- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.821
canım niyeyse iç pilav çekiyor:) akşama belki iç pilav belki de pirinci az tavuklu pilav yaparım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar baklm kahvltida ne yicem
Ayy ne yagmuru burasi hala sicak ya kzlar pistik
Kaptan msj attim sana cevbn glmedi hala![]()
berivan slm cnm 70 79 topiğinden ben...
Kilomuz yakın olduğu için hep yakın hissetmişimdir sizi.nasıl gdyoooo ben takılı kaldım 79 2 olcak değişiklik yok cnm sıkılıyooo
işin çok zor ya, keşke annen de destek olsaydı. ne kadar tuhaf değil mi oruçlu olan insanın yanında herkes utana sıkıla yemek yer, diyetli olanın yanında da inadına yer, ikisi de yemek yiyemiyo, aradaki fark ne ki ya da neden zayıflamak isteyenlere bu kadar düşmenca yaklaşılır, çekememezlik bence, berivan annen seni kıskanıyo:) Annenle bence açıkca konuş biraz duygusal yaklaş ve onu öv kıskançlığı kesmenin en iyi yoludur bu
'' anneciğim oruçlunun yanaında yemek yenmez ama ben de bir nevi oruçlu sayılırım bunu sağlığım için yapıyorum senin de bana destek olmanı bekliyorum, sen ... yaşında ... kilodasın ama ben daha 21 yaşında ve ... kilodayım, bu gidişle senin yaşına geldiğimde senin kilonu ikiye katlarım'' falan de. yani kendisinin de diyet yapmak zorunda olduğunu değil bilakis formunu sana göre iyi koruduğunu söyle![]()
hadi bakalım hayırlsı, çok sıkıştırmasaydın bari kızı :)
bugün yağmur yağdı burası nihayet serinledi
aynen bizde de öyle gece boyunca defalrca uyandım ve sabah bir tanesi sanıyorum 5,30da falan kalktı ve uyumadı
güzel bir söz vardı
Görüm görüm gör taşı
Gördüğün yerde vur taşı
Başka bir veciz söz: Kaynana düğüne kadar , görümce görünceye kadar, kayınbaba da ölünceye kadar sevilirmiş.
görünen o ki atalarımız görümcelerinden çok çekmiş. ama artık öyle değil. benim 2 tane görümcem var ikisi de iyilerdir sağolusnlar hele bir tanesini sevmeyen insan yoktur herhalde
Güzel sözlermiş
bendede bir görümce var dünya tatlısı zaten daha 20 yaşında:)) kayınvalidemde çok şekerdir sağolsun hiç kalbimi kırmışlığı yoktur, hatta 4 yıllık evliyim hala evlerine gittiğimde bulaşık bile yıkatmamak için direnir, yıkarsamda söylenir:))
kardeşimin arkadaşıyla o gün yemeğe çıkamadık bi aksilik olmazsa bugün gidicez inş:)
bebişten sonra zaten en çok aradığım şey uyku:) helede nasıl uykuyu severim nasıl uykuyucumdur çok zor geliyor bazen ama allah sabrını veriyor şaşırıyprum bazen kendime:))
anneerde bazen ilginç oluyor hani, kiloluyken ne yesem yeme diye söylenir dururdu,, şimdi yemiyorum azıcıktan bişey olmaz yiyiversen diyip duruyor:)))
Bana.nasip oldu bie allahima sukurler olsun![]()
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
CANLARIM Bİ ŞU DIYETE BAKAR MISINIZ BASLAMAYI DUSUNUYORUM KAFAMA BAYA YATTI KILO VERDIRIR DEMI BU DIYET BANA BENIM EN BUYUK SIKINTIM ET YIYEMIYOR OLMAM SEBZE MEYZE VE CORBALAR HER ZAMAN FAVORIM OLMUSTUR BIR BAKARMISINIZ
berivancım naçizane tavsiyem olarak kabul et, bence senin böyle diyetler yapmana hiç lüzum yok. sen kaçamaklarını kontrol altına alıp, düzgün bir beslenme düzenine geçip spora başlarsan kilo da vereceksindir:) bünyen diyete çok alışmış olsa farklı birşeyler denemek faydalı olabilir ama kendini çok sıkıntıya sokmadan bence dikkat ederek ve özellikle spor yaparak daha rahat kilo vereceksindir:)
Unuturmuyum canim aklimda![]()
herkeze böyle kaynana hasip olsun dıyelım canım![]()