Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

41.mesaj
ben geldim annem ankaraya gıttı ay sonu bıkac gunlugune gelıcek ama yıne :46:

geldim ama iyi mi geldim bilmiyorum :18: bol kacamaklı bir hafta oldu ozellikle hafta sonu. hafta sonu sınavlarım vardı cok agır ipin ucunu kacırdım oyuzden :17:
diyetim boyunca ilk defa bu kadar kaybettim kendimi :2::2::2::2:
bugunden basladım ama sıkıya almaya, heleki gectiğimiz haftaki 1.liğimizden sonra ne kendimi ne de takım olarak kimseyi hayal kırıklıgına ugratmak ıstemıyorum.

1.liğimiz icin de herkesi coooookkk ama coookkk tebrik ediyorum. cok sevindim ya ZAFER tatlı bişi :46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52:

elifcim senide ayrıca tebrik ediyorum canım benım :46::nazar::46::nazar::46::nazar:

meraba sinemcim hoşgeldin Allah kavuştursun tatlım :) artık önümüzdeki bu iki gün sıkı tutarak toparlarsın tatlım üzülme

Son düzenleme:
asudecim niyetlısın galıba Allah kabul etsin canım kendınden bahseder mısın bıraz canım :16:

teşekkür ederim canım:) kendimi yarışmada gibi hissettim:1: canım 55 kiloyum boyum 168. Ankarada yaşıyorum:) beslenme ve rejim meselelerini sanırım zevkle takip ediyorum, diyetsiyenlik okusaydım sanırım çooooook mutlu olurdum:D diyet yapmak isteyen akraba ve arkadaşlarım hep bana geliyor:DD

teşekkür ederim canım:) kendimi yarışmada gibi hissettim:1: canım 55 kiloyum boyum 168. Ankarada yaşıyorum:) beslenme ve rejim meselelerini sanırım zevkle takip ediyorum, diyetsiyenlik okusaydım sanırım çooooook mutlu olurdum:D diyet yapmak isteyen akraba ve arkadaşlarım hep bana geliyor:DD

wawwwwwwwwwwwwwwwwww 168boy 55 kilo mu anacım sen kılo vermek degıl demı nıyetın kız daha ne vereceksın doktorum ayagıma gelmı baksana menulere bır yorum da senden beklıyorum ona gore evlımısın bekar mısın yasın kac asudecimmmmmmm:16:

Son düzenleme:

benim boyum da 1.68 ve tam olarak benim 1 sene önceki kilomdasın asude. ben de o zamanlar zayıflamaya çalışırdım keşke 52 olsam falan derdim :)) şimdi 55i görsem göbek atarım :)

wawwwwwwwwwwwwwwwwww 168boy 55 kilo mu anacım sen kılo vermek degıl demı nıyetın kız daha ne vereceksın doktorum ayagıma gelmı baksana menulere bır yorum da senden beklıyorum ona gore evlımısın bekar mısın yasın kac asudecimmmmmmm:16:

canım benim aslında niyetim artık bölgesel zayıflama, popo ve basen kısmına savaş açtımmm:D canım 24 yaşındayım henüz bekarım:)

evet walla herkes burda ne güzel. tatlım benim adım ece :)

ececim hoşgeldin, nasılsınnn?

benim boyum da 1.68 ve tam olarak benim 1 sene önceki kilomdasın asude. ben de o zamanlar zayıflamaya çalışırdım keşke 52 olsam falan derdim :)) şimdi 55i görsem göbek atarım :)

Bende senin kilondayken zayiflayim diye uğraşırım şimdi 67 olsam bende göbek atarım:))
Demekki neymiş kılomuzun kıymetini bilip almamaya ugrasicaz, baksana verelim derken almisizda almışız :(((

iş güç eve gıtmek ıstıyorum ben bılmem eşim bilir i izliyorum acayıp ıyı gelıyor ya :1::1::1: gül gül kendıme geliyorum

onu ben de izliyorum yaaa o sunucuya bayılıyorum çok komik :))

canım benim aslında niyetim artık bölgesel zayıflama, popo ve basen kısmına savaş açtımmm:D canım 24 yaşındayım henüz bekarım:)

ececim hoşgeldin, nasılsınnn?

iyiyim tatlım çok sağol. asude senle ikiz gibiyiz benim de popo basen problemim var en zayıf olduğum zamanlarda bile vardı :)
ben de 24 yaşındayım:) ankarada nerde oturuyosun esmer misin sarışın mısın okuyo musun çalışıyo musun merak ettim :)

Bende senin kilondayken zayiflayim diye uğraşırım şimdi 67 olsam bende göbek atarım:))
Demekki neymiş kılomuzun kıymetini bilip almamaya ugrasicaz, baksana verelim derken almisizda almışız :(((

offf evet yaaa artık almayalım da verebildiğimizi verelim. çok karamsarım artık :(

kızlar of ya kılo vermek ıstıyoruum ahah gecen sene bn de 69 kıloydum :14::14::14::14:

hepimiz onun için uğraşıyoruz tatlım ama o kadar kolay olmuyor işte :((

iyiyim tatlım çok sağol. asude senle ikiz gibiyiz benim de popo basen problemim var en zayıf olduğum zamanlarda bile vardı :)
ben de 24 yaşındayım:) ankarada nerde oturuyosun esmer misin sarışın mısın okuyo musun çalışıyo musun merak ettim :)

kız sen benden de hızlı çıktın aslında resım koysak olmaz mı gorsek bırbırımız ı anammmmmmmmmmmmm çok merak ettım sımdı anlatalım hadı baslayın bakalım :1::1::1:
aman her cümlemi düzeltıyorum ılgım ıyıce dagılmıs durum da

Son düzenleme:

canım büyük bir zevkle yorum yaparım, naçizane tavsiye olarak kabul edersin:)

canım sen niye 1 yılda kilo aldın?

iş güç eve gıtmek ıstıyorum ben bılmem eşim bilir i izliyorum acayıp ıyı gelıyor ya :1::1::1: gül gül kendıme geliyorum

onu ben de izliyorum canım ya çook seviyorum, iftar bekleyiş gerginliğini azaltıyor:D

:1: tunicimm çok güldüm yaa, silsile halinde herkes ben 1 sene öncesi..... diye anlatmaya başladı:))

kızlar of ya kılo vermek ıstıyoruum ahah gecen sene bn de 69 kıloydum :14::14::14::14:

silsile devam ediyorrr:1:

bence de çok komikk:))

ayy çok sinir bir durum değil mi yaa, zayfıladıkça belim inceliyor popo kalıyor:D canım ben eryamanda oturuyorum, hem okuyorum hem kamuda çalışıyorum, sarışın-kumralım canım:)) ya sennn? yaa sizzzz hepberaber??:1:

kız sen benden de hızlı çıktın aslında resım koysak olmaz mı gorsek bırbırımız ı anammmmmmmmmmmmm çok merak ettım sımdı anlatalım hadı baslayın bakalım :1::1::1:
aman her cümlemi düzeltıyorum ılgım ıyıce dagılmıs durum da

olur canım bi resim çekeyim ben de koyayım hepimiz koyalım resimlerimizi facelerde boy boy var nasılsa :))

canım sen niye 1 yılda kilo aldın?

onu ben de izliyorum canım ya çook seviyorum, iftar bekleyiş gerginliğini azaltıyor:D

ayy çok sinir bir durum değil mi yaa, zayfıladıkça belim inceliyor popo kalıyor:D canım ben eryamanda oturuyorum, hem okuyorum hem kamuda çalışıyorum, sarışın-kumralım canım:)) ya sennn? yaa sizzzz hepberaber??:1:

canım ben düğünden sonra kilo almaya başladım neden ben de bilmiyorum bi kaç ay doğum kontrol hapı kullandım ondandır diyenler var. tabi yeni evliyiz gezdik tozduk akşamları hep dışarlarda yemek yedik sonra eve geldik topkek gofret bilmem ne yedik. ondan da aldım.bi de ben kışın master derslerinden çok geç saatler geldim eve. evde de yemek falan olmuyodu akşam saat 11de makarna yapıp yiyoduk. eşimde 5-6 kilo adı ama onun boyu 1.90 olduğu için belli bile olmadı aldığı kilo :)) sonra da işte bu insülin direnci ve hipoglisemi olayım çıktı veremiyorum kilo falan :(( offf içimi döktüm resmen.

ben de dikmende oturuyorum canım. okulu bitirdim master yapıyorum şimdi.gazi iibf mezunuyum. saçlarım koyu kestanedir ama tenim baya beyaz.armut tipli bir insanım.hmmmm başka ne söyliyim ?? :)

ben 165 boy kılom 78.9 lar da tam esmer degılım 21 yaşındayım bekarın da bekarı yım :31: süs püs çok severim muhasebeciyim 2 sınıf aöf işletme okuyorum böyle

Son düzenleme:
7 senelik bir arkadaşım var dı yapılmaması gerekenı yaptı özür diledi tekrar konusuyoruzz ama içimden gelmıyo cidden kardeş gözüyle goruyordum 7 sene boyunca destek olduk son yaptı gı sey çok kırdı benı guven dıye bırsey kalmadı tek arkadasım annem 2 de kuzenım var ama uzak herkesle çok ıyı anlasırım safmıyım neyım kolay kanıyor karsımdakını de kendım gb goruyorum nıye bunları yazıyorum bılmıyorum ama bana bu topik çok ıyı gelıyo gunun yorgunlugunu yasama bıcımımı dıyettekı yukumu burada sızlerle atmak o kadar guzel kı ıyıkı varsınız ıyıkı bu grupta yım tanımısım sizi canlarım :16:

Back
X