- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.881
dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şokoldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo
![]()
berivancım kaç yaşındasın??
bu arada o aletlerin kafası epey bi karışık oluyor ben onlarda çıkan sonuşların hiç birine güvenmiyorum. beni de bi kere 71 kilo tartmıştı ohaaaaa dedim çok afedersiniz 6 kilo fazla
kızlar şu mesaj sayım işini halledemedik. fikir alayım haftalık 35 mesaj mı 60 mesaj mı, ve bu mesajlar sayılacak onu da düşünelim
- siz sayıyı (söyleyin 35de hiç az değil) seng'in yerine bir kaptan yardımcısı atamammız lazım, kaptan yardımcısına her cuma hedef mesaj sayısına ulaşılan gün mesajla bildirilir. kaptan yardımcısı da bu günleri ilan eder, mesela cuma günü dolduran kişi olabilir salı günü vs. mesaj sayısını doldurup bi daha uğramayan üyeyi ikaz eder. şimdilik kendi mesajımızı sayıyoruz ya bu birbirimizin mesajını sayma şeklidede olabilir gene 35 veya 60a kadar, fazlasını saymaya gerek yok, yoksa tuniyi sayan yandı:)
benim önerim de benim şu anda yaptığım gibi herkes attığı mesajları numaralandırsın böylece saymak hiç zor olmuyor. cuma günü haftalık kaç mesaj olduğuna bakalım iki hafta üst üste 35in altında kalanlar ikaz edilsin...
Ama hem yorum yapın dedin bende yaptım en azından yaptıgım yoruma bı yorum yapsan bende başka bişeyler söylerim bı ortak karar aldırdık ama şimdi sil bastan başlayıp duruyoruz
Aslında onun bı zorluğu yılki herkes günlük Msj sayısını o haftaki sorumluya söyleyecek oda toplayacak 5 msjdan az yazan varsa günlük söyleyecek ama zor dıyorsanız yine yapacak tek şey herkes kendi msını sayacak
Ama söylede bisey var bence gruptaki herkes haftalık 35 msj atıyorduk zaten daha çok paylaşımda bulunalım dicez msj sayma ısını kapaticaz
Benden 3 öneri
her gün mesaj sayısını söylemek de mantıklı olabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25405
kızlar bu albul 84 kılo ıken yapmıstım sımdıkı kılom ıle olan resmı der yarın atacagım![]()
waaaov güzel hatun :)