• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar...

Eşli yarışa bugüne kadar tamam diyenler 3 kişi var. Olabilir diyen Pelin var. Şöyle bir tablo çıkıyor ortaya:

Arzu: 63.2 kg / 25 bmi
Hande: 64 kg / 21.3 bmi
Pelin: 60 kg / 24.3 bmi
Raa: 85 kg / 30 bmi

Bu değerleri tickerlarınıza bakarak yazdım, yani şu an farklı olabilirler. Ben bmi'ye göre eşleşmenizden yana olurum. Tabi aynı kilolar kulağa daha güzel geliyor ama 60 kg olan 2 kişinin biri 1.50 biri 1.60 olursa arada çok büyük de fark olur. Karar sizin.

Raa'cım, brave dün hastaydı, o yüzden pek yazamadı. Eşleşmeyi de okuyabildi mi bilmiyorum. Okursa ve kabul ederse bmi olarak birbirinize yakın sayılırsınız.

Brave: 75 kg / 27.5 bmi

----

Şimdilik durum bu. Yeni üyeleri eş isteyenlerin kilosuna uygun alayım diyeceğim ama gelene ilk cevap verebilen olur muyum belli olmaz. İstenen kiloda aday olur mu belli olmaz. Davet etsek kalıcı olur mu belli olmaz. Bu risk zaten herkeste var.

Ne yapılacağına siz karar verin. Aranızda anlaşın.

ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:

iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....

Basinsagolsun Handecim Allah mekanını cennet eylesin..

Banane ya
ben arzuyla yarışmam o çok iradeli,güzel de kilo veriyor.
:D
arzu canım allah bağışlasın çocukların çok tatlı,oğlun tam bir küçük adam.bende heveslendim ama cepten yapamadım,yüklemek istediğim başka resimlerde vardı,artık eşimin işyerine gittiğimde onun bilgisayarından yaparım,oğluşumun fotosunu profil resmi yapıcam.

iyi geceler kızlar.Bu sabah saat 11 gibi dedemin vefat haberini aldım.apar topar gittik eve yeni geldim.yarın defin işlemleri var ve ben evde olamicam haliyle.bugün zaten ne yediğimi biliyorum nede yemediğimi.çok üzgünüm şuan.yarında giremicem perşembe günü inşallah burda olurum görüşmek üzere....

Handecim başın sağolsun.

başınız sağolsun cnm,allah rahmet eylesin..
ama çok dikkatli ol ölümler, doğumlar ,düğünler diyetlerin çok sekteye uğradığı durumlardır ,en azından konyada,cenaze evine inanılmaz çeşitte yemekler tatlılar gelir ve insan o üzüntü ve karmaşada ne yediğini bilemeye biliyor zaman zaman..

Herkes birer ikişer geliyor,günaydın canım takımım,
cuma sabahına kadar tartılmamaya karar verdim,istanbul borsası gibi her dakika değişiyor kilom.
Dün anormal bir şekilde eksiye düştüğümü yazdım,kimse yorum yapmadı,inandırıcı olmadığının farkındaydım zaten yazmıştım da:)
atma recep atma din kardeşiyiz durumu oldu hihhii

Banane ya
ben arzuyla yarışmam o çok iradeli,güzel de kilo veriyor.
:D
arzu canım allah bağışlasın çocukların çok tatlı,oğlun tam bir küçük adam.bende heveslendim ama cepten yapamadım,yüklemek istediğim başka resimlerde vardı,artık eşimin işyerine gittiğimde onun bilgisayarından yaparım,oğluşumun fotosunu profil resmi yapıcam.

ben de istiyorum ben de unuttum yazmayı kaptanım bende istıyorum :13:

Yahu kızlar... Attınız ortaya bir eşli yarış sonra hiçbir şey demediniz. :) Ben yine sizin için kiloydu, bmi idi, bilgilerinizi yazan bir liste hazırladım. Artık size kalmış. Katılmak istiyorsanız listeye yazın kendinizi... Eşinizi de seçin. Ben kimseyi kimseyle eşleştirmem zaten. :D

Herkes birer ikişer geliyor,günaydın canım takımım,
cuma sabahına kadar tartılmamaya karar verdim,istanbul borsası gibi her dakika değişiyor kilom.
Dün anormal bir şekilde eksiye düştüğümü yazdım,kimse yorum yapmadı,inandırıcı olmadığının farkındaydım zaten yazmıştım da:)
atma recep atma din kardeşiyiz durumu oldu hihhii

Kız ne kimse yorum yapmadı? :60:
Niye iftira atıyorsun? :60:

Ben de, Sinem de yazdık ya Pelincim, görmemişsin bize laf geliyor sonra... :19:

handecim başınsağolsun canım çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin
umtcum ne oldu canım neyin vr ,kız iskender falannnn aaaaaaaa olmaz şekerim bende çok üzülürüm gidersen kızlar bu topik bızım olsun kımse ayrılmasın :14: ağlarım bak
raa kız o menüne öyle anacım kalori saymak da yetmez :1::1: bir daha öyle yeme şekerim :34:
arzucum tatlım profil resmin bi harıka canımcım yüzmeye bencede git süper olurrrrrr :52::52:
şeydacım hoşgeldn canım takımımızda hedefine ulaşacagına inanıyorum tatlımmmmmmmm
kaptanım her zaman kı gibi süpersin menün paylaşımlar çok güzel :46:

mutluyum zayıfım kendimi çok seviyorummmmmm

Handecim başın sağolsun canım,
ben anneannemi kaybettiğimde çok ağladım,hamileydim,çocuğumu görmeye çok hevesliydi ama ömrü yetmedi.dii dönmezdi umut diyemezdi,ümitcan geliyor ümitcan diye heveslenirdi.insanlar genelde aman yaşlıymış zaten allah rahmet eylesin ağlama derler,eşim bile o kadar üzüleceğimi düşünememiş,zaten hasta ve yaşlı diye öyle bir söyledi ki bana,nenen ölmüş diyiverdi,ama öyle değil işte yaşı kaç olursa olsun o insanla yaşanmışlıkların anıların var,o birdaha hiç dönmeyecek,hiç olmayacak,bir parçan eksiliyor ve bunu bilmek acı veriyor.

Yahu kızlar... Attınız ortaya bir eşli yarış sonra hiçbir şey demediniz. :) Ben yine sizin için kiloydu, bmi idi, bilgilerinizi yazan bir liste hazırladım. Artık size kalmış. Katılmak istiyorsanız listeye yazın kendinizi... Eşinizi de seçin. Ben kimseyi kimseyle eşleştirmem zaten. :D

fundacığım ben, sen kaptan olunca karar çıkıncaya kadar çok müdahele etmek istemedim cnm ,bundan sonra hep birlikde şekillendiririz bence baya renk karar grubumuza:)))):52::52:

Hııııı dün sitede sorun yaşadım ya,o zaman yazmışınız demeeeeek:)
geçmişi okudum düzelince ama demek arada kaynamış,dur gidem bakam

dünkü menüm
sabah:yoğurt ,bal
arada :5 badem
öğlen :türlü yemegi,yagurt ,yarım elma
arada :20 çam fıstıgı .4 badem ,5 fındık ( karatay yapıyorum ya ondan :1:)
akşam :10 badem ,2 dilim kavun

sabah :1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kaşar peynir,4 zeytin ,3 ceviz,bir de çayyy

dünkü menüm
sabah:yoğurt ,bal
arada :5 badem
öğlen :türlü yemegi,yagurt ,yarım elma
arada :20 çam fıstıgı .4 badem ,5 fındık ( karatay yapıyorum ya ondan :1:)
akşam :10 badem ,2 dilim kavun

sabah :1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim kaşar peynir,4 zeytin ,3 ceviz,bir de çayyy

Berivancım, tam her şey iyi-hoş gidiyordu da, o kaşar ne canım? :23:
Sakın bana karatayda var deme. :D

raa cım tam benliksin kız eşleşsek heeeee :34:

berivan tamam cnmmmmm..şu durumda eşiz amaaa bakk bu raa amaa sıkı yarışçıymışş:))))) ben buna yetişemiyorum demek yak:))))))))))))))))))) tamammı...cnm şaka bir yana evet ben 166 boy 83.5 kiloyum...:38:

Back
X