Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnn canlarım çok özledım sizi valla :54::54:
olmuyo ya ramazan da dıyet of of tunicim yaw siz annemle anlasarak mı yemek yapıorsun sütlaç börek falan :1::1::1:
dün yıne kactı yaw corba ,satata,1 parca ekmek,sütlaç,dondurma falan :18::18::18: of of nedir bu kendıme engel olamadım

ama denge yı saglıyorum artık aldım iplerı
sabah 2 dilim denge ekmek,peynır ,ıhlamur
öglen olabıldıgıne hafıf dunu dngelemem gerek :31:

olmuyo ya ramazan da dıyet of of tunicim yaw siz annemle anlasarak mı yemek yapıorsun sütlaç börek falan :1::1::1:
dün yıne kactı yaw corba ,satata,1 parca ekmek,sütlaç,dondurma falan :18::18::18: of of nedir bu kendıme engel olamadım

Walla canım disarsaydik biz ;))
Amaaa gelelim sana, bence eğer sen bı daha kaçamak yaparsan ceza verelim sana :(( bugün son yarın son derken kilo vrremeyeceksin bak ona göre:((
Anneni yapmaktan vazgeciremiyorsan mecbur nefsine hakim olacaksın biliyorum zor ama yoksa hedefimize ulaşamayacağız:(((

canımmmmmmmmm hadi hayırlısı begendı ısen ne güzel inşallah çok mutlu olurlar canım kız manken gıbımıs masallah :nazar: canım ben eskişehirde yaşıyorum ama aslen konyalıyım 7 senedir eskişehirdeyiz gelirseniz yolunuz düşerse muhakkak haber et canlarım gezdırırım o resimdeki mekan eskişehir sazoba bilim kültür parkı kızlar bı gorsenız gelın ler damatlar mı nısanlanlananlar mı hepsi doğa resmi için gelmiş ben de bu sekılde ıstıyorum ınsallah :16:

E yemiyorki kız:)) tekrar karar verdim yemeyen belli oluyor arkadas:))
Çorbasını icti
Böreğin yarısını yedi yarısını kardesime verdi
Ana yemek geldi ay ben çok doydun yiyemiycem dedi:))
Nasıl doydu ne yedi doyduysa artık:))
Öyle hemen soyunmada demekki öyle olunuyor:))

Walla canım disarsaydik biz ;))
Amaaa gelelim sana, bence eğer sen bı daha kaçamak yaparsan ceza verelim sana :(( bugün son yarın son derken kilo vrremeyeceksin bak ona göre:((
Anneni yapmaktan vazgeciremiyorsan mecbur nefsine hakim olacaksın biliyorum zor ama yoksa hedefimize ulaşamayacağız:(((

kesinlikle haklısın bugun ve devamında kı gunler bozmak yok her turlu cezaya razıyım canım :26:

Kizlar bugun o buyuk yemeğe çıktık
Annemde geldi oda tanıştı kızla
Guzel aksamı ama yemekte oğlum sagolsun baa uğraşırdı ok muhabbet edemedik
Sonra annem eve bıraktık gelin kahve icelim dedim baya konuştuk
Kızı sevdim cok hoş biri konuşan cıvıl cıvıl tam kardesim gibi
Ve kız 1,72 boyunda ve 50 kilo maşallah manken gibi:))
İns haklarında hayırlısı olur:))

Gelim menumee
Sahur 2 yumurta az pide domates yesil biber

İftar
1 hurma 1 ceviz
2 kasik Sac kavurma
2 kasik pilav
1 dilim kiymali borek
Salata
Bir bardak gazoz
3 kasik sutlac

canım kardeşin için şimdiden hayırlı olsun be tebrikler, hemen ısınmanız ne akdar güzel olmuş:) menün de ayrıca güzel canım afiyet olsun. ben de bu hafta nerdeyse her akşam iftara dışarıda olacağım ama sıcaklar zaten otokontrol sağlıyor yemekten korkmuyorum o nedenle:1:

Sagol canim benim amiiin bitsin de benim de hayatim daha duzenli olsun :)

canım bitirince hayatın düzene gireceği konusunda sana katılıyorum, insanı çok uğraştırıyor değil mi:7:

E yemiyorki kız:)) tekrar karar verdim yemeyen belli oluyor arkadas:))
Çorbasını icti
Böreğin yarısını yedi yarısını kardesime verdi
Ana yemek geldi ay ben çok doydun yiyemiycem dedi:))
Nasıl doydu ne yedi doyduysa artık:))
Öyle hemen soyunmada demekki öyle olunuyor:))

aynen canım yemeyen bellı oluyo yok homidi gırtlak yiyoz olmuyo artık yok kaçamak asla :kkk:

:1::1::1: kendimden yola cıkarak kaçamaklara cezalar bulalım mesela
1 gunluk tam menudekı kacamak ıcın yuruyus yada baska bırsey
bır menuluk kacamak ıcın 50 mekık
yada 100 ip atlama olsa
sizde soyleyın kızlar hepimiz de kacamak lar var bu şekilde önleyebılırız belkı :28:

$kis_177665.webp

o zaman bu yaz gününde bu resim hepimize gelsinnnn:) ah ah orada yürümek vardı şimdi:)

gunaydin canlarim kis resmi bu sicakta super olms
59 .msjim dogruyazmisim demi sayiyi kizlar
telden giroyomda net bulamiom

günaydın canım biz de seni özledik :)

günaydınnn kızlarrr yine sıcak bir güne merhabaaaaaaaa:))

günaydııın :)

canım bitirince hayatın düzene gireceği konusunda sana katılıyorum, insanı çok uğraştırıyor değil mi:7:

evet yaa hatta bazen diyorum ki keşke başlamasaydım, kışın işimin gücümün arasında bi de oraya gidiyorum daha da tez yazıcam eve gelmem saat 10u buluyor. zaten o yüzden aldım kiloları çnkü saat 10dan sonra oturup yemek yiyodum. napıyım bütün gün yorgunluk bi de derste kafa patlatıyor insan:((

:1::1::1: kendimden yola cıkarak kaçamaklara cezalar bulalım mesela
1 gunluk tam menudekı kacamak ıcın yuruyus yada baska bırsey
bır menuluk kacamak ıcın 50 mekık
yada 100 ip atlama olsa
sizde soyleyın kızlar hepimiz de kacamak lar var bu şekilde önleyebılırız belkı :28:

bana başka bi ceza bulun ya spordan gına geldi zaten :))

ergh canım hadı hayırlısı canım sınavın umarım ıstedıgın gb gelir canım yasımı sormustu bır arkadasımız 21 yaşındayım 11inde doğum günüm :16:

evet ben sormuştum yaşını da şu yüzden sordum yaş ne kadar gençse vucut o kadar sıkı oluyor ve olduğun kiloyu göstermiyor canım bence sen de 79 göstermiyorsun gerçekten...

yaz çocugum ama yazı see-vmem kar yagmur tam benlık kısakol yerıne kazak ,hırka,babet yerıne çızme,bot .kaban falan bayılırım çok hosuma gırer canım yazı sevmem :1:

ben de kışı ve sonbaharı daha çok severim:)

kızlar ben size katılamıycam walla ben yazcıyım :))

günaydın canım biz de seni özledik :)

günaydııın :)

evet yaa hatta bazen diyorum ki keşke başlamasaydım, kışın işimin gücümün arasında bi de oraya gidiyorum daha da tez yazıcam eve gelmem saat 10u buluyor. zaten o yüzden aldım kiloları çnkü saat 10dan sonra oturup yemek yiyodum. napıyım bütün gün yorgunluk bi de derste kafa patlatıyor insan:((

bana başka bi ceza bulun ya spordan gına geldi zaten :))

evet ben sormuştum yaşını da şu yüzden sordum yaş ne kadar gençse vucut o kadar sıkı oluyor ve olduğun kiloyu göstermiyor canım bence sen de 79 göstermiyorsun gerçekten...

kızlar ben size katılamıycam walla ben yazcıyım :))
Aynen canım bende kisi pek sevmem:((
Yani yazın cok sıcaklarıda sevmem ama yinede kapalı havalarda cok ruhum daralir

Back
X