- Konu Sahibi Cherry Mom
- #62.721
sorma ya ... :)takıma girdiğimden beri annem börek yapıp duruyor. Pasta da yaptı. Ama neyseki hiçbirinde ayarı kaçıracak kadar yemedim :d kilo verme serüvenlerimdeki en doğru kararlardan biri oldu bu takıma girmem heralde :d yoksa "boşveeer, bir daha kim bilir ne zaman bulursun" demiş ve dün akşam 2-3 koca dilim pasta yemiş olurdum :)
ya yurtdışında bir "thinspo / thinspiration" modası var. (thin = zayıf , inspiration = ilham kelimelerinden türetmişler)
şimdi bu moda aslında pek de sağlıklı bir şey değil. Anoreksiya ve bulimia'yı hayat felsefesi olarak benimsiyor bu thinspo'cular. Ve kemik torbası olmak istiyorlar. Yani biz "göbeğim çıkmasın, düz olsun." derken, onlar "kaburga kemiklerim şu kadar belli olsun" diyorlar :s yani aslına feci bir şey... Ama thinspo blog'larından birinde bir şey okumuştum, okuduğumdan beri unutamadım, aynen yazıyorum: (buzdolabını açıp bakınanlara hitaben yazılmış)
"yemek mi istiyorsun, öyleyse aynaya git de bacaklarına bak"
acımasızlar ama işe yarar cümleler kurabiliyorlar :d artık bacağıma her baktığımda orda ekmekler ve şekerler görüyorum :d göbeğime baktığımda falan da görebilirim aslında, o da yağ çünkü :d o zaman sıkıyorsa kaçır bakalım, mümkün değil :)
waaaaaaaaayyyyyyyy ben de basen var besen leri me bakarsam aclık grevi gerek