- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.561
Tamam o zaman, bunlar benden:
Zayıflama Günlüğüm: Nisan 2012
Parfoj'un Zayiflama Dosyasi
İngilizce bile arkadaşlar için:
Hollie's Weight Loss Blog
Blog : Laura Must Lose Weight
All The Weigh
Yazmaya başlayıp bırakan çok kişi olduğu için aktif günlük bulmak biraz zor. Attığım linklere bu açıdan da dikkat ettim. İnternette dolaşırken önünüze denk gelirse ya da arama yapıp bulursanız siz de link atın kızlar, hep beraber alternatifleri çoğaltalım :) Özellikle Türkçe bulmakta çok zorlanıyorum. Bu gidişle ben bir tane açacağım galiba, benim gibi arayıp bulamayanlar için bir çözüm olurum![]()
Bende cok okurum hoşumda gidiyor ama dediğin gibi uzun soluklu bı blog bende bulamadım
Ama bir. Diyetisyenin beslenme gunlugu diye bir blog var bizim su an yaptığımız diyetten biraz uzak ama bir diyetisyenin gün içindeki beslenmesi var blokta hoşumda gidiyor isterseniz Orayada bakın arada:))
Ahh Sinemcim sıkma canını dicem ama demesi kolay biliyorumya esim aniden isten ayrıldı iş bulmak bir mesele bir suru taksidimiz var onlar beni korkutuyor acıkcası. :2: benim desen ayrı sıkıntım ogretmenlik icin 1 senedir mucadele ediyorum. surekli evraklarımı kaybediyorlar. bendeki nasıl bir şanssa artık surekli gerginim. gecen yıl calısamadım zaten bu ugrastan bu sene mutlaka işe baslamam lazım.
canım benım bende cok ozledim sizi.. sanırım insanın psikolojiside engelliyor kilo vermesini, kacamak yapmıyorum ama gıtmıyor bu ara sabıt kaldı.
sagol kuşum :) ya zaten suan kilo vermemek uzulecegım son sey. keske hersey yolunda olsaydı da ona uzulseydım bı.
Yinede hakkınızda hayırlısının ins diye duşun
Cok cok daha iyi bir is en kısa zamanda bulur ins
İnsanın hayatında imtihanlar hep oluyor onenmli olan birbirinize destek olmanız
Sana tavsiyem esine bu konuda tavır yapma bı arkadasım vardı eşi isten ayrıldıktan sonra eşinin dirdirlari yüzünden huzurları kalmadı halbuki oncesinde muhabbet kuşları gibiydiler, ee sonra noldu eşi is buldu hemde daha guzel ama o laflar sözler istenmede kolay unutulmuyor
Allah borcu olana yardım eder hic çanını sıkma önemli olan sizin mutluluğunuz ve birbirinize desteginiz bunu unutma
Çanın sıkıldıklarda gel buraya dok icini rahatla lütfen her zaman dinleriz:))
Öpüyorum seni