Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha önce takıma girmeye bile cesaretim olmadı. Hep başlamadan biten diyetlerin oldu. Ama şimdi saglık sorunları çıkınca seve seve gittim diyetisyene :) şimdi ben 95 le başladım. Hedefim 70. Boyum 170. Veeeree ilk haftamda taaaaaammmm 4 kg gitmiş gözüküyor. Bunun tamamı su olabilir. Ama benim vücudumda inanılmaz bir ödem var. O yüzden o da çok önemliydi benim için :cool: he ben suanda çalışmıyorum bu arada. Annnem çok hasta 2 senedir ona bakıyorum. Kariyerimi bitirdim. Olsun onun için herseyi yaparım ben. :(

kıyamam canım vereceksın hepbırlıkte verecegız ben 2-3 sene once 91 ıle dıyete basladım 68-65 oldum sonra 1,5 sene ıcınde 86 oldum 5 hazıranda buraya basladım arkadaslarımın yardımı ıle 78,8 oldum verecegız benım de hedefım 65 ısım neydı bu arada

günaydın canlarım dün bı turlu gıremedeım canlarım çok özledım sızı bu hafta gıden
300 gr az ol du blıyorum :( ama yenı yenı toparlanıyorum kızlar dün gelen gıden bıtmedı bolgeden geldıler o sekılde kızlar çok sevıyorum sızı yenı gelen arkadaslar bırınızın adının tugba oldugunu ogrendım ama dıgerını bılmıyorum :50: tekrardan hosgeldınız :46:

hoşgeldin berivancım merak ettim seni dün
bu arada gitmedim burdayım:))))

günaydın canlarım dün bı turlu gıremedeım canlarım çok özledım sızı bu hafta gıden
300 gr az ol du blıyorum :( ama yenı yenı toparlanıyorum kızlar dün gelen gıden bıtmedı bolgeden geldıler o sekılde kızlar çok sevıyorum sızı yenı gelen arkadaslar bırınızın adının tugba oldugunu ogrendım ama dıgerını bılmıyorum :50: tekrardan hosgeldınız :46:

bence sen almadığına şüketmelisin o annenin hayır diyemediğin güzel yemekelrinden sonra:)
hiç moral bozmana gerek yok o menulerle artıda çıkabilirdin ama yinede vemrişsin
tebriklerr
artık bu hafta kaçamak yok dimi canım:))

Daha önce takıma girmeye bile cesaretim olmadı. Hep başlamadan biten diyetlerin oldu. Ama şimdi saglık sorunları çıkınca seve seve gittim diyetisyene :) şimdi ben 95 le başladım. Hedefim 70. Boyum 170. Veeeree ilk haftamda taaaaaammmm 4 kg gitmiş gözüküyor. Bunun tamamı su olabilir. Ama benim vücudumda inanılmaz bir ödem var. O yüzden o da çok önemliydi benim için :cool: he ben suanda çalışmıyorum bu arada. Annnem çok hasta 2 senedir ona bakıyorum. Kariyerimi bitirdim. Olsun onun için herseyi yaparım ben. :(

hoşgeldin aramızaaa
allah yardımcın olsun annene acil şifalar versin inşş
ilk hafta dediğin gibiödemde atıldığı için çok veriliyor ama olsun dediğin gibi onada ihtiyacımız yok, hemde ilk haftadan baya motive ediyor insanı:)
tabi daha sonraki haftalar böyle olmaz onun içinde şimdiden hazırlıklı ol moralini bozma:))

aaaaa dövecem seniaz kaldı:20::20:
nerde benim poztif enerjık arkadaşımm???

hamile olabilirmisin acaba??
duygu değişimi ilk başlarda yaşardım bende birden aklıma geldi:)))):16::16:

aaaa dur şimdi aklıma geldi hamilelik değil de bi kaç gün sonra regl olucam belki onun sendromudur...

bu arada dün yeni doğum yapan bi yakınımızın bebeğini görmeye gittik Allahım delirdim delirdim öyle güzeldi ki minicik elleri ayakları bebeği tutarken korktum öyle hafifti ki :) ayyy çok seviyorum yaaa ama benim hamile kalmam 1 seneyi bulur heralde okul mokul derken zaten kışa ev alıcaz taşınma yerleşme derken bi dahaki yazı bulur

aaaa dur şimdi aklıma geldi hamilelik değil de bi kaç gün sonra regl olucam belki onun sendromudur...

bu arada dün yeni doğum yapan bi yakınımızın bebeğini görmeye gittik Allahım delirdim delirdim öyle güzeldi ki minicik elleri ayakları bebeği tutarken korktum öyle hafifti ki :) ayyy çok seviyorum yaaa ama benim hamile kalmam 1 seneyi bulur heralde okul mokul derken zaten kışa ev alıcaz taşınma yerleşme derken bi dahaki yazı bulur

ayy valla ececim bu işler bazen hiç planla olmuyor:))
allah en hayırlı zamanda versin size tatlı bi bebiş:)
ne kadarlık evliydiniz?

Kızlar listemiz kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 268. ETAP ***

akashha (68.6 /68.1/ 0.5/ % 0.73 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
bilgen35 ( 91.8 /90.5 /1.3 / % 1.42)
gurbet_dmr (88/87.6 /0.4 / % 0.45 )
Kbra23 ( 78.1 /77.5 /0.6/ % 0.77 )
mersinli42 ( 78/ 77.5 / 0.5/ % 0.64)
nurgulguney ( 56.8 /56.8 / 0 / % 0)
UZAYIM ( 63.2/63.2/0/ % 0 )
yasminyaso ( 85 / 84.4/ 0.6 / % 0.71 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

kızlar sık giremıyorum stajerlerden dolaayı bızım lıste yapıldı mı elifcim
:18::18::18: nasıl olacak ayyyyyyy yardım edın lutfen yapalım ben nasıl olacak tam bılmıyorum :18::18::18:

berivanimkolay gelsin cnm oncelikle
cok sukur oruclyym bugun
baklm ortalamyi kim yapck
bn hic anlamm bu islerden
:50: herks bildirim yapmis miki goremdm bn
berivancim bnde 250 gr vermism umarim haftaya guzl
gider 78 olmusun sanirim sevindim cok:1:

Kızlar listemiz kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 268. ETAP ***

akashha (68.6 /68.1/ 0.5/ % 0.73 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
bilgen35 ( 91.8 /90.5 /1.3 / % 1.42)
gurbet_dmr (88/87.6 /0.4 / % 0.45 )
Kbra23 ( 78.1 /77.5 /0.6/ % 0.77 )
mersinli42 ( 78/ 77.5 / 0.5/ % 0.64)
nurgulguney ( 56.8 /56.8 / 0 / % 0)
UZAYIM ( 63.2/63.2/0/ % 0 )
yasminyaso ( 85 / 84.4/ 0.6 / % 0.71 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

canım edilmişmiydi bilmiyorum ama tebrikler... doğru. üstelik kilo alan olmamış ;) listeyi verebilirsin

hadi hayırlısı yakında bi düğün hazırlığı daha var yani :9:
yok kız daha sırada onun abisiyle benim ablamın nişanı falan var :)
biz de arayı anca yaparız :1:

zaten annelik bulaşıcıymış :) bi yerde okumuştum bir bayan bebeği olan biriyle kısa süre bile vakit geçirdiğinde bebeği olandan diğerine e artık seninde zamanın geldi diye sinyal gidiyormuş... :)

kilo bildirimi

gecen hafta 67.6

bu hafta 67.6

giden 0

bu hafta caktım kazıgı. zaten - beklesem arsızlık olurdu :17:

Back
X