- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.381
hepinizi çok özledım canlarım benımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım![]()
hoşgeldiiiinnn:))
sen olmayınca tadı olmuyor şekerim ya uzatma arayı bu kadarr:))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizi çok özledım canlarım benımmmmmmmmmm nasılsınız bakalım![]()
biraz çikolata derken:44: bir de keşke sahurdada bişiler yeseydin, 2ye kadar oturunca sahur yapılmış olmuyor(neyse ki su içmişsin)
canım ben normalde sahura kalkmıyorum, yiyip yatınca rahatsız oluyorum:)
EWT ZOR OLUYO YA BEN 2-3 ARASI YATIYORUM YIYIP ACAGIP KRAMP GIRIYO DUN YATAGIMA UZANDIM ELIMDE MADEN SUYU ICIYORUM AMA NASILBI KRAM GIRIYO SODANIN ASIDI ILE CALKALADIM ELIM DE SISEYI GITTI TUM GAZI VE IÇTIM
![]()
haklısın canım ben ıftarda hıc ekmek tuketmıyorum sadece sahur da yıyorum ısın kotusu yıyım yatmak daha hafıf ne yenebılır bılrmıyorum canım![]()
hoşgeldiiiinnn:))
sen olmayınca tadı olmuyor şekerim ya uzatma arayı bu kadarr:))))))))
ama sahurda mecburen ekmke yemek zorundayız, yoksa sıkıntılı olur, ama tabi beyaz ekmek değil
önceden sandığımız gibi az yersek çok kilo veremiyoruz malum, sahurdaki ekmeği kafaya takmamak lazım bence
2 dilim bugday kepek tahıllı ekmek sıkıntı oluşturmaz:)![]()
ama sahurda mecburen ekmke yemek zorundayız, yoksa sıkıntılı olur, ama tabi beyaz ekmek değil
önceden sandığımız gibi az yersek çok kilo veremiyoruz malum, sahurdaki ekmeği kafaya takmamak lazım bence
tunicim ekmek konusunda haklısın , 3 gündür ekmek yemiyorum sanırsam:26:
ben iftarda degılde sahur da yıyorum malesef![]()
canım az yiyorsan iyi ediyorsun işte, biraz ekmek yemek gerekiyor, ya da dukan-karatayı mı izliyorsun:)
Anammmmmmmmmmmmmm bı baktım karatay ya 1 hafta da 3,5 kılo -15 gunde 4 kılo 1 ay da 9 kılo bune yawewwwwwwww cıddı mı bunlar verılıyor mu cıdden ıcıne gırıp buyulenmekten korktum bır arkadasa bakıp çıkacaktım mısalı baktım cıktım![]()
canım benım ya ben nasıl özledım vallaBurdayım canım hedef şimdilik 68 sonra da 68-58 olanakadar burdayım anneme dedım anne ben bır de 58 i görmek ıstıyorum dedım bekle gorursun dedı bn de bence sen bekle kesin goreceksın dedim
![]()
bende geçen sene küçülnelerimi vermeye kıyamadıkça o kadar zayıflayamazsın zaten diyip verdirtmişti, ama şu an vermesem giyebilirmişim:)
şimdiye kadar sürekli zayıflıycam, bu sefer zayıflıycam, bak gör bu sefer kesin zayıflıycam.... Diyip diyip hiç bi faaliyet göremeyince kadıncaaz napsın, inanmamıştı :)
geçen gün diyoruki maşiallah bu sefer nasıl becerdiysen başardın:)
annem 84 kilo ben 87 kiloydum
şu an annem hala 84 kilo ben 74 oldumm:))))
ama hala inanamıyorummmm:))))
bende geçen sene küçülnelerimi vermeye kıyamadıkça o kadar zayıflayamazsın zaten diyip verdirtmişti, ama şu an vermesem giyebilirmişim:)
şimdiye kadar sürekli zayıflıycam, bu sefer zayıflıycam, bak gör bu sefer kesin zayıflıycam.... diyip diyip hiç bi faaliyet göremeyince kadıncaaz napsın, inanmamıştı :)
Ben ekmek yememeye çalışıyorum derken aslında az yemeye çalışıyorum demek istemiştim, ekmek yemiyorum ama çorba içiyorum, e yemekten sonra yediğim o tatlı da unlu sonuçta ekmek yemiş gibi oluyorum.. bi de ekmek yiyecem diye zorlasam kendimi ipin ucunu kaçırırım. zaten meyve ve az da olsa meyve suyuna hayır diyemiyorum, arka arkaya bi sürü karbonhidrat almak istemiyorum.haklısın canım ben ıftarda hıc ekmek tuketmıyorum sadece sahur da yıyorum ısın kotusu yıyım yatmak daha hafıf ne yenebılır bılrmıyorum canım![]()
ben iftarda degılde sahur da yıyorum malesef![]()
bende cuma sabah 75.2 çıkmıştımya akşam iftardan önce 73.7 ydim 1.5 kilo farkediyordu yani, ama işte bence iftardan öncekide gerçek kilomuz değil oda çok azama bakalım cumaya ne olcam, yuruyuşlere başladım artık hatta epeydir yürümeyince bugün bacaklarım ağrıyor
((
canım benım ya ben nasıl özledım vallaBurdayım canım hedef şimdilik 68 sonra da 68-58 olanakadar burdayım anneme dedım anne ben bır de 58 i görmek ıstıyorum dedım bekle gorursun dedı bn de bence sen bekle kesin goreceksın dedim
![]()
şimdiye kadar sürekli zayıflıycam, bu sefer zayıflıycam, bak gör bu sefer kesin zayıflıycam.... diyip diyip hiç bi faaliyet göremeyince kadıncaaz napsın, inanmamıştı :)
Ben ekmek yememeye çalışıyorum derken aslında az yemeye çalışıyorum demek istemiştim, ekmek yemiyorum ama çorba içiyorum, e yemekten sonra yediğim o tatlı da unlu sonuçta ekmek yemiş gibi oluyorum.. bi de ekmek yiyecem diye zorlasam kendimi ipin ucunu kaçırırım. zaten meyve ve az da olsa meyve suyuna hayır diyemiyorum, arka arkaya bi sürü karbonhidrat almak istemiyorum.
tuniye katılıyorum, 2 dilim ekmeği kafaya takmamak lazım. ama benim gibi1 kase çorba, 2 kaşık makarnan varsa ekmek yenmese de olur zaten 2 dilim ekmeğe karşılık geliyor. Bir de senin yaptığın doğru sahur da ye ki yakarsın.
5. takım Ramazan bayramı kilo hedefleri
buffy26 =?
Berivannn26= 73,9 :)
elifezgi= 65
maway=
benimrüyamsensin=54
tunituni= 70
ergh=62
gozdesert=75
kızlar eksik gördüğüm olabılır buffy canım senin kini görur gıbı oldum ama bulamadım canım
maway canım senın kac tı yazmıs mıydın :26:
EWT ZOR OLUYO YA BEN 2-3 ARASI YATIYORUM YIYIP ACAGIP KRAMP GIRIYO DUN YATAGIMA UZANDIM ELIMDE MADEN SUYU ICIYORUM AMA NASILBI KRAM GIRIYO SODANIN ASIDI ILE CALKALADIM ELIM DE SISEYI GITTI TUM GAZI VE IÇTIM
![]()
soda mineral içeriyor iyi bir çözüm olabilir ama dediğim gibi kalsiyum eksik alıyorsun bu da kramp yapar. Süt yoğrt peynir muhakkak tüket. Magnezyum eksikliği de kramp yapıyo (hamileliklerden biliyorum), pekmezin mineral içeriği iyi, 1 tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde tüketebilirsin bir de fındık: magnezyumu süper, kalsiyumu da iyi. Bak eğer kramp giriyorsa bu senin iyi beslenmediğini gösteriyor kendine iyi bak kuzum![]()