Canım benim.. gozlerim doldu okurken...
İhmalinin illa ki yasınla alakası var bence. Bir de Fundacım, malesef kuşlar bu konuda daha şanssız. Yalnızca ilaç tedavisi gorebilirler, operasyon gecırme gucleri yok, cok kucuk canları. Halbu ki operasyonu kaldırabılseler, gecırdıklerı hastalıkların cogunun cozumu var. O YUZDEN kendine bu kadar yuklenme Fundacım. Ama eğer seviyorsan onları, kendini onlardan mahrum bırakma.... Senin gibi kalplere ihtiyaçları var onların...
Kıymet bılen seven, insan hayvan ayrımı yapmadan değer veren...
Kırpıktan once bir de TERRIER bir kızımız vardı BICIR yaşlılıktan değil, hastalıktan oldu. Ama bızım elımızden gelen bır durum yoktu. Tek kurtulma yolu diyaliz tedavisiydi...
Ama ne yazık ki henüz hayvanlar ıcın bu teknolojı yok! Biz son ana kadar mucadelemizi verdik. 1 ay esimle nobet tuttuk geceli, gunduzlu.. Çünkü ne tuvaleti için ne su için kalkamıyordu.
Yemekte yıyemedı o sure boyunca. Bız her gun veterınere gıdıp gıda serumu, agrı kesıcı ve bır suru ıgne yaptırıyorduk... Ama nafile... Bir akşam veterinerde cıktıgımızda arabaya bındık kucagımdaydı basını gogusume yaslamıstı. Gitti... İş yerimize gittik (o saatte hala acıktı arkadasımıza bırakmıstık) musterileri cıkardık. Ağlıyoruz ama bır yandan ne yapıcaz diye dusunuyoruz.. İş yerimizi kapattık, atladık arabaya İzmir'e.... Esimin annesinin bahceli evi vardı orda. Oraya gommek ıcın gıttık.
Arkamızdan bır suru ınsan, ''Şunların bır hayvan için yaptıklarına bak yaaaa'' diye eleştirmiş... Umrumda değil... Benim için Can var.. insan, hayvan yok..
Gizmo 1 sene atlatamadı Bıcırın yoklugunu. O afacan hali gitti, sessiz sakin bir şey oldu...
Neticede, bazen birşeyler yapsanda, yapmasanda gidiyorlar. Yaşadıkları surece, verdikleri o muhteşem sevgının arkasından boyle bır acı kalıyor ne yazık ki..
Ama Fundacım cok samimi soyluyorum. Yaşadıklarından dolayı, onlardan mahrum etme kendını. Bu saatten sonra sen bır canının sorumlulugunu aldıgında ona harıka bakacagına emınım.