- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.981
umarim cozulur sagol canim insl. guzel
gecicek
gecicek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba, iftardan yeni geldim hemen soluğu güzel takımımzda alıyorummm:))
yediklerim:
mercimek çorbası (çeyrek kase kadar)
yoğurt salata
tavuk şiş (yarım porsyion, 4-5 tane tavuk parçası kadar
şıllık tatlısı(adına çok güldüm) krep gibi hamur içinde şerbetle ceviz vs) ve künefe
tatlılar toplamı yarım porsiyon kadar
çay içtim bir de:)
canım burası içini dökme yeridir iyi yaptın:) negüzel ankarada yaşayan bir arkadaşa rastlamak burada, bakarsın karşılaşırız günün birinde:)
canım bu grup gerçekten çok güzel oldu. 7 senelik arkadaşınla tartışman çok üzücü. insanlar vardır bilirsin içleri gerçekten kötü, onları affetsen bile kırgınlığın tamamen geçmez çünkü yaptığı şeyi bilerek ve isteyerek yaptığını bilirsin. ama bazı insanların bilirisn içi özü iyidir, öylelerinin hatalarını affetmek daha kolay olur. arkadaşının hangi kategoriye girdiğine göre davranışlarının belirleyebilirsin belki canım:)
verdik vereceğizzzzz tunicimm
canım umarım sorunun hemen hallolur, yarın güzel ve keyifli alışverişler dilerim size:)
umarim cozulur sagol canim insl. guzel
gecicek![]()
kaptanım bence mesaj sayımı yapmayalım tek tek kaptan yardımcısı durumu ele alsın sayım olarak degıl de fomuma gelmeyen yazmayan yada az yazan ları gun ıcınde tespit edıp uygun sekılde uyarsın aynı sey tekrar ederse sana bıldırsın daha uygun olmaz mı :26:
Ama hem yorum yapın dedin bende yaptım en azından yaptıgım yoruma bı yorum yapsan bende başka bişeyler söylerim bı ortak karar aldırdık ama şimdi sil bastan başlayıp duruyoruz
Aslında onun bı zorluğu yılki herkes günlük Msj sayısını o haftaki sorumluya söyleyecek oda toplayacak 5 msjdan az yazan varsa günlük söyleyecek ama zor dıyorsanız yine yapacak tek şey herkes kendi msını sayacak
Ama söylede bisey var bence gruptaki herkes haftalık 35 msj atıyorduk zaten daha çok paylaşımda bulunalım dicez msj sayma ısını kapaticaz
Benden 3 öneri
Bence Berivan kaptan yardımcısı olsun ve ipleri eline alsiinn:))))
Porsiyonlarin gayet ölçülü olmus canım:))
Tatlıdan biraz alıp bırakabilmek buyuk basarı:))
kızlar geçmişi daha tam okuyamadım.
dün hastanedeydik. bakıcım ve kız kardeşimin omzu , miniklerinde kusma problemi yüzünden gittik hastaneye. 8-10 gündür kusuyordu biri pazartesi günü 3 defa kustu diğeri de kustu. gün buyunca hastaneydik anlayacağınız. garibimin kan şekeri düşümüş kusup dururuken. serum takıldı . akşam idrar tahlilini veremeden hastaneden çıktık. sanıyorum 7. denemeden sonra çocuktan idrar alabildim, zaten az yapıyo bi de o poşetler çıkıçıkıverince zor oldu. malesef idrarda yoğun lökosit çıkmış zaten bulanıklığından da belliydi. eşim çocuğu iftardan sonra iğneye götürdü . 2 gün daha iğne olacak.
ne oruç ne de diyet var bende![]()
Günaydın kızlar, öncrelikle şu mevzuyu bir toparlayalım
tuniciğim takımda ortalama 7 üye olduğunu düşünecek olursak haftanın 7 günü gelen sayımlarla toplam 49 measaj eder aksaklıklar vs. derken gelen özel mesaj sayıs50-60ı bulur, bunu derleyecek kişi için zor olur düşüncesindeyim günlük bildirimin. özelden olmasın takım sayfasından bilidirim olsun derseniz de yeri geliyor kilo bildirimi bile gözden kaçıyor.
35 mesaj az diyoruz ama şu an bu sayıyı doldurmayanlar var aramızda. Pazarlık ediyorum ne 35 ne 60 olsun ikisinin ortası olsun.
sonuç olarak
-önemli olan katılım
-Haftalık 50 veya günlük 7 mesaj yazmak zorunlu
-bu sayının altında kalan kişi kaptan yardımcısı tarafından uyarılır, 2 hafta üst üste 50 mesajı dolduramayan kişi diskalifiye edilir.
-Az paylaşım yapan kişi zaten kendini belli ediyor. berivanın yukarıda dediği yol izlenebilir. herkes kendi mesajına numara verebilir
-makul sayıda düzenli olarak katılımı olan geçerli sebeplerle 50 rakamını dolduramamış (ama arayı da çok açmamış mesela 45 mesaj) arkadaşlarımızı takımda tutmak da bizim elimizde olsun.
-Berivan da kaptan yardımcısıdır:)
-tuni de 2. kaptan yardımcısıdır.
.
elifcim canım çok geçmiş olsun canım şimdi nasıllar iyilerdir inşallah :26:
canım beni mı kaptan yardımcısı olarak sectın ama ben daha yuzde hesaplıyamıyorumseve seve yaparım ama hafta sonu da gıremıyorum ya canım sıkıntı olmaz mı
![]()
kızlar geçmişi daha tam okuyamadım.
dün hastanedeydik. bakıcım ve kız kardeşimin omzu , miniklerinde kusma problemi yüzünden gittik hastaneye. 8-10 gündür kusuyordu biri pazartesi günü 3 defa kustu diğeri de kustu. gün buyunca hastaneydik anlayacağınız. garibimin kan şekeri düşümüş kusup dururuken. serum takıldı . akşam idrar tahlilini veremeden hastaneden çıktık. sanıyorum 7. denemeden sonra çocuktan idrar alabildim, zaten az yapıyo bi de o poşetler çıkıçıkıverince zor oldu. malesef idrarda yoğun lökosit çıkmış zaten bulanıklığından da belliydi. eşim çocuğu iftardan sonra iğneye götürdü . 2 gün daha iğne olacak.
ne oruç ne de diyet var bende![]()
canımcım öncelikli görevin devamlılığın sağlanması. hepimizin işleri çıkabilir. hepimiz birbirimizin yedeğiyiz. cuma günü ben gelemezsem sen yaparsın , tuni yapar. hatta bu cuma günü yapılan bliirimi herkesin bilmesi gerekiyor o yüzden herkes kendi yüzdesini hesaplayarak bildrisin diyoruz. işe buradan başlamak lazım. takım bildirimi yapılmazsa takım olarak zarar görüyoruz çünkü. yüzde hesaplamakta bişi yok, kendine güven ascık. takıldığın yeri sor cevaplayalım.
bu arada kilonu hakikaten göstermiyorsun. gençlik işte. belki de o cihazın gösterdiği yağ oranı doğru, yağın gfazla olsa daha şişman gözükürdün. tebi basen kısmında bi birikme var, oralar gidecek![]()
Ya elif cım kaldıramıyorum ama resimlerı nıye olmuyo