- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.681
ececimmmmm dikkat canım serin diye oturuyoruz ama çok etkiliyo canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ececim çok geçmiş olsun, en yakın zamanda geri bekliyoruz seni:)
İftarım:
3 köfte
patlıcan közleme ve yoğurt
semizotu salatası
kavun ve dondurma yedim:)
Yemekten geldik
Oğlanı aldım ayağıma uyumasini bekliyorum
Cok isim var ev dandini çamaşır atmam lazım ama yine tabiki canım birsey yapmak istemiyor malesef
Neyse gelelim menüme
Sahur
2 dilim peynirli borek
Domates
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
Cacik
1 kasik zeytinyağlı taze fasulye
2 kasik pilav
Et sote (oda 3 kasik kadar)
Bir dilim kadayif tatlısı
Bakalım bayrama koyduğum 70 hedefine ulasabilecekmiyiim
Koyarken olmaz herhalde demiştim ama olumsuz düşünmemek lazimmis gercekten ne kaldı surda 1 kilo kaldı onuda verirsem ins
günaydın kızlar
sonunda hasta oldum
şişlik gitsin bari rahatlayım
ben neler yedim
aksam
3 kaşık mercimeklı makarna yogurtlu
3 kaşık melemen 2 dilim denge ikmegi ile
yatmadan önce de 1 şeftali
gece uyandım nasıl canım dondurma istıyo ama yemedım 10 adet leblebi yeyip yattım geri
sabah da nesfit süt yedim
aksam sozde bırsey yemeyecektim ama olmadı sofraya oturunca az da olsa yıyor ınsan
yememek için mutfagı terk ettıgım zamanlar evdekı aglayan kekın sofraya gelmesı dondurma ,kuruyemıs yemedim![]()
Bir çay bardağını dolduracak kadar leblebi = 1 dilim ekmek. Aklında olsun canım, belki zaten biliyorsundur. İnsan o nohutlardan daha fazlasını bekliyor ama göründüklerinden daha masumlar :)
haklısın canım nohutu severimsence tüketmelimiyim
![]()
Tüketebilirsin tabi. Ama çok seviyorsan dikkatli ol. Çünkü ben bir ara çok sarmıştım. Öyle ki meyve öğünlerimi bile leblebi olarak yapıyordum. Buna dikkat et sadeceBenim gibi her şeyi leblebiyle değiştirme, yeter
![]()
bende ööyle alıyorum 2-3 kılo Allah 10-10-10 derken bitiyo![]()
selam kizlar daha yeni uyandim desem inanir misiniz. Gece hic uyuyamadim sifayi fena kapmisim inildedim durdum zavalli esim de hemsirelik yapti bana butun gece sonra da ise gitti uykusuz uykusuzsu an kafam zonkluyor resmen kendime yiyecek bisiler bulmaliyim telden giriyorum sonra girmeye calisirim yine optm sizi..
Haklısın canım ama mektup işişni tuttum pek faydalı birsey bırde hedegını küçült dedin ya ilk hedefim 75 o zaman :13:
yazdın mı mektubunu peki? :)
yazdım 1,5 a4 doldu meger ne dolumuşumYazdıkca yazasım geldi
:) işine yaramasına sevindim berivancım.
:) işine yaramasına sevindim berivancım.
kızlar bende niyetliyim bugün. sahurda aç kalacağım korkusu ile biraz fazla kaçırdım. ama akşamdan umutluyum susuzluktan gözüm dönüyor iftarda bi oturuşta 2- 2,5 litre su içiyorum. o nedenle pek yemek yiyemiyorum. akşamada tatlı olarak sadece dondurma yiyeceğim. şu bayram tatilinden bi döneyim ondan sonra adam akıllı sağlıklı beslenmeye ve spora başlayacağım