- Konu Sahibi Cherry Mom
- #64.001
Kızlar, Püsküüt'ün bugün yazdığı bir yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum:
Haksız değil aslında. İstismara açık bir konu oldu ama ben izinlerin (bu durumda gerçek izinlerin) kaldırılmasından yana değilim. Siz ne düşünüyorsunuz? Biz de fikrimizi yazalım.
Bütün Takımların Dikkatine!
Arkadaşlar, bir konuyu tartışmaya açmak istiyorum.
İzne ayrılma uygulamasını zamanında çok farklı bir amaçla uygulamaya sokmuştuk. Tatile giden veya rahatsızlanan veya herhangi bir nedenle "uzun bir süre" KK ya giremeyecek olan arkadaşlarımız için bu uygulamayı yapıyorduk.
Ancak zaman içerisinde bu uygulama çok farklı bir noktaya geçti. Kilo alındığında, regl oduğunda, kendisinden haber alınamadığında vs.. lafı uzatmayayım yukarıda yazdığım gerçek iki sebep dışında uygulamalar var. Ayrıca, izinli dedeiğimiz üye mesaj yazmaya devam ediyor, nasıl izinse bu? Ya da aynı üye ayda 3 kere izne ayrılıyor?:26:
Sonuç olarak.; ben bu uygulamanın, dolayısı ile de döndüğünde uygulanacak etap sayısına bölme işlemlerinin kaldırılmasından yanayım.
Başta da dediğim gibi bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Tartışarak belki daha farklı bir uygulama bulabilirsiniz. O nedenle de herhangi bir oylama başlatmıyorum.
Lütfen düşünün. Sizce bu şekilde uygulanan izin sisteminin, takım kaptanları ve benim gereksiz hesaplamalarla uğraşmasının dışında kime ne faydası var? :44:
Haksız değil aslında. İstismara açık bir konu oldu ama ben izinlerin (bu durumda gerçek izinlerin) kaldırılmasından yana değilim. Siz ne düşünüyorsunuz? Biz de fikrimizi yazalım.