Menümü yazayım hemen unutmadan
Sahur
1 yumurta
Az pide
Bir parça Haslanmis tavuk
Karpuz
İftar
4 kasik Kozlenmis patlıcan salatası
4 kofte
Yarım yufka
Bir bardak vişne kompostosu
Cayın yanında bir metro
Birazdanda Haslanmis Mısır yicem bı tane
Öyle çok su ictimki yerimden kipirdayamiyorum
Annemlerdeyimya keyfime dicek yok oglusa bakan olunca rahatım
Bir haftalık ramazandan çok memnunum bugün 300 gr daha eksi çıktım ins böyle devam eder:))
sizin evde metro stoğu mu var acaba :), bizden kaçmazzzzz
Bende istiyorum ne zamandirda karar veremedim diyetisyene gitmemedik amac sadece o yağ oranındaki azalmayı görmek:))
Ama %42 çok değil mı ya? Sonuçta vücutta dünya kadar su var kemik var yağ oranın %42yse digerleri nerde?
çok valla ama eşimde %13 gösteriyor eşim çok zayıf biridir, 1,67 boy 56 kilo. demek ki doğru. bir de kemik ağırlığı öyle çok yüksek miktarlar olmuyor 70 kilo insanda ortalama 4 kilo bende 2,3 kg falan çıkıyordu inanması güç ama o kadar. bir de su ayrı olarak değil de kas içinde de oluyor, kemik içinde de.
inşl. kararlıyım nişanlımfda 1 sene çıocuk dşnmıuor o zamana kadr kılo vericem sağlıklı bı hamillelik olcak inşl.
evet onu herkes sölıor yaa bi benm amcamn kzına yaramadı kız 2 senedr evli şimdi hamile oğlumuz olcak inşl... ama sadece karnı var kzın hamıle olduundan dolayı :)
hiç kılo almamış

o hep öyleydi zaten
umarım nıyetm evlnsemde 65 e düşp hamile kalmak inşl.... (L)
aynı canım şu anlık bi değişiklik yok

alınan vs. yok gunleri şaşırdım ya tickerde 4 hafta dior ama 26 ağustosta düğünüm 28 gun dıe hesaplıorm ? yanlşmı doğrmu hesaplıom çözemedim
inşallah ıo kiloya burada düşeceksin, bu arada birbiriniz de iyi tanımış olursunuz. e hesap doğru işte 4 hafta 28gün, sen temmuzu 31gün saymıyormusun yoksa
kızlar hani ben tercih yapmayacaktım ya. :) Çevremdeki herkes ben tercih yapıyım diye uğraşıyo ben tercih yapıcam ama onlar diyo diye değil.Bu sene ki şansıma güveniyorum.
Ve bu sene kendimi geliştirip seneye tekrar sınava girip bu sefer tiyatro bölümünün yetenek sınavına giricem... ama bana yardım gerek şöyle dost yardımı...
şansını her zaman dene sana abla tavsiyesi Allahın nerede sana nasip yazdığını bilemezsin, tercih yap gelmezse gelmesin.
örnek
-geçen yıl ki kpss atamasında 30 puana bile atananlar oldu (adam kisenin tercih etmediği yeri yazıp gidiyor 80alanlar dışarda beklerken)
-örnek: tıpta uzmanlık sınavı yerleştirmesinde Denizli Kardiyoloji bölümünü tercih eden olmayınca ek kontejyana kalmıştı geçen yıl, yani 50 puan barajını geçen uyanığın biri yazsaydı 65-70 puanlık yere 50,01 ile girecekti

böyle şeyler nasip meselesi insna nasibini aramalı
Aksamki yedigim:
3 kasik manti
Salata
4 adet misket kfte
Bilyom hata ama 2 dlm ekmk
keşke hep bu kadar küçük hatalar yapsak 2 dilim ekmek=140 kalori, 1 su bardağı gazlı içecek=110 kalori. ikincisi tamamen boş kalori sen en azından biraz vitamin ve posa almışsındır
kızlar 12 ye doğru acıktım meyve yedim trt 1de seksenlerde vardı iyi gitti

3 kırmızı erik
1 şeftali,
1 yeşil elma yedim
ben de seksenleri çok seviyorum, ramazan da başlaması da iyi oldu. bi de dedemin dolabı son dönemlerdeki favorim:)