme
Sabah nesfit
Ara bir şeftali ,bir minik yaz armudu, 2kasik yoğurt
Öğle ızgara sinitzel bir dilim tam buğday ekmegi
Ara bir dilim kavun
Aksam 5 kofte, çoban salata , bir bardak fanta, cok az pide
Ara 2 top sade dondurma

Oooh cokmu olmus yine kızlar yaa deliriciiiiimmm:((((

2 yesilcay, 45 dk yuruyus

Bu arada cumaya kadar tartilmama kararı aldım, bu benim icin cok buyuk bisey, ben gün icinde kac kere tartiliyorum sayısı belirsiz, öyle ki gece tuvalete kalksam bile tartiliyorum o kadar pskopatlastim , bu streste kilo vermeyi zorlaştırıyor sonuçta, karar verdim cuma sabaha kadar, yada Perşembe aksamı tartilacaksak o zamana kadar tartıyı kaldirdiimm:))

selam kızlar nasılsınız?

nice mutlu yıllara canım, allah gonlunce, sevdiklerinle nice guzel yaslar nasip etsin :16::46:

selam kızlar bildirime geldim:34:

ceyrek sımıt :)
yarım dılım ekmek
1 dilim karpuz
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır

fırında torbada pişmis (yağsız)
1 kucuk parca tavuk, bıraz patates ve sogan
1 yemek kasıgı pilav (ama gercekten okadar :) yemekte misafir vardı aa sen neden yemıyomusun muh. olmasın dıe goruntu olarak koydum)
çoban salata

Ya ne zamandır çıkamıyoruz malesef siz neler yapıyorsunuz, siz iyi yuruyordunuz:))
Bende bugun oruç olayınca 45 dk yuruyus yaptım, 1 saatte utu ve sanırım utu yaparken dahafazla ter attım:))

20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum

ben yürüyüşü 2 hafta önce bıraktım tam başlayacaktım ramazan geldi:) ben normalde yiyip yiyip yürüyorum hani bi hafta az yemiştim ya o hafta yürüyüşübırakmıştım aslında amacım önce az yemeyi oturtmako bi türlü oturmuyor :52: Ramazanda da ya evde bebek arabası sürecem ya da cümbür cemaat dışarı çıkıp yürüyeces , ikinci şık çok zor gözüküyor.

desene doğum günü sezonunu açtınız :52:bi dönem iş yerinde bi grup olarak hepimizin doğumgününü kutluyor para toplayıp pasta ve hediye alıyorduk,genelde de doğumgünleri nisan-eylül arası oluyordu ve en masraflı ayımız mayıs ayıydı.nisanın ilk doğum gününde sezonu açtık espirileri oluyordu. Neyse sen 10 gün içinde 3 doğum günü kutlayacağının farkındasın ,ona göre yersin pastalarını :34: k,m demiş her doğumgününde pasta yemek serbest diye :33: Doğum günü pastası olarak dondurmalı pastalarvar ya ondan mı alsanız acaba :32:

Gelelim menüme
Sabah nesfit
Ara bir dilim kavun
Ara 2 top sade dondurma

menün genel olarak çok değil illaki kusur bulmak için kendimizi zorlayacak olursak ilk aradaki meyvelerden birini yemeyebilirdin, fantayı de içmesen süper bi gün olmuş olurdu :34:

Bu arada cumaya kadar tartilmama kararı aldım, bu benim icin cok buyuk bisey, ben gün icinde kac kere tartiliyorum sayısı belirsiz, öyle ki gece tuvalete kalksam bile tartiliyorum o kadar pskopatlastim , bu streste kilo vermeyi zorlaştırıyor sonuçta, karar verdim cuma sabaha kadar, yada Perşembe aksamı tartilacaksak o zamana kadar tartıyı kaldirdiimm:))

ben ramazan geleli günde en az 3 defa tartılıyorum. sabahtan akşama 1.8 fark ediyor. en son 68.2 yi gördüm iftar öncesi :32: sizinkileir de merak ediyorum siz de yazın diyecektim

yarım dılım ekmek
1 dilim karpuz
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır

1 yemek kasıgı pilav (ama gercekten okadar :) yemekte misafir vardı aa sen neden yemıyomusun muh. olmasın dıe goruntu olarak koydum)
çoban salata

gayet istikrarlı gidiyorsun. sadece bir eksiğini hatırlatayım yoğurt süt nerede kardeşim, günde 1 dilim peynirden yeterl,ikalsiyumu alamazsın :20:

20 Temmuz esim
27 Temmuz oğlusum

ben yürüyüşü 2 hafta önce bıraktım tam başlayacaktım ramazan geldi:) ben normalde yiyip yiyip yürüyorum hani bi hafta az yemiştim ya o hafta yürüyüşübırakmıştım aslında amacım önce az yemeyi oturtmako bi türlü oturmuyor :52: Ramazanda da ya evde bebek arabası sürecem ya da cümbür cemaat dışarı çıkıp yürüyeces , ikinci şık çok zor gözüküyor.

desene doğum günü sezonunu açtınız :52:bi dönem iş yerinde bi grup olarak hepimizin doğumgününü kutluyor para toplayıp pasta ve hediye alıyorduk,genelde de doğumgünleri nisan-eylül arası oluyordu ve en masraflı ayımız mayıs ayıydı.nisanın ilk doğum gününde sezonu açtık espirileri oluyordu. Neyse sen 10 gün içinde 3 doğum günü kutlayacağının farkındasın ,ona göre yersin pastalarını :34: k,m demiş her doğumgününde pasta yemek serbest diye :33: Doğum günü pastası olarak dondurmalı pastalarvar ya ondan mı alsanız acaba :32:

Gelelim menüme
Sabah nesfit
Ara bir dilim kavun
Ara 2 top sade dondurma

menün genel olarak çok değil illaki kusur bulmak için kendimizi zorlayacak olursak ilk aradaki meyvelerden birini yemeyebilirdin, fantayı de içmesen süper bi gün olmuş olurdu :34:

ben ramazan geleli günde en az 3 defa tartılıyorum. sabahtan akşama 1.8 fark ediyor. en son 68.2 yi gördüm iftar öncesi :32: sizinkileir de merak ediyorum siz de yazın diyecektim

yarım dılım ekmek
1 dilim karpuz
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır

çoban salata

gayet istikrarlı gidiyorsun. sadece bir eksiğini hatırlatayım yoğurt süt nerede kardeşim, günde 1 dilim peynirden yeterl,ikalsiyumu alamazsın :20:

evveeet unutmadan yazayım yediklerimi

İftar: yarım kase çorba, 4-5yk barbunya, 4-5 yk taze fasulye, 2 yk makarna, yarım su bardağı meyve suyu

ara...
Çayın yanında 15-20 fındık, 5 hurma
2.çayın yanında 1 dilim baklava, 1 dilim peynir

Sahur: 4-5 yk barbunya, 2 dilimpeynir, sucuklu yumurta,4 gr.çukulata,1 şekerli türk kahvesi

iftardan sahura 10 bardak su içmişimdir

Oruç beklediğimden daha kolay geçiyor

Back
X