Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veeee büyük gün bugün
İftardan sonra tanışmaya gidiyoruZ:)
Kardesim nasıl heyecanlı bı görseniz
Ölecek heyecandan:))
Bakalım nasıl bir gece olacak hiç tanımıyoruz nasıl insanlar bilmiyoruz ins iyi olur
Bu arada kardesim pazar gunü asker
Onunda heyecanı var
Öğretmen askerlik çıkmasını istiyor ama oda yarın belli olacak
Ve yarın için sanırım sünnetten vazgeçtik yani ben vazgeçtim aksam babasınıda aksam ikna ederim diye düşünüyorum
Bendede ne havadis varmış maşallah:€)

Veeee büyük gün bugün
İftardan sonra tanışmaya gidiyoruZ:)
Kardesim nasıl heyecanlı bı görseniz
Ölecek heyecandan:))
Bakalım nasıl bir gece olacak hiç tanımıyoruz nasıl insanlar bilmiyoruz ins iyi olur
Bu arada kardesim pazar gunü asker
Onunda heyecanı var
Öğretmen askerlik çıkmasını istiyor ama oda yarın belli olacak
Ve yarın için sanırım sünnetten vazgeçtik yani ben vazgeçtim aksam babasınıda aksam ikna ederim diye düşünüyorum
Bendede ne havadis varmış maşallah:€)

Ayyy cok heyecanli hadi bakalim canim bol sanslar. Gerci sansa ihtyac yok gencler birbirini sevmis :)) donuste bize havadisleri bildir :) oglun icin de en dogru karari siz bilirsiniz tabi yine. Ama bana kalirsa yaptir bebegin cabucak iyilesir.. Nese hadi haberleri bekliyoruz..

Kızlar hepinize merhaba;

iftarda dışarıda tavuklu yemek yedim

bir avuç kiraz 3 kayısı ve 1 yoğurt

bir kahve içeyim birazdan:)

bu arada tunicim güzel haberleri bekliyoruzzz:)

İyi akşamlar kizlaaar
Geldik:))
Guzel bı aksamdi, aileyi cok sevdik cok sıcak kanliydilar guzel karşıladılar ve ağırladılar bizi
Zaten kızı onceden cok sevmiştik
İns sonu guzel olur, haklarında hayırlısı olur:))

Oglusu yarın sünnet ettirmiyoruz
Ruhun hazır değildim
Yarın dogum ve cocuk hastanesinde bı Dr var baya iyi diyorlar bı onunla görüşüp fikrini alicam
Lokal anestezimi genel anestezimi o konuda kararsız kaldım çünkü
O drun söylediklerine göre bı kart vericez
Zaten dediğim gibi kardesimde askere gidicez pazar o telaşının arasında sıkıştırmak istemiyorum:))

Vee yarın sabah diyetisyen randevum var
Bakalım vermiş göründüğüm kilolar yağmi Kasmi sumu tek merak ettigim bu

Hadi bakalım hayırlısı:))

Menümü yazayım

Sahur
Yarım tabak yogurtlu makarna
Bir şeftali

İftar
4 kasik kiyma kavurma ( domates soğan biberli tavada pişmiş)
Büyükçe bir parça pide
1 bardak vişne kompostosu
Çoban salata
yarım salkım üzüm

Cayın yanında
Yarım cokonat ( simdi bir kutu cokonat var evde bu sefer babam bunu almış:))
1 küçük tuzlu kuru pasta

Daha sonra
2 küçük yaz armutu

Ooy Kizlar oooyyy
Bu kadar olur ya
Yine unuttuk ekmek peynir yumurta almayı
Ve makarnada yemek istemiyorum bügünde sahurda
Ama yicem başka bişeyde yok
Sut olsa nesfit içerdim oda yok
Dolap tıka basa meyve dolu:))
Belki bugun kalkmayız sahura yada kalkıp bı su icer yatarız
Yada bİ şeftali armut filan
Zaten yicek baskada bisey yok:))

kızlar daha şimdi oturdum acayip yorgunum yarında aynen böle olcam :37::37: koltuklar tay tüyü gibi bişi makıneyle silinmiyor o yüzden elle sildim beyaz sabunla
sonra yerlri süpürdüm sildim halıları serdim anca şimdi geçtim hemen pc başına :1: ablamda mutfağı toparlıyor :1:
teyzem gelmişti;iftardan sonra dayımın kızları ve teyzemin kızıyla oturduk gülüştük işler gece 11e kaldı :1:
bitane 8 yaşında çok bilmiş dayımn en kçk kızı düğünümde giyceği kıyafeti göstermek için geldi gelmişken hepsi geldi muhabbet ettik bayadır edemıyorduk çok iyi oldu yaa özlemişim kuzenlerle muhabbet eetmeyi:16: teyzemn kızı ,ist.da okuyo yazdan yaza anca görüşüyıorz dayımlarda bzm mahalleye yazın gelirler çocukları özel okuldalar okula yakıın yerrde evleri o yüzden onlarlada görüşemeyz pek malesf gerçi dayımın en büyük kızı 16 yaşında diğerleri 11 8 yaşlarında ama kçkleri bana bayılırlar :1: bugun pide beklıyorum bakkalda düğünde giyceği gösteren kuzenm en kçüğümüz
bakkalda oruçluyum diye bana mınık çikolata aldı :1: yolda gördüklerinde koşup tubiş tubiş diye sarılırlar ayy görseniz ne şekerler varyaa :16::16::16::16::21::21:
neyse bugn ve yARIN ÇOK yoğun olcam yaa yarın gelinlik yapcm
nişanlımla da cumartesi alışveriş yapcz ayyyayyy
teyzemler gitti dayımın kzıları tutturdu bizde koltuk silicez diye verdim onlarada kova ortancası güzel yapar siler sildide :1: küçüğü koltuğıu sabun yaptı bıraktırdım sonra dayım çağırdı gittiler

ayy çok güzel bi gündü evlenmeden kuzenlerimle güzel bi akşam geçirdik :16::16::16:
kollarımda ve sırtımda derman kalmadı yaaa :37::37:
dayım diyor hadi yap yap sen 20 gün sonra yoksun diye ayyy canım dayım yaaa gelin 0olarak ilk yeğenim ananem tarafından duygusala bağladı herhalde :16: çok hatta bu dayımla nbüyük dayım nıkah şahidim ilk gelin yeğenleri olarak :16:işte böle kızlar dua edin bana yarın güzel geçsin:31:

ama mahalledeki çocuklar olsun kendi kuzenlerim olsn çok seviyorlr beni bu dahada duygusala bağlıyo beni yaaa:43: hatta küçük cimcimemiz ablama giderken dediki ::1: ( abla bişi sölicem ama kızmak darılmak yok dedi ablamda söle dedi ablam küçük cimcime demezmi ; ben küçüklükten beridir ttuba ablamı daha çok seviyorum senden diye koptuk resmen :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ablamda dediki ben çok kzııyordum size ondndır diye falan gittiler çok güzel bi akşamdı benim için yaa çok şükür temizliğimizin çoğuda bitti yaa yarın yemekler kaldı annm bn yapcam dedi mutfağın halısı en son serrilcek o kadar :1::21::21::21: işte uzun uzun gecemizin hıkayesiii

İyi akşamlar kizlaaar
Guzel bı aksamdi, aileyi cok sevdik cok sıcak kanliydilar guzel karşıladılar ve ağırladılar bizi

Ruhun hazır değildim
Yarın dogum ve cocuk hastanesinde bı Dr var baya iyi diyorlar bı onunla görüşüp fikrini alicam
Zaten dediğim gibi kardesimde askere gidicez pazar o telaşının arasında sıkıştırmak istemiyorum:))

canım akşamınızın güzel geçmesine çok sevindim. kardeşin de hayırlısıyla gitsin gelsin bir an önce:)

sahur menüm :
az bişi ramazan pidesi
2 ltre su :1:

afiyet olsun canım, bu arada kuzenlerinle geçirdiğin akşam çok güzel olmuş gerçekten:)

İyi akşamlar kizlaaar

Ruhun hazır değildim

HARİKA AİLELELERİN TANIŞMASI KAYNASMASI IYI OLMUM TUNİCİMMMMMMMMMM KARDEŞİN ASKERLIGINI Allah ın izniyle yapar gelir düğünü de yaparsınız tabi aceleye gelmesın sünnet arastırın canım bende çok merak edıyorum test mı yaptıracaksın nasıl olacak tatlım

kızlar daha şimdi oturdum acayip yorgunum yarında aynen böle olcam :37::37: koltuklar tay tüyü gibi bişi makıneyle silinmiyor o yüzden elle sildim beyaz sabunla
sonra yerlri süpürdüm sildim halıları serdim anca şimdi geçtim hemen pc başına :1: ablamda mutfağı toparlıyor :1:
teyzem gelmişti;iftardan sonra dayımın kızları ve teyzemin kızıyla oturduk gülüştük işler gece 11e kaldı :1:
bitane 8 yaşında çok bilmiş dayımn en kçk kızı düğünümde giyceği kıyafeti göstermek için geldi gelmişken hepsi geldi muhabbet ettik bayadır edemıyorduk çok iyi oldu yaa özlemişim kuzenlerle muhabbet eetmeyi:16: teyzemn kızı ,ist.da okuyo yazdan yaza anca görüşüyıorz dayımlarda bzm mahalleye yazın gelirler çocukları özel okuldalar okula yakıın yerrde evleri o yüzden onlarlada görüşemeyz pek malesf gerçi dayımın en büyük kızı 16 yaşında diğerleri 11 8 yaşlarında ama kçkleri bana bayılırlar :1: bugun pide beklıyorum bakkalda düğünde giyceği gösteren kuzenm en kçüğümüz
bakkalda oruçluyum diye bana mınık çikolata aldı :1: yolda gördüklerinde koşup tubiş tubiş diye sarılırlar ayy görseniz ne şekerler varyaa :16::16::16::16::21::21:
teyzemler gitti dayımın kzıları tutturdu bizde koltuk silicez diye verdim onlarada kova ortancası güzel yapar siler sildide :1: küçüğü koltuğıu sabun yaptı bıraktırdım sonra dayım çağırdı gittiler

ayy çok güzel bi gündü evlenmeden kuzenlerimle güzel bi akşam geçirdik :16::16::16:
dayım diyor hadi yap yap sen 20 gün sonra yoksun diye ayyy canım dayım yaaa gelin 0olarak ilk yeğenim ananem tarafından duygusala bağladı herhalde :16: çok hatta bu dayımla nbüyük dayım nıkah şahidim ilk gelin yeğenleri olarak :16:işte böle kızlar dua edin bana yarın güzel geçsin:31:

ama mahalledeki çocuklar olsun kendi kuzenlerim olsn çok seviyorlr beni bu dahada duygusala bağlıyo beni yaaa:43: hatta küçük cimcimemiz ablama giderken dediki ::1: ( abla bişi sölicem ama kızmak darılmak yok dedi ablamda söle dedi ablam küçük cimcime demezmi ; ben küçüklükten beridir ttuba ablamı daha çok seviyorum senden diye koptuk resmen :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ablamda dediki ben çok kzııyordum size ondndır diye falan gittiler çok güzel bi akşamdı benim için yaa çok şükür temizliğimizin çoğuda bitti yaa yarın yemekler kaldı annm bn yapcam dedi mutfağın halısı en son serrilcek o kadar :1::21::21::21: işte uzun uzun gecemizin hıkayesiii

ayyyyyyyyyyy ne güzel geçmiş öyle çok sevindim canımmmmmmmmmmmmm ne güzel hep beraber zaman geçirmişsiniz sevilmeyecek gibimisin yanımda olsan sıktırı verırım valla :1::1::1:

günaydın çiçeklerimmmmmmmmmmm :39:
evettttttttt dün alişverişe gittim meyve,yogurt,meyve suyu ,denge ekmegımı aldım diyete baslamaya hazırım
bugun neler yedım
sabah,1,5 dilim denge ekmegi ,yagsız peynir,1 ufak domates,kayısı suyu
ara ögun olarak :kayısılı yogurt ve yesıl elma getirdim
öglenkı yemegı bılmıyorum ögrenince yazarım canlarım
ceylancımmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin tatlım :27:

Ara öğünde 2 erik ve 4 hurma yemeği düşünüyorum
ooffff şu hurmayı çok seviyorum :))))))))
öğle yemeğimi yanımda getirdim biraz pirinç pilavve taze fasülye yemeği yanına yarım kase yoğurt :))

HARİKA AİLELELERİN TANIŞMASI KAYNASMASI IYI OLMUM TUNİCİMMMMMMMMMM KARDEŞİN ASKERLIGINI Allah ın izniyle yapar gelir düğünü de yaparsınız tabi aceleye gelmesın sünnet arastırın canım bende çok merak edıyorum test mı yaptıracaksın nasıl olacak tatlım

canım akşamınızın güzel geçmesine çok sevindim. kardeşin de hayırlısıyla gitsin gelsin bir an önce:)

afiyet olsun canım, bu arada kuzenlerinle geçirdiğin akşam çok güzel olmuş gerçekten:)

tesekkürler kızlar:))
inş herşey güzel olur:)

ooh ne güzel oyle kuzenler arkadaşlar sohbet muhabbet geç vakite kadar oturmalar çok severim
enerjım artar
ne güzel olmuş seninde:)

Back
X