Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şok :1::1::1: oldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo :14:

berivancım kaç yaşındasın??
bu arada o aletlerin kafası epey bi karışık oluyor ben onlarda çıkan sonuşların hiç birine güvenmiyorum. beni de bi kere 71 kilo tartmıştı ohaaaaa dedim çok afedersiniz 6 kilo fazla

kızlar şu mesaj sayım işini halledemedik. fikir alayım haftalık 35 mesaj mı 60 mesaj mı, ve bu mesajlar sayılacak onu da düşünelim
- siz sayıyı (söyleyin 35de hiç az değil) seng'in yerine bir kaptan yardımcısı atamammız lazım, kaptan yardımcısına her cuma hedef mesaj sayısına ulaşılan gün mesajla bildirilir. kaptan yardımcısı da bu günleri ilan eder, mesela cuma günü dolduran kişi olabilir salı günü vs. mesaj sayısını doldurup bi daha uğramayan üyeyi ikaz eder. şimdilik kendi mesajımızı sayıyoruz ya bu birbirimizin mesajını sayma şeklidede olabilir gene 35 veya 60a kadar, fazlasını saymaya gerek yok, yoksa tuniyi sayan yandı:)

benim önerim de benim şu anda yaptığım gibi herkes attığı mesajları numaralandırsın böylece saymak hiç zor olmuyor. cuma günü haftalık kaç mesaj olduğuna bakalım iki hafta üst üste 35in altında kalanlar ikaz edilsin...

Ama hem yorum yapın dedin bende yaptım en azından yaptıgım yoruma bı yorum yapsan bende başka bişeyler söylerim bı ortak karar aldırdık ama şimdi sil bastan başlayıp duruyoruz

Aslında onun bı zorluğu yılki herkes günlük Msj sayısını o haftaki sorumluya söyleyecek oda toplayacak 5 msjdan az yazan varsa günlük söyleyecek ama zor dıyorsanız yine yapacak tek şey herkes kendi msını sayacak

Ama söylede bisey var bence gruptaki herkes haftalık 35 msj atıyorduk zaten daha çok paylaşımda bulunalım dicez msj sayma ısını kapaticaz

Benden 3 öneri

her gün mesaj sayısını söylemek de mantıklı olabilir..

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25405
kızlar bu albul 84 kılo ıken yapmıstım sımdıkı kılom ıle olan resmı der yarın atacagım :34:

waaaov güzel hatun :)

28.mesaj

kızlar bugun masterda kaldığım bi ders vardı ya hani onun bütünlemesine girdim. amaaaan pek iyi geçti çok şükür verdim o dersi sanırım:32:
sabah sporumu yaptım sonra gündüz ders çalıştım full akşam da sınava girdim şimdi geldim. o yüzden gunduz bişi yazamadım.

Son düzenleme:
28.mesaj

kızlar bugun masterda kaldığım bi ders vardı ya hani onun bütünlemesine girdim. amaaaan pek iyi geçti çok şükür verdim o dersi sanırım:32:
sabah sporumu yaptım sonra gündüz ders çalıştım full akşam da sınava girdim şimdi geldim. o yüzden gunduz bişi yazamadım.

geçmiş olsun diyim canım o zman inşl. başarıyla verirsin sınavı :16:

28.mesaj

geçmiş olsun ve tebrikler canım:)

daha deminden beri bildirimden sonraki mesajlarımı sayıordum:37: bende başlığa yazıcm artık:37: yoksa kör olcam iyi yazmışım ama ,şimdiye kadar:16:

afiyet olsun tubicimdee inş yemek niyetine değildir, ara öğün yerinededir???

canım kusura bakma ya telefondan giriyorumya görememişim özür dilerim:26: valla yemek niyetine yememiştim ama ondan başkada bişi yemedim akşam yemeğine kadar canım ıstemedi

TEŞEKKÜR EDERIM CANIM ZAFIFLASAM ÇOK DAHA HOŞ GOZUKECEGIM İNŞALLAH :16::16:

RESİMDE GOSTER MIYORUM DEMI TUNİCİM 84 KILO OLDUGUMU :52::52::52:
KAPTAN SECIMIN DE SENG E ELİFLE SENİ SÖYLEMISTIM CANIM 2NIZ DE BU ISTE IYISINIZ BİRKEZ DAHA DÜŞÜNSEN TATLIM OLMAZ MI :28:

Kesinlikle 84 göstermiyorsun:)) masalların var:))
Zayıflarsan fıstık olacaksın:))
Bu arada bericim sen ankaradamiydin??

28.mesaj

Bende diyorum bu ki yok ortalıkta yine kendini mutfağımı kapadı:))
Tebrik ederim canım hayırlısında bitirirsin ins:))

Kizlar bugun o buyuk yemeğe çıktık
Annemde geldi oda tanıştı kızla
Guzel aksamı ama yemekte oğlum sagolsun baa uğraşırdı ok muhabbet edemedik
Sonra annem eve bıraktık gelin kahve icelim dedim baya konuştuk
Kızı sevdim cok hoş biri konuşan cıvıl cıvıl tam kardesim gibi
Ve kız 1,72 boyunda ve 50 kilo maşallah manken gibi:))
İns haklarında hayırlısı olur:))

Gelim menumee
Sahur 2 yumurta az pide domates yesil biber

İftar
1 hurma 1 ceviz
2 kasik Sac kavurma
2 kasik pilav
1 dilim kiymali borek
Salata
Bir bardak gazoz
3 kasik sutlac

Gelim menumee

İftar
1 hurma 1 ceviz
2 kasik Sac kavurma
2 kasik pilav
1 dilim kiymali borek
Salata
Bir bardak gazoz
3 kasik sutlac

Ayyy canim yaa hadi hayirlisi olsun insallah. Evlenmeyi falan planliyorlar mi yoksa simdilik sadece flört mu??
Bu arada afiyet olsun menun guzel olmus 17-18 saat oruca gore gayet az bu hafta yine ekside cikarsin boyle gidersen

Oglus uyandı onu uyutmaya çalışıyorum ayağımda su an
Görüşmek üzere kizlar
Öpüyorum siziii

Ayyy öp onu öp senin gibi tatli bi bebis isteyen bi abla var onu yerine öpuyorum de :))

Ayyy canim yaa hadi hayirlisi olsun insallah. Evlenmeyi falan planliyorlar mi yoksa simdilik sadece flört mu??
Bu arada afiyet olsun menun guzel olmus 17-18 saat oruca gore gayet az bu hafta yine ekside cikarsin boyle gidersen

Ayyy öp onu öp senin gibi tatli bi bebis isteyen bi abla var onu yerine öpuyorum de :))

Baya baya düşünüyorlar galiba:))
Haftaya annesi gelecekmiş beraber bı yemek yiyelim dedi hayırlısı bakalım:(( heyecanlandim:)))

Allah o bebek isteyen ablaya cooook tatli sağlıklı huzurlu onu üzmeyecek bı bebis versin ins en hayırlı zamanda:)))

slm kizlar demin cok sicak baasti 3 dilm kavn yedim
tunicim gecenin guzel gecmesine sevindim :)
menunde bence guzel disarda olmana ragmen

Baya baya düşünüyorlar galiba:))
Haftaya annesi gelecekmiş beraber bı yemek yiyelim dedi hayırlısı bakalım:(( heyecanlandim:)))

Allah o bebek isteyen ablaya cooook tatli sağlıklı huzurlu onu üzmeyecek bı bebis versin ins en hayırlı zamanda:)))

Amiiiiin :) ay cok istiyorum yaaa:)

Gelim menumee

İftar
1 hurma 1 ceviz
2 kasik Sac kavurma
2 kasik pilav
1 dilim kiymali borek
Salata
Bir bardak gazoz
3 kasik sutlac

canımmmmmmmmm hadi hayırlısı begendı ısen ne güzel inşallah çok mutlu olurlar canım kız manken gıbımıs masallah :nazar: canım ben eskişehirde yaşıyorum ama aslen konyalıyım 7 senedir eskişehirdeyiz gelirseniz yolunuz düşerse muhakkak haber et canlarım gezdırırım o resimdeki mekan eskişehir sazoba bilim kültür parkı kızlar bı gorsenız gelın ler damatlar mı nısanlanlananlar mı hepsi doğa resmi için gelmiş ben de bu sekılde ıstıyorum ınsallah :16:

Back
X