Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bizim evden iyi haberler:
-mutfak lavabom artık akıtmıyor
-bugün 8 metrekarelik kocaaaamaaaan halımı ikiye kestirip overlok yaptırdım oturma odama rahat rahat sericem artık
-lap topu formata verdim , çıkışta alıcam inşallah.

sizin de her ne sıkıntınız varsa Allah bi çözüm versin.

BEnimde tam tersi oldu galiba bugün:((
Yağmurdan balkondaki kilimlerim ve bu yıl ilk defa kuruttugum kayisilarim su icinde kalmış
Pencereyi açık unuttuğum için perdem mahvolmus
Laptopum mentesesi çıkmış tamirde

ya tamamen bozmadım ama sacma sapan oldu 1 gun full ogunler dıyet hersey guzel aksam sınava calısırken hooop çikolata :18: bide annem geldiğinden yemekleri biraz farklı yaptım araya pilavlar kaynadı :18: tek kırmadıgım nokta aksam yemeklerınde ekmek yememek oldu. son pazar gunude zaten yapacagımı yaptım fastfood :17::17: ama inanırmısın aksamları hep rahatsız oldum artık mıdem alısmıs belli bir duzene kabul etmiyor fazlasını. suan yemekten yana sıkıntım yokda aklıma sureklı cikolata dondurma gelio. :18: bu kadar zamandan sonra 60ları gordukten sonra kızdım ama cok kendıme..:2:

haftaya sıkıya alalım kendimizi telafi edelim canım :34:

Sen uzunca bir süredir kaçamazsıZ diyetine devam ediyorsunya ınsanda bikkinlik oluyor annende olunca Ramazan'da olunca bozulmustur:((
Ama burası olmasa tekrar diyete başlamak epey zaman alırdı ama şimdi hemen kaldığın yerden devam edersin:))

teşekkür ederim canım
kızlar sizler kaç kiloydunuz, kaça düştünüz yazarmısınız yani bende grubumuz hakkında bilgi almak istiyorum :72:
zayıflama yarışmasının ne kadar etkisi oldu kilo verme sürecinizde

hosgeldin tugbacim
Tugba ismini çok severim hep etrafındaki tuğbalar çok tatlı çok sevecen insanlardır:))
Takımda bir tugbamiz daha var çok yakında düğünü var:))

Bende Mayıs'ta girdim takıma 80 kiloyum o zaman 2,5 ayda 7 kilo vermisim:))

eski takımım, nasılsınız?
Ramazanınız mübarek olsun, umarım diyet de oruç ta iyi gidiyordur.
hepinize sevgiler...

Hilacimmm:))
Canım arkadasım:))
Ramazan'da diyet güzel bizeymiş insan iftarda abartmayinca oturup kalmıyor kendimi çok hafif hissediyorum
Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyetin
Bak izinli yazılmıştın dön artık:((

sabah annem burnumdan getirmişti ondan çok kötüydüm :)
aaah kızlar benim vefasızı unutmayı başardım sonunda
hatta yenisini buldum bile
hemde bununla daha uymluyuz.
Hatta hatta annesiyle oturup çay içtik-o da babamla içti :D
babam diyo yakışıklıymış seni verelim ona :1:

tunicim hoşgeldin ne iyi ettin, hem de 1 hafta 1 kilodan fazla kilo vermişsinnnn:)

ben geçen hafta 54.8
bu hafta 54.6

ama çok şişim yaa 3 gündür eziyet gibi çekiyorum yok mu bunun çaresi:(

selM kızlar bugun gene güzel geçti diyelim eksiklerimizi tam alamadık ama çarşamba günü tamamlıcaz
ama kararım karar ailesiyle gelmeden kınaya kadar bulışma yok hiçbişi bugunku sinirimn telafısı olamaz kesinlikle
neyseee gayet güzeldi akşama kadar bişi yemedim yarın oruçlu ıolcam zaten şimdiden bildirimi yapıyım canlarım ama yüzde olayını gerçekten bilemiorum :50:
akşamki menüm az kır pidesi 1 yemk silme y.k pilav çorba salata 1 dlm tatlı

başlangıç:85.00
bu hafta 84.750
giden 250gr :50:
mesaj sayım 86 bu hariçç

Son düzenleyen: Moderatör:
selM kızlar bugun gene güzel geçti diyelim eksiklerimizi tam alamadık ama çarşamba günü tamamlıcaz
ama kararım karar ailesiyle gelmeden kınaya kadar bulışma yok hiçbişi bugunku sinirimn telafısı olamaz kesinlikle
neyseee gayet güzeldi akşama kadar bişi yemedim yarın oruçlu ıolcam zaten şimdiden bildirimi yapıyım canlarım ama yüzde olayını gerçekten bilemiorum :50:

bu hafta 84.750
mesaj sayım 86 bu hariçç

Yapma tubisim ya:((
En guzel en heyecanlı günleriniz
Görüşmeden olurmu hic bu günler bı daha gelmez
Tamam yap kaprisini hakkındir ama bu düğüne yakın günlerde araya soğukluk sokma bak unutulmaz bu günler:))

Yapma tubisim ya:((
En guzel en heyecanlı günleriniz
Görüşmeden olurmu hic bu günler bı daha gelmez
Tamam yap kaprisini hakkındir ama bu düğüne yakın günlerde araya soğukluk sokma bak unutulmaz bu günler:))

ne yaptığını okudunmu tunicim yaaa
sende tekrar aramıza hoşgeldin ozmn:34:çok sevindim
ama hakedio yaa braz çeksin

tunicim hoşgeldin ne iyi ettin, hem de 1 hafta 1 kilodan fazla kilo vermişsinnnn:)

ben geçen hafta 54.8
bu hafta 54.6

Teşekkür ederim asudecim:))
65 olana kadar buradayım ins bı yere gitmiciiimmm:))

Cok şükür bu Ramazan guzel geçiyor açıklıyorum az yiyorum kuş gibi hafifim
Eskiden olsa yer yer oturur kalirdim
Ne guzel şeymiş az yemek
Yani ben oyle hızlı kilo verebilen bir değilim aslında, su aynı olabilir buyuk kısmı ama tartıda o rakamı borek yinede guzel duygu
Diyetisyene gittiğimde belli olur kmi karami yağmi sumu??
Ama önemli olan bu kadar cabalayip bayramda bunları geri almamak ins:))

Şişkinlik icin misir puskulu , kiraz sapı filan derler ama eger oruç tutuyorsan suyu atacağı icin vucudundAn cok zorlanırsın:((

ne yaptığını okudunmu tunicim yaaa
sende tekrar aramıza hoşgeldin ozmn:34:çok sevindim
ama hakedio yaa braz çeksin

Teşekkür ederim canım
Okudum okudum çeksin tabide ama kınaya kadar cok be güzelim:((
O zaman zarfında gelin kaprisleri nazları cakalari yapacaksın daha ,birlikte olmazsanız nasil yapacaksın:))

Aaah genclikkkk:)))

Teşekkür ederim canım
Okudum okudum çeksin tabide ama kınaya kadar cok be güzelim:((
O zaman zarfında gelin kaprisleri nazları cakalari yapacaksın daha ,birlikte olmazsanız nasil yapacaksın:))

haftaya çarşamba mecburen gene bulşucaz eksikler kaldı çünki parası bittiği için ama haftaya akşama kadar faln yok gezmek etmek alcam eve bırakcak bni okaadar yanii evet çok olduğunuda bliyorum yumuşak kalpliliğimden dolayı affedebilirim belkide bilmıorumbugun özür dileye dileye bi, hal oldu zaten bakalm :26: ama kınaya kadar çeksin istiorum

inşallah ya. bu arada aramızda sadece gram farkı var. genelde aynı kiloda olduğum kişiler beni sollar gider. merak ediyorum 3 ay sonra durm ne olacak. 14. takıma benden sonra gelen bir üye vardı ben 67dim o da 68. ben üstüne kilo aldım o 55lere düşmüş. çok garip bir durum oluyor, insan kaybettiği zamana üzülüyor hem de demek ki oluyormuş diye düşünüyor.

canım ben iki ay önce girdim takıma 66yla girdim hala 66lardayım :(( mehter takımı bile 3 ileri 2 geri gidiyo ben 3 ileri 3 geri hep aynı kalmışım :(( yani ezgicim şu anda da sen beni sollayacaksın gibi görünüyor

Selam kızlar
Ben geldim
Yeni arkadaslar gelmiş ne güzel olmuş
Hosgeldiniiiz

Özelden ve burdan msj atıp gitme sana çok alıştık diyen arkadaslarada ayrıca teşekkür ederim
Mübarek günlerde kırmayalım birbiriZi yanlış anladık diyelim kapatalım
:))

tuniii iyi ki geldin yaa :16: yokluğun anlaşılıyor hemen

hosgeldin tugbacim
Tugba ismini çok severim hep etrafındaki tuğbalar çok tatlı çok sevecen insanlardır:))
Takımda bir tugbamiz daha var çok yakında düğünü var:))

Bende Mayıs'ta girdim takıma 80 kiloyum o zaman 2,5 ayda 7 kilo vermisim:))

ben 2 ayda "0" :50:

İlk kilo bildirimini ben yapayım iftardan önce:))
Gecen hafta 73,2
Bu hafta 72
Giden 1,2

73,2 / 72 / 1,2 / %1,64

sana bu hafta yine eksi çıkarsın demiştim :34:

hadi hayırlısı yakında bi düğün hazırlığı daha var yani :9:

ben geçen hafta 54.8
bu hafta 54.6

senin kilon için 200 gram bile çok iyi asudecim hem haftaya şişliğin gidince daha çok verirsin tebrikler..

bu hafta 84.750
mesaj sayım 86 bu hariçç

tebrikler 250gr ;) menun de gayet güzel cnm

haftaya çarşamba mecburen gene bulşucaz eksikler kaldı çünki parası bittiği için ama haftaya akşama kadar faln yok gezmek etmek alcam eve bırakcak bni okaadar yanii evet çok olduğunuda bliyorum yumuşak kalpliliğimden dolayı affedebilirim belkide bilmıorumbugun özür dileye dileye bi, hal oldu zaten bakalm :26: ama kınaya kadar çeksin istiorum

Yok yok yazık. Kınaya kadar çekmesin birkaç gün çeksin yeter
Bende kiz evimiyim oğlan evimiyim belli diil:))
Ama cok severim nişanlıları yeni evlileri ve hamileleri
Hayatımın en guzel anları oldugundanmidir nedir herkes havalarda uçuyor gibi gelir
Ucmasalarda uçsunlar isterim:))

Back
X