Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemekten geldik
Oğlanı aldım ayağıma uyumasini bekliyorum
Cok isim var ev dandini çamaşır atmam lazım ama yine tabiki canım birsey yapmak istemiyor malesef

Neyse gelelim menüme

Sahur
2 dilim peynirli borek
Domates

İftar
Yarım kase mercimek çorbası
Cacik
1 kasik zeytinyağlı taze fasulye
2 kasik pilav
Et sote (oda 3 kasik kadar)
Bir dilim kadayif tatlısı

Bakalım bayrama koyduğum 70 hedefine ulasabilecekmiyiim
Koyarken olmaz herhalde demiştim ama olumsuz düşünmemek lazimmis gercekten ne kaldı surda 1 kilo kaldı onuda verirsem ins

afiyet olsun canım dışarda yıyınce zor oluyo korumak bugun tatlı yemeyıp dengelersin daha rahat verırsın canım

günaydın kızlar
sonunda hasta oldum :32:
şişlik gitsin bari rahatlayım
ben neler yedim
aksam
3 kaşık mercimeklı makarna yogurtlu
3 kaşık melemen 2 dilim denge ikmegi ile

yatmadan önce de 1 şeftali
gece uyandım nasıl canım dondurma istıyo ama yemedım 10 adet leblebi yeyip yattım geri

sabah da nesfit süt yedim

aksam sozde bırsey yemeyecektim ama olmadı sofraya oturunca az da olsa yıyor ınsan

yememek için mutfagı terk ettıgım zamanlar evdekı aglayan kekın sofraya gelmesı dondurma ,kuruyemıs yemedim :46:

günaydın kızlar
sonunda hasta oldum :32:
şişlik gitsin bari rahatlayım
ben neler yedim
aksam
3 kaşık mercimeklı makarna yogurtlu
3 kaşık melemen 2 dilim denge ikmegi ile

yatmadan önce de 1 şeftali
gece uyandım nasıl canım dondurma istıyo ama yemedım 10 adet leblebi yeyip yattım geri

sabah da nesfit süt yedim

aksam sozde bırsey yemeyecektim ama olmadı sofraya oturunca az da olsa yıyor ınsan

yememek için mutfagı terk ettıgım zamanlar evdekı aglayan kekın sofraya gelmesı dondurma ,kuruyemıs yemedim :46:

Bir çay bardağını dolduracak kadar leblebi = 1 dilim ekmek. Aklında olsun canım, belki zaten biliyorsundur. İnsan o nohutlardan daha fazlasını bekliyor ama göründüklerinden daha masumlar :)

bende ööyle alıyorum 2-3 kılo Allah 10-10-10 derken bitiyo :1::1:

Ben çareyi leblebi almayı bırakmakta bulmuştum. :) Dengeyi sağlamak lazım, günlük öğünleri aksatmamak lazım. Ben mesela şimdi hayatta almam leblebi hedefime ulaşana kadar. O yüzden bence dengeyi tuttur, ipin ucu kaçınca sen de leblebileri bırakmak zorunda kalma :)

Selam kizlar daha yeni uyandim desem inanir misiniz. Gece hic uyuyamadim sifayi fena kapmisim inildedim durdum zavalli esim de hemsirelik yapti bana butun gece sonra da ise gitti uykusuz uykusuz:( su an kafam zonkluyor resmen kendime yiyecek bisiler bulmaliyim telden giriyorum sonra girmeye calisirim yine optm sizi..

selam kizlar daha yeni uyandim desem inanir misiniz. Gece hic uyuyamadim sifayi fena kapmisim inildedim durdum zavalli esim de hemsirelik yapti bana butun gece sonra da ise gitti uykusuz uykusuz:( su an kafam zonkluyor resmen kendime yiyecek bisiler bulmaliyim telden giriyorum sonra girmeye calisirim yine optm sizi..

miğdeni yumuşatır çorba iç canım kıyamam ya

kızlar bende niyetliyim bugün. sahurda aç kalacağım korkusu ile biraz fazla kaçırdım. ama akşamdan umutluyum susuzluktan gözüm dönüyor iftarda bi oturuşta 2- 2,5 litre su içiyorum. o nedenle pek yemek yiyemiyorum. akşamada tatlı olarak sadece dondurma yiyeceğim. şu bayram tatilinden bi döneyim ondan sonra adam akıllı sağlıklı beslenmeye ve spora başlayacağım

kızlar bende niyetliyim bugün. sahurda aç kalacağım korkusu ile biraz fazla kaçırdım. ama akşamdan umutluyum susuzluktan gözüm dönüyor iftarda bi oturuşta 2- 2,5 litre su içiyorum. o nedenle pek yemek yiyemiyorum. akşamada tatlı olarak sadece dondurma yiyeceğim. şu bayram tatilinden bi döneyim ondan sonra adam akıllı sağlıklı beslenmeye ve spora başlayacağım

aynen canım bende ramazandan sonra net olarak baslayacagım
ya ben çokkkkkkkkkkk acıkıyorum :26:

Back
X