Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar dn oruclu değildim yediklerimi yazım

sabah

1 dilim ekmek üstüne peynır 2 lıght salam

öğle

1 porsiyon döner ayran

akşam

biftek yoğurt biraz salata

ara

1 dilim pasta(doğumgünümdü)

doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim.
bu arada son günlerde doğum günü diye herkes pasta yedi ve şu dakika itibariyle bu fakirin de canı pasta çekmeye başladı:5:

doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim.
bu arada son günlerde doğum günü diye herkes pasta yedi ve şu dakika itibariyle bu fakirin de canı pasta çekmeye başladı:5:

ahaha ay kıyamam ye sende canım neolcak bu hafta sanmıyorum 1 yada 1.5kgr fazla çıkacagımızı olsa olsa yarım kilo filan artıı çıkarız:):35::35::35::35:

Bu size gelsin:)

$Obese_bathers_sign_petition.webp

bunlar önce birbirlerinin sonra kocalarının sonra çocuklarının doğum günlerini kutlamışlar
yiyin pastaları yiyin oh oh oh

Son düzenleme:
valla ya ben de öyleydim misafirlikte uyku basardı beni

maway berivandan alıntı yapmış ben de ondan , maway yazacağına berivan yazmış alıntılar karıştı herhalde

ilk kilo verdiğim zaman benşim de fena sarkmıştı bi,r de emzirmeyi bırakınca süt deolmayınca bööööle yerçekimine yenilmiş...spor yapsak sarkmaz mı acaba:26:bu sefer hem göğüs hem de göbüş sarkacak yoksa benim:2:

Göğüs hareketleri yapmak lazım baya faydası oluyormuş ama biraz fazlaca yapmak lazım
Elleri bileklerden kavrayip Kollar onde birbirine doğru itme hareketi var mesela o çok etkiliymis hem otururken filan aklımıza geldikçe yapabiliriz:))

Eki Görüntüle 470588

bunlar önce birbirlerinin sonra kocalarının sonra çocuklarının doğum günlerini kutlamışlar

Bu bana geldi herhalde aldım kabul ettim pasta yemek yok:))
Bu arada internetten aldığım pantolon eteğin kırmızısını istedim pantolon etek giyip dombic gozukmemek süper duyguymus onun için diyeti bırakmaya hiiic niyetim yok:))

tatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?

canım migrostan almıştım ben de ama bak adı gelmedi aklıma? internetten Splendayı sipariş edeceğim ama o daha doğalmış

tatlandırıcı ne kullanıyorsun, aspartam diye bi tane vardı ondan mı?

inşallah 'zaman' göğüs sarkmasının da ilacıdır
Kızlar stevya diye bı tatlandirici var tamamen doğal stevya diye bı bitkinin direk ekstresi hem kavanozda toz olanı var böyle tatlılarda kullanmak için hemde 1 er gramlık küçük paketlerde var bı yere giderkende çok pratik oluyor
Splendada güzel ama bence en doğalını kullanmalıyız kullanacaksak eczanelerde var bı deneyin derim küçük paketi olanda 100 tane çıkıyor ve baya gidiyor 11 lira ben yılbaşında aldım daha çeyrek olmadı dusunun

selam kızlar nasılsınız?
ben gezmekten yorgun düşüyorum ve buraya fazla yazamadım 3.olmuşuk demek ay çok sevindim :)
kızlar benim yarın doğumgunum oldugundan bugun aile içinde bir kutlama yapıcaz ve dolayısıyla pastamdan bir dilim yerim :)
herkeze selamlar yine uğrucam

dogum günü kutlu olsun, nice yaşlara canım :16:

aaa ne iş yapıyosun mutfak falan diyince merak ettim. bende mutfak işleri yüzünden aldım fazlalıkları iyi dayanıyosun valla eğer gıda ile ilgiliyse ben şeker hamuruyla bişiler yapmaya merak saldım pasta kurabiye cupkek o yüzden bir ayda 2 kg aldım :)))

ben de merak ettim canım ne iş yapıyorsun, butik pastacılık mı yoksa:)

evet kızlar bildiniz butik pastacılıkla uğraşıyorum. nurgulcum ben yaptıklarımdan hiç yemiyorum canım tadına bile bakmıyorum. allahtan o konuda nefsime yenik düşmüyorum. zaten canım da pek çekmiyor artık alıştım.

evveeet unutmadan yazayım yediklerimi

İftar: yarım kase çorba, 4-5yk barbunya, 4-5 yk taze fasulye, 2 yk makarna, yarım su bardağı meyve suyu

ara...
Çayın yanında 15-20 fındık, 5 hurma
2.çayın yanında 1 dilim baklava, 1 dilim peynir

Sahur: 4-5 yk barbunya, 2 dilimpeynir, sucuklu yumurta,4 gr.çukulata,1 şekerli türk kahvesi

iftardan sahura 10 bardak su içmişimdir

Oruç beklediğimden daha kolay geçiyor

canım yanlış anlamada baklavayla peyniri bir arada neden yedin? hipoglisemiye girdin de gözün mü döndü diye soruyorum?

canım benım ya ben nasıl özledım valla :16::16::16: Burdayım canım hedef şimdilik 68 sonra da 68-58 olanakadar burdayım anneme dedım anne ben bır de 58 i görmek ıstıyorum dedım bekle gorursun dedı bn de bence sen bekle kesin goreceksın dedim :1::1::1:

işte bu kadar. isterse başarır benim arkadaşım :34:

Anammmmmmmmmmmmmm bı baktım karatay ya 1 hafta da 3,5 kılo -15 gunde 4 kılo 1 ay da 9 kılo bune yawewwwwwwww cıddı mı bunlar verılıyor mu cıdden ıcıne gırıp buyulenmekten korktum bır arkadasa bakıp çıkacaktım mısalı baktım cıktım :1::1:

ben bu takıma girmeden önce 15 gün karatay diyeti yaptım ve 100gr bile veremedim.sinirlerim acayip bozulmuştu insan 100gr bile veremez mi yaaa.. ve ben oyle ekmek olmadan makarna pilav olmadan yaşayamam malesef. en iyisi az az yemek. ekmekle makarnayı pilavı vs. değiştirerek yemek.
olurum dimii:)) olurum tabi ya niye olmayayım inş:))
40 kilo 50 kilo verenler var bizim neyimiz eksik dimi ama:))
hep onu düşünürüm biliyomusun tuni. millet 40 kilo veriyo ben 7-8 kilo veremiyorum diye. ne kötü :50:

ben bugün 20dk yürüdüm, öğlenleri yürüyebiliyoum ama bu sefer susattı. ben de kendimi göbeğimi gördükçe canım sıkılıyo, tartı azalıyor ama göbek yerinde duruyo

ben de düzenli spor yaparım sporla göbek gidiyor ama tartıda belli olmuyor nasıl işse :((

Eki Görüntüle 470588

bikinilerin alt parçası görünmüyor:1: ayyy gülmeyelim allah korusun yaaa

Göğüs hareketleri yapmak lazım baya faydası oluyormuş ama biraz fazlaca yapmak lazım
Elleri bileklerden kavrayip Kollar onde birbirine doğru itme hareketi var mesela o çok etkiliymis hem otururken filan aklımıza geldikçe yapabiliriz:))

canım al merdaneyi iki börek aç ne biçim çalıştırıyor bilsen ben dünden beri merdaneye abanmaktan kol altlarım ve göğüslerim ağrıyor :) ama açtığın böreği yemiyceksin başka birini bul yedir :1:

Bu bana geldi herhalde aldım kabul ettim pasta yemek yok:))
Bu arada internetten aldığım pantolon eteğin kırmızısını istedim pantolon etek giyip dombic gozukmemek süper duyguymus onun için diyeti bırakmaya hiiic niyetim yok:))

canım af buyur pantolon etek hangisi oluyodu çıkaramadım:37:

ben de bugunku menumu yazayım

sabah
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 salatalık 1 domates bir tutam semizotu

ara
3 kuru erik
1 tam ceviz
1 bardak süt

ara
12 kiraz
yarım kase yoğurt

akşam
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

öğleni malesef atlamak zorunda kaldım baya yoğundum. nese ki kurtuldum :)
zaten akşam yemeğine de geç kaldım şekerim bi düştü yine görseniz buzdolabını açıp şuursuzca yememek için zor dayandım :(
size de böyle oluyo mu yaaa çok üzülüyorum

aaa bu arada kızlar ben bu sabah 600gr eksi çıktım. ctesiden beri :) çok sevinçliyim ama belki de kilo değildir şişliğim gitmiştir.
nese azaldı ya :))

böyle kimse olmayınca da deli gibi kendi kendine konuşuyomuş gibi oluyo insan hehhehe:35: anladınız siz onu:37:

aaa bu arada kızlar ben bu sabah 600gr eksi çıktım. ctesiden beri :) çok sevinçliyim ama belki de kilo değildir şişliğim gitmiştir.
nese azaldı ya :))

böyle kimse olmayınca da deli gibi kendi kendine konuşuyomuş gibi oluyo insan hehhehe:35: anladınız siz onu:37:

ben geldimm:)

2 biber dolması
4,5kaşık taze fasulye
helva
yedim geldim:) şimdi yeşil çayımı içiyorum:)

canım butik pastacılık yapıyorsun ne kadar güzel, nasıl güzel şeyler yapıyorsundur sen şimdi:) benim de çok hoşuma gidiyor değişik şeyler yapmak arada senden tavsiyeler alabilirm belki:)

ellerine kollarına emeklerine sağlık:)

dogum günü kutlu olsun, nice yaşlara canım :16:

evet kızlar bildiniz butik pastacılıkla uğraşıyorum. nurgulcum ben yaptıklarımdan hiç yemiyorum canım tadına bile bakmıyorum. allahtan o konuda nefsime yenik düşmüyorum. zaten canım da pek çekmiyor artık alıştım.

canım yanlış anlamada baklavayla peyniri bir arada neden yedin? hipoglisemiye girdin de gözün mü döndü diye soruyorum?

işte bu kadar. isterse başarır benim arkadaşım :34:

ben bu takıma girmeden önce 15 gün karatay diyeti yaptım ve 100gr bile veremedim.sinirlerim acayip bozulmuştu insan 100gr bile veremez mi yaaa.. ve ben oyle ekmek olmadan makarna pilav olmadan yaşayamam malesef. en iyisi az az yemek. ekmekle makarnayı pilavı vs. değiştirerek yemek.

hep onu düşünürüm biliyomusun tuni. millet 40 kilo veriyo ben 7-8 kilo veremiyorum diye. ne kötü :50:

ben de düzenli spor yaparım sporla göbek gidiyor ama tartıda belli olmuyor nasıl işse :((
bikinilerin alt parçası görünmüyor:1: ayyy gülmeyelim allah korusun yaaa

canım al merdaneyi iki börek aç ne biçim çalıştırıyor bilsen ben dünden beri merdaneye abanmaktan kol altlarım ve göğüslerim ağrıyor :) ama açtığın böreği yemiyceksin başka birini bul yedir :1:

Geçenlerde almıştım bı pantolon etek ama kırmızısını istediğim halde kalmamış diye somon almıştım ama onunda rengi hoşuma gitmemişti geldiginde, simdi kırmızıyı tekrar satışa sunmuşlar bakıp duruyordum zaten onu aldım:)))

Oyle dediğin gibi hamur açması herkese kolay diil sekerim:)) yok bende oyle maharetler malesef:))

Millet veriyorsa onca kiloyu bizde veririz ins en artık kendime güveniyorum Allah'ın izniyle:))

Hala sporunu yapiyorsun öylemi artık yazmıyorsun ya pek ara verdin sanmıştım, neler yapıyorsun gunluk??

Daha ne 600 garlar vereceksin ins merak etme:))

Topik gercekten cok sessiz ama bugun yine biraz hareketlendi cok şükür:))
Kızlar ihmal etmeyelim burayı hadi erken menülerini yazsın bakalım:))

Back
X