Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yorgunluktan ölüyorummmmm :37: saat 9bçkta ancak yemek yedim yaaa ama mükemmel geçti harika bi geceydiii yaa :16:
menüm herşeyden çok çok az yiyebildim zaten çok kaçmadı yanii
ne yemek vardı unuttum ama yediklerim bunlar
1 tane islim kebabı
1 patates köfte
1 tane sigara böreği
1 tane fırında tavuk but
2 bardk gazoz o kadar başka bişi yemedm zaten koştrmaktan :1: anck bnlar vardı diyet türü bişi yoktu kızlar yaa valla saat 9bçukta bnlar kaldı ancak bana :37::56:

Son düzenleyen: Moderatör:
sinemcim hayırdır inşallah neyın var :26:

ya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.

Sinemcim özledik cidden
Bence at negatifligi üzerinden gel buraya
Sen ne güzel diyetine dikkat eden ve tıkır tıkır kilo veren biriydin yine olursun arada olur öyle dönemler ama gecer merak etme:))

canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.
canım ya bozma moralini hepimiz duraklama dönemine giriyoruz ondan sonra patır patır gidiyor kilocuklar :) sakın pes etme

bu arada hayatında kötü bişi yoktur umarım??

sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.

sahur menüm :S

bi kaç tane sigara böreği
bi kaç yudum kola
1 tane tavuk but fırında neden böleyim bugun anlamıyorum yaaa kızıorum kendime hemde çok emin olun :47:off kafayı yicem yaa neyse olan oldy artık 3ltreye yaknda su içiorm zaten dengelemem lazım bi şekilde :37: of offf :50::50::50:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.

canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.

sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.

anladım canım sabret tatlım geçerr elbet inş eşin de istedıgı işe sahip olur sıkma canını tatlım

günaydın 5. takım çıtırlarııııııııııııııı :16::16:

reng olmam gerek görunurde bırsey yok şişlik den başka
kilom 78,2
geçen hafta 78,7
fark 0,5
%63 MÜ :3:

Son düzenleme:
***5. TAKIM 268. ETAP*** etap beşincisi
tunituni (73,2 /72,0 /1,2/ %1,64 )
elifezgi ( 67,7 / 67,7/ 0 / % 0)
buffy26 ( 67,6/67,6/0/ %0 ) bildirimde bulunmadı
berivannnn26 ( 79,0/78,7 / 0,3 /%0,38 )
benim ruyamsensin ( 54,8/ 54,6/ 0,2/ % 0,36 )
ergh ( 66,1/ 65,5/ 0,6/ %0,91)

5. TAKIM ORTALAMASI: %0,55
KIZLAR GEÇEN HAFTA BU SEKİLDEYDİ LİSTEMİZ
BUFFY TATLIM BİLDİRİM YOK DENMŞ NASIL OLACAK BİLEMEDİM SENİNKİNİ

Kızlar Günaydın, dün akşam giremedim kilo bildirimimi hemen yapayım:

54,6/54,3/%0,5

yeni arkadaşlar gelmiş, ceylancım fundacım hoşgeldiniz, hareket getirdiniz walla çok iyi oldu:)

Günaydın kızlar ben geldiimmmm :))))
hoşbulduk canım
bu haftaki kilomu yazıyorum kızlar dikkatt
:21: 79.8 :21:
şimdide kahvaltımı yazayım çok acelem vardı yolda 2 tane galeta bir bakdak meyve suyu nasıl? :)))

tunituni (72,0/72/ 71,1 /0,9/ %1,25
elifezgi (67,7) izinli
buffy26 ( 67,6/
berivannnn26 ( 78,7 /78,3/%0,63
benim ruyamsensin (54,6/54,3/%0,5
ergh ( 65,5/

LİSTE ŞİMDİLİK BÖYLE :34:

Ben ayırt ederim :D 2 cm, az mı. Ama hesapladım, sen de uzunsun, tuzun kuru :) Sen neler yedin akşam? Bu arada size bir tatlımsı tarifi vereceğim ama ramazanın bitmesini bekliyorum, gerçi belki zaten biliyorsunuzdur.

canım benim de malesef şeker metabolizmam yeterince çalışmıyor. reaktif hipoglisemi ve insülin direncim var :( o yüzden kilo çok zor gidiyor haftada 300-500gr falan ancak öyle :((

hay allah canım yaaa ne denir ki geçmiş olsun mu denir bilemedim :( üzülme tatlım ya inş en yakın zamanda işler yoluna girer. derdi veren allah dermanı da tez zamanda verir inşallah..

Back
X