hamilelik geçirenler bunu çok iyi biliyor. hep anlatıyorum:ilk hamileliğimde ara ara basarken ayağımda garip bir his oluyordu. doğuma 3 gün kala öğlen bir ağrı başladı akşam şiddetlendi,sanki zannedersin lif koptu bacağımdan. yatakta yatamdığım için salonda yattım eşimle anneme siz yatın ben size haber veririm demiştim, daha sonra ağrım şiddetlendi ve telefonum yerdeydi yere indim, çaldırıyorum bağırıyorum kimse duymuyor, tek bacağımı sürüye sürüye yatak odasına emekleyerek gittim (9 aylık hamileyim ve tek bacakla emekliyorum!!!) neyse ağrı kesici içmeye ikna oldum, sabah orotpediye gittik o kadar inanmışız yani bacağıma bişey olduğuna. ortopedi bişey diyemedi kadın doğuma yönlednirdi, kadın doğum randevumuz saat 2 civarıydı ve ben doktorun odasına girdiğimde geceki ağrıdan eser kalmamıştı, sabahtan itibaren bişeyler yedikçe düzeldi yedikçe düzeldi

Önceki gün annmeler dolapları temizlemiş ben sadece sandalyede oturup onlara tarif etmiştim o esnada yemeyi biraz geçiştirmiştik. bunu her hamileye anlatıyorum, insan kramp denilince girip çıkan bişey zannediyor, bazen giriyor ve çıkmayabiliyor:18: